KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Megtámadták az AfD társelnökét, Tino Chrupallát ismeretlen szerrel injekciózták be egy politikai tüntetésen

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Tino Chrupalla, az Alternatíva Németországért (AfD) nevű párt társelnökének orvosi vizsgálata megerősítette, hogy a politikust fecskendővel támadták meg – közölte a párt pénteken egy közleményben.

Az ingolstadti klinika levelére hivatkozva a párt azt a tájékoztatást adta, hogy a politikus „jobb felkarján” szenvedett fecskendőszúrást. Az orvosi vizsgálat azt is jelezte, hogy a politikusnak intramuszkulárisan injekcióztak be egy „egyelőre ismeretlen anyagot”.

„Az igazságügyi toxikológiai vizsgálat folyamatban van”

– tette hozzá a párt.

Az eset egy ingolstadti kampányrendezvényen történt szerdán, amikor a politikus összeesett, miután szelfit készített a gyűlés résztvevőivel. Az AfD azonnal kijelentette, hogy Chrupallát bántalmazták a rendezvényen. A politikus az ingolstadti kórház intenzív osztályára szállították.

Röviddel a támadás után meg nem nevezett források azt közölték, hogy a párt társelnöke anafilaxiás sokkot kapott, amit nyilvánvalóan a fecskendőből származó anyag okozott. A párt szóvivője csütörtökön tovább részletezte az ügyet, és azt állította, hogy Chrupallán „szúrt sebet” ejtettek, és jelenleg azt vizsgálják, hogy „milyen anyagok kerültek a szervezetében”.

Magát az esetet azonban a német hatóságok vitatták, és csütörtökön kijelentették, hogy „nincs bizonyíték” a Chrupalla elleni támadásra.

„Jelenleg nincs bizonyíték arra, hogy Chrupallát megtámadták volna”

– áll az ingolstadti ügyészség és a rendőrség közös közleményében.

Chrupalla személyi biztonsági emberei nem látták magát a politikus elleni fizikai támadást – közölték a hatóságok. A helyi média beszámolói szerint a rendőrség két gombostű kivételével nem talált semmilyen más hasonló tárgyat a helyszínen.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 Kiemelt képen: Tino Chrupalla. © Getty Images / Jens Schlueter

 Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Politico: Komor a hangulat Zelenszkij hivatalában

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük