KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az USA-nak tudomása van egy nálunk fejlettebb faj létezéséről – Ufó dokumentumokat szivárogtatott ki Edward Snowden!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

UFO a tenger felettAz Egyesült Államoknak tudomása van arról, hogy egy nálunk sokkal fejlettebb faj él a föld felszíne alatt. Elmondása szerint e faj tevékenységéről napi rendszerességgel tájékoztatják az amerikai elnököt.

Edward Snowden botrányt botrány után robbant ki. Valószínűleg nem sokan vannak, akik ne hallották volna az elmúlt hónapokban az úriember nevét. Ő az, aki szembeszállt az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökséggel (National Security Agency, röviden NSA) és kitálalt minden piszkos titkot.

Azt, hogy az NSA titokban megfigyelést végez. Nem csak saját lakosait, hanem több országra is kiterjedtek ezek a titkos megfigyelések. A hatalmas nemzetközi botrányt kirobbantó harminc éves amerikai férfit sokan még a hazájában is hősnek tartják, ugyanakkor az USA kémkedés miatt vádat emelt ellene. Azonban Snowdennek szinte az utolsó pillanatban sikerült Hawaiiról Hong-Kongba, majd onnan Oroszországba menekülnie.

Laptopjai olyan dokumentumokkal vannak tele, amelyek azt bizonyítják, hogy az Egyesült Államok tud egy olyan civilizáció létezéséről, amelyik az embernél is jóval fejlettebb.

„A legmagasabb kormányzati szinteken folyó kommunikáció és a hivatalos sztori, miszerint ezek mind csak meteorológiai ballonok, egyértelműen nem igaz. Ha valami, akkor ezek a dokumentumok világosan kimondják, hogy az UFO-kat egy, a mi intelligenciánkat is meghaladó idegen civilizáció vezeti. Mivel a ballisztikus rakéták nyomkövető rendszere és a mélytengeri hangradarok államtitoknak minősülnek, így a tudósoknak nincs hozzáférésük ezekhez az eszközökhöz. Ámbár, a DARPA-val (Fejlett Védelmi Kutatási Projektek Ügynöksége) szerződött vállalkozók többsége biztos benne, hogy a Föld köpenyében a Homo sapiens-nél jóval intelligensebb faj él. Ennek már csak azért is van értelme, ha belegondolsz, mert ez az egyetlen hely a bolygón, ahol a körülmények több-kevésbé változatlanok maradtak az évmilliárdok során. Az elnököt naponta tájékoztatják ennek a fajnak a tevékenységéről, elemzők pedig biztosak benne, hogy technológiailag annyival fejlettebbek nálunk, hogy nagyon csekély esélyünk lenne velük szemben egy esetleges háborúban. Az általános álláspont az, hogy mi csupán olyanok vagyunk számukra, mint a hangyák, ezért nagyon valószínűtlen, hogy kommunikációs kapcsolatba lépjenek velünk.”

Az ügy aztán később elült, és hetekig, hónapokig nem lehetett az esetről semmit hallani, valamint Snowden is mélyen hallgatott az idegenekkel kapcsolatos dokumentumokról. Most azonban váratlan fordulat következett be, Snowden ugyanis ismét szivárogtatott, a kiszivárogatott dokumentumok pedig szoros összefüggésben vannak a repülő csészealjakkal.

Az itt látható képet maga Edward Snowden szivárogtatta ki. A képen tagadhatatlanul egy rapülő csészealj látható, amint a levegőben lebeg. A kép egy prezentáció része volt eredetileg, melyet a Brit titkos ügynökség készített (GCHQ – Government Communications Headquarters). Közel 50 képből állt, egyik sem kapott címet, és közülük három repülő csészealjat, vagyis ufót ábrázol.

Egy szakértő, Nigel Watson szerint ugyanakkor óvatosan kell kezelni a kiszivárogatott anyagot, ugyanis maga az anyag sem mondja ki, hogy földönkívüli eredetűek-e ezek a tárgyak, vagy pedig ember alkotta kémrepülők.

Ne feledjük, az ember is alkotott már korábban hasonlót, emlékezzünk vissza a Német csészealjakra a világháborúk alatt. Nem kizárt, hogy az a jelenség, amit mi, emberek idegenek látogatásának tulajdonítunk, nem más, mint kormányzati titkos kémrepülőgépek próbarepülései, vagy bevetései. Nigel arra is rávilágított, hogy a kormányok számára ez az ufó hisztéria kitűnő fedő sztori lehetett a történelem folyamán. Soha nem kellett bevallaniuk az amerikaiaknak, hogy Orosz légtérben kémkednek, elég volt csak ráfogni az idegenekre, és fordítva.

De persze semmi sincs kizárva, sőt, a kettő nem zárja ki egymást, mert mások azt találgatják, vajon a Snowden által nyilvánosságra hozott dokumentumok szerint az USA kormánya valamikor a világháborúk idején valamilyen módon szert tett egy idegen technológiára, ami alapján képes saját maga is idegen csészealjakat építeni.
 Forrás: Legendavadász – Szerkesztő: Nemes Zsolt
Nemzeti InternetFigyelő

0 thoughts on “Az USA-nak tudomása van egy nálunk fejlettebb faj létezéséről – Ufó dokumentumokat szivárogtatott ki Edward Snowden!

 1. Hát igen, ha éppen nincs egy jó kis terrorista támadás, lezuhant utasszállító gép, járvány….nna ilyenkor szivárog ki _ holmi kézzel fogható bizonyítékok mellőzésével_ az UFO hiszti…
  Bizonyára, tekintve a világűr végtelen voltát, de legalább is emberi ésszel felfoghatatlan méreteit, nagy valószínűséggel élnek értelmes lények másutt. Talán olvassák is a NIF hozzá szólóit.
  Bizonyára ezért nem érdekeljük őket.
  Fispán Géza

 2. Inkább elhiszem, hogy a „baráti” Amerika különböző kém műholdakat és egyéb technológiákat vet be „szövetségesei” megfigyelésére és a köztudatban minden baromságot terjesztenek, hogy ufók. A beteg agyú amerikaiak meg beveszik.
  A kép egyébként akár pl. a Columbia űrhajó is lehet, szemből lefotózva…
  Nagy Péter

 3. A címhez! „Az USA-nak tudomása van egy nálunk fejlettebb faj létezéséről ….() …Nem mindegy, hogy NÁLUNK, vagy NÁLUK….az utóbbit mi is igazolhatjuk:)!!!

 4. „Az Egyesült Államoknak tudomása van arról, hogy egy nálunk sokkal fejlettebb faj él a föld felszíne alatt. ”
  Igen. Úgy hívják: vakond.
  üdv. Aranyapa.

 5. Már az első civilizáció is találkozott velük. A Sumer.
  Folyamatos megfigyelés alatt tartják az egész emberiséget, és lényegét tekintve mindent ők irányítanak. Mindezt több régészeti lelet is alátámasztja, amelyek csupán aprócska darabok ebből az extrémnek nevezhető történetből. Egyszerűen a „nagyok” eltitkolják az igazságot. Irak megszállása sem a véletlen műve volt, és nem csupán az olaj miatt háborúztak. Persze sokan szkeptikusak a kérdést illetően, de léteznek, ez szinte egészen biztos.
  Zsolt.

 6. Zsolttal egyetértek.Sokan szóltak korábban is egy földalatti civilizáció létezéséről, így Oszendovszki orosz író és természettudós is. Hihetően, hogy a Földet ért hajdani, sok 10 millió évvel ezelőtti katasztrófa idején egy fejlett civilizáció húzódott a mélybe. Ott teljesen berendezkedtek. Az ufrók nem idegen bolygóról jönnek, hanem a Föld alól.Mély tengeri kijárókból jönnek föl.A meduzák pulzáló mozgásának mechanizmusát alkalmazzák !a levegőben is)A Föld alá település valahol Kínában történt. A mesterséges fény hatására jelentek meg a ferdeszemű zöld emberkék.( kínai hagyományok alapján tételezte fel Oszendovszki is, hogy létezik egy földalatti világ .József

 7. Lehet ebből ún. komédiát csinálni, de talán némileg szélesebb spektrumban kellene gondolkodni a témát illetően. Az egy vicc, hogy „egyedül” vagyunk.
  A Világbank volt jogtanácsosa (Karen Hudes) felhívta a figyelmet egy második faj jelenlétére a Földön.
  Maga az interjú az alábbi videóban tekinthető meg:
  http://www.youtube.com/watch?v=JcwnbQzNz9Q
  A fordítást ajánlom figyelmébe a tisztelt NIF szerkesztőségének, ezekről a dolgokról már egyre többen beszélnek, és nem is jelentéktelen emberek.
  Zsolt.

 8. Véleményem szerint a téma több komolyságot érdemelne, ezért lenne néhány megjegyzésem. Meg kell, hogy különböztessük az UFO (Unidentified Flying Object, valamint az ET (ExtraTerrain) kifejezéseket is! Ugyanis egyáltalán nem biztos, hogy ET-k röpködnek UFO-kal a fejünk fölött. Ismertek Hitler egykori technikái, és láthattunk csészealjakat US Airforce, valamint CCCP felirattal is. Azok a lények, amelyek (akik) távoli csillagokból érkeznek hozzánk, egészen biztosan nem használnak repülő járműveket. Balgaság azt gondolni, hogy 1-5 ezer fényévet gépek segítségével tesznek meg. Tehát jelenleg 3 lehetőséggel kell számolni:
  1, a csészealjak a bolygónkon készültek
  2, a csészealjak a Holdról jönnek
  3, a csészealjak a Marsról vagy a Naprendszerünk más bolygóiról jönnek
  Ma már több neves kormányhivatalnok is nyíltan beszél az idegen fajok jelenlétéről bolygónkon. Szerepük és megjelenési formájuk vegyes és kissé zavaros, de 4-12 faj létezéséről lehet szó, melyek egymással sincsenek felhőtlen viszonyban. Vannak, akik irányítanak és vannak akik, csak megfigyelnek. Állítólag a chip-technikát is ilyenek által kaptuk, addig a vákuumcsöves diódát és tranzisztort használtuk. Bolygónk 100 év alatt 10 ezer éves fejlődésen ment keresztül (technikai értelemben). Elhisszük, hogy külső segítség nélkül? Még a zseniális Teslának is voltak ET kapcsolatai. Talán éppen ezért volt zseniális.
  Medvegyev már évekkel ezelőtt felszólította az USA vezetését, hogy hozzák nyilvánosságra a témával kapcsolatos dokumentumokat.
  Az oroszok megszellőztettek néhány esetet, de a lényeget ők is visszatartják. Jelenleg az átlag polgárnak nem sok dolga van az idegen fajokkal. Mindössze annyi, hogy kezdjünk figyelni rájuk, mert valami készülőben van!

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: