KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

AfD színekben indul a választásokon a Németországi Evangélikus Egyház lelkésze – kiközösítették

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Németországi Evangélikus Egyház kiközösítette azt a lelkészét, aki úgy döntött, indul a 2024 júniusi szász-anhalti önkormányzati választáson, méghozzá az Alternatíva Németországért jobboldali konzervatív párt listáján.

Németországban egyéb iránt teljesen elfogadott, hogy az evangélikus egyház lelkipásztorai elindulnak a soron következő helyi választásokon, ugyanis az egyház nem tiltja pásztorainak a politikai tevékenységet – számol be a Szent István Légiója Közösség.

Kép: Szent István Légiója Közösség

Mindenképpen meg kell említeni, hogy Németországban óriási mértékben megnőtt az AfD támogatottsága. Oly annyira, hogy a demokráciát féltő jelenlegi hatalom birtokosai minden, a legszélsőségesebb eszközöket is bevetve igyekeznek megfélemlíteni a párt tagjait, vezetőit, sőt azt szeretnék elérni, hogy az AfD-t tiltsák be, ezzel ellehetetlenítve azt a politikai mozgástéren.

Ez is érdekelheti:  Németország: Brutálisan megverték az AfD politikusát Augsburgban (+videó)

Miért?

Mert az Alternatíva Németországért párt a normalitás és a hagyományos családi, valamint a nemzeti értékrend hirdetője és követője, amely Németországon belül egyre nagyobb népszerűségnek örvend, és már nem csak az egykori NDK területén. Ráadásul a szélsőséges abnormalitás a német egyházak köreiben is elburjánzott oly annyira, hogy például az egyneműek házasságát is szentesítik.

Szász-Anhaltban az AfD-t rengeteg német támogatja. A hatalmon lévő baloldali liberálisok nyomásának köszönhetően azonban a média, a civil szervezetek és most az egyház is aktívan támadja, üldözi mind magát a pártot, mind pedig annak támogatóit

Ez is érdekelheti:  Lecsapott a rendőrség egy Németországot hazájának nevező 16 éves diákra

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: Ronny Hartmann / AFP

 

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük