KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Itt vannak az idegenek, de még titokban tartják kilétüket 📺

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

Érdekes anyagot kaptunk Novák Péter nano-biorezonancia kutatótól. Természetesen ebben a témakörben nem tudunk, de nem is akarunk állást foglalni. Nagyon sokan az ilyen, vagy ehhez hasonló témákkal foglalkozó írásokat eleve elvetik és kitalációnak vagy éppen teljesen valótlannak tartják.

Mások viszont meg vannak győződve, hogy igenis léteznek földön kívüli idegen fajok, amelyek már évezredek óta figyelik az ember és a földi élővilág fejlődését, ugyanakkor még nem tartják az emberiséget olyan szellemi fejlettségi szinten, hogy látványosan megjelenjenek. Sokan úgy vélik, hogy maga az élet, vagy éppen az ember megjelenése is lényegében az idegeneknek köszönhető, vagyis azok laszármazottai vagyunk. Az írás érdekes, elgondolkodtató még akkor is, ha számos nyitott kérdés maradhat meg bennünk az elolvasása után.

NIF


Haim Esed 30 évig vezette izrael űrbiztonsági szolgálatát

Haim Esed Izrael űrbiztonságáért felelt 30 évig, tehát nem egy habókos ufó leső, akit elragadott a fantáziája, mikor kijelentette „Itt vannak az idegenek, de még titokban tartják kilétüket”. Korábban is már voltak űrkutatók, pilóták, és még hittudósok is, akik hasonló sejtelmes utalással jelezték, nem vagyunk egyedül, de az emberiség még nem áll készen, és ha meg akarják előzni a tömeghisztériát nem is célszerű közhírré tenni a megszerzett ismereteket. Haim Esed szerint, az antigravitációs térhajtómű lényege, hogy a jármű tömege, vagyis a benne lévő anyag rendelkezik egy bizonyos nagyságú belső tárolt energiával, mely eltorzítja a környezete homogén gravitációs hullámterét. Ezt a nanosztatikus hullámteret mágneses, és elektrosztatikus gerjesztéssel modulálni lehet, melynek hatására a jármű tömegével arányos gravitációs vonzás, antigravitációs taszítássá válik. Ezzel az antigravitációs térhajtással fénynél sebesebben száguldó csillagközi jármű építhető. Ezt a tudás a kozmikus térből, földre látogató magasabb szintű intelligenciától kaptuk.

Prof. Pjotr Garjajev szerint a DNS-ben tárolt információ polarizált lézer hullámgenetikával manipulálható, a benne tárolt nanokémiai információ kiolvasható. Garjajev állítása szerint a DNS-nek van „tudata”, ez a nanosztatikus térben akkor is jelen van, ha előtte polarizált lézer impulzusokkal gerjesztették, majd eltávolították a biofizikai (materiális) anyagot abból a pozícióból. Garjajev elmélete szerint a DNS nanokvantum oszcilláció révén kommunikál a környezetével. A nanokvantum oszcillációval létrehozott hologram, a DNS mintázatával rezgő, fizikai test nélküli lelke. A professzor kutatásai már ott tartottak, hogy képes volt polarizált elektromágneses hullámokkal élő szerves organizmusokat elpusztítani. Kutatásai félbe szakadtak mikor hirtelen elhalálozott, pedig tudományos körökben azt rebesgették, felismerésével rövidesen Nobel díjat kap. Ma már nincsen rá lehetőség, hogy hirtelen halálának okát kiderítsék. Egyesek szerint eltették láb alól. Mások szerint, ha képes volt elektromágneses hullámokkal patkányokat kiirtani, akkor lehetséges az is, hogy saját halálát, forradalmian új hullámgenetikát módosító kísérlete okozta.

Sokáig úgy véltük a DNS egy biokémiai programcsomag, mely a fehérjeszintézishez szükséges információkat tartalmazza. A bázispárokból álló örökítő információ segítségével reprodukálódnak a sejtfehérjék, de a DNS ennél sokkal többre képes. Garjajev szerint ez csak a már megismert DNS szekvenciák 10%-a, vagyis a nanobiológiai hardver. A korábban érthetetlen 90%-os, értelmezhetetlen evolúciós szemétnek tartott rész viszont a nanobiofizikai szoftver, amely információtároláson túl a szerves organizmus lelke. A sejtszintű információtárolásnak, és kommunikációnak biomágneses, valamint elektrosztatikus nano-biorezonanciával vezérelt biofizikai folyamatairól ma még semmit sem tudunk. A hullámgenetika forradalmi, és provokatív új elmélet, a mikrobiológia tudományát teljesen átalakítja. A sejtszintű hiperkommunikáció révén a DNS egy önálló identitású nano biofizikai organizmus, amelynek saját mikrociklusú belső programja van, egyedi azonosításra szolgáló címmel, és hálózatba szervezetten képes makrociklusokba rendeződni. A molekulákat körülvevő szoliton hullámok révén a DNS-kódok számos ismétlődő, és hasonló jelsorozatok révén, dinamikus jelcsomagokat produkálnak, ez a hiperkommunikáció lényege. Garjajev kutatótársai úgy vélik, az idegen civilizációk ebben a formában vették fel velünk a kapcsolatot.

A hipertér, vagy alternatív dimenzió, az immatérium fénysebesség feletti mozgások sci-fi hiperűr fizikai megjelenése, ahol nem hat a gravitáció. Garjajev szerint a nanométeres hullámhosszú elektromos impulzusok a DNS ben lévő kettős spirálban ellentétes polaritással futva hozzák létre a Garjajev hullámokat. Mivel a professzor sajnálatos módon elhalálozott, kutatásait betiltották, munkatársai már nem mernek publikálni, csak találgatni lehet, mit is jelent mindez. Andrej Szaharov is felvetette négydimenziós dinamikusan változó térelméletében, hogy a kozmikus tér nem üres. Voltaképpen a homogén gravitációs hullámtér hat virtuális részecske közös vektorpotenciálja által alkotott hexa-shift-fraktum, mely képes egy egységnyi energia kvantumot elnyelni, így jön létre a pena-shift-fraktum, mely az elnyelt egységnyi energiakvantumot ellentétes irányba gyengítetlenül tíz a negyvenharmadikon Hz frekvenciával tovább adja. Szaharov apja is fizikus volt, és a szibériai száműzetésben ismerte fel hogy az ősi vallások jelképrendszerében fellelhetők a korábbi korokban itt járt idegenek galaktikus üzenetei. A Zsidó állam nyugalmazott űrbiztonsági főnöke, nem egy habókos fényimádó, hanem a „Galaktikus Szövetség nevű” titkos társaság egyik beavatottja, aki a kozmikus lények magasabb intelligenciáját, és technológiai tudását megismerhette. Számára a Pandóra szelencéjében rejlő kozmikus üzenetet nem fikció, hanem értelmezhető technológiai tudás.

Pandóra a görög mitológiából ismert, aki kíváncsiságból kinyitotta szelencéjét, amiből az emberiségre szabadult az összes csapás, (betegség, bánat, szegénység, bűn), egyedül a remény maradt benne. Az emberiségre szenvedésteli korszak köszöntött.  Lásd, 2020 COVID-19 világjárvány!

A görög, hindu, zsidó, és keresztény mitológiában is fellelhető a kozmikus lények, akik a földre alászállva emberekkel párosodva félisteneket hoznak létre. Garjajev kutatótársai szerint, hajdanán a kozmikus téren át, csillagközi lények érkeztek a földre, és mint a vírusok beépültek a földlakók szervezetébe, majd átvéve a szervezet irányítását, a földlakók képében félistenként jelenhettek meg. Már itt vannak közöttünk.   A szeplőtlen fogantatás, katolikus hittétel, Mária szüzessége mindig vitatott volt, de ha a szentlélek idegen civilizáció üzeneteként épült be a testébe, akkor megvalósulhatott az apokrif iratokban szereplő szűznemzés, vagy szeplőtelen fogantatás.

Spirituális, és ezoterikus mesterek is képesek biorezonanciával gyógyítani. Azok a magas spirituális tudással rendelkező egyének, akik képesek kisugározni belső biorezonancia szintjüket, kézrátétel nélkül tovább tudják adni ezt a ma még nem detektálható Garjajev féle polarizált szoliton hullámcsomagot a hiperkommunikáció révén.  A Garjajev féle polarizált szoliton hullámcsomag, voltaképpen egy gravitációs anomália, ahol a kettős spirálban ható ellentétes irányú elektromágneses hullámok, nanosztatikus antigravitációs hatása érvényesül. Nano méteres hullámhosszú polarizált led lézerek kifejlesztésével a Garjajev féle polarizált szoliton hullámcsomag a DNS gerjesztése révén manipulálható. Mint minden új fizikai felismerés esetén, először a pusztítási potenciálja miatt, a hadászati alkalmazását kezdik kifejleszteni. Pandóra szelencéjét kinyitotta a kíváncsi ember, és pillanatnyilag a negatív következményeit élvezhetjük. A COVID-19 világjárvány bebizonyította, már nincsen szükség az atom arzenálra, mert megbabrált vírusokkal, célzottan is meg lehet bénítani a világgazdaságot, úgy hogy az épített környezet ne pusztuljon el. Aki ezek után azt gondolná, mindez fikció, gondolja végig, a poláris szoliton nagy amplitúdójú nemlineáris hullám, mely képes megtartani koherens alakját. A polarizált szoliton hullámcsomag részecskeként is viselkedik, mert ütközéskor visszanyeri eredeti alakját. Tehát a hullámcsomag a belső tárolt energiájával arányos kvázi tömeggel rendelkezik, ezért képes nagy távolságokra eljutni. A különböző intenzitású polarizált szoliton hullámcsomagok találkozáskor erős reakcióba lépnek egymással, de nem adódnak össze, vagy oltják ki egymást, majd tovább haladva visszanyerik eredeti alakjukat, és intenzitásukat. Az elemi részecskék rugalmas ütközéseként viselkednek, polarizációjuk révén reakciómentesen képesek keresztezni egymást. Ez a képességük teszi lehetővé a DNS hullámgenetikai átprogramozását.

Novák Péter  nano-biorezonancia kutató

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:

Az USA-nak tudomása van egy nálunk fejlettebb faj létezéséről – Ufó dokumentumokat szivárogtatott ki Edward Snowden!

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük