A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A zeniten túl – avagy Az összes patron elpuffogtatva pont most, amikor rá akarjuk venni (vagy szedni?) a választópolgárt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Zenit: Arab eredetű szó. Jelentése tetőpont, valaminek a legmagasabb foka.

Gyurcsany bevonul

Azt is mondhatnánk, a nap, amelyik túljutott delelőjén. Csak valahogy a bágá úristennek se akar lenyugodni, bealkonyodni neki.

A színpadiaskodó ripacs szánalmas vergődésének lehettek szem- és fültanúi mindazok, akik a Demokratikus Koalíció nevű párt választási nagygyűlését élő egyenes adásban követték nyomon az ATV-n. Az adásnak azt a címet is adhatták volna, hogy „Túl a csúcson”, de talán az „Így múlik el a világ dicsősége” még ennél is szemléletesebben foglalná össze azt a kínlódásnak is beillő, színészi teljesítménynek semmiképpen, politikusinak meg aztán végképp nem nevezhető valamit, amivel a géppuska lábú politikus sztár szórakoztatni próbálta a tisztelt nagyérdeműt.

Vannak még kontrasztok kis hazánkban – szoktam volt mondani, és ezúttal is valami ilyesmi képződött meg a Syma csarnokban. Az ellen első embere, a nagyságos vezénylő tábornok, aki egykoron maga is birtokában volt az ékesszólási tehetség csodálatos képességének, a hosszú menetelés alatti adok-kapok közepette, útközben valahogy híján lett a Jó Isten ebbéli adományának, hiszen manapság már azt is papírból olvassa fel, szépen, lassan mondva, szótagolva, hogy Lendvai Ildikó is megértse: Jó-na-pot- kí-vá-nok.

Nem így Francisco!

Átesve a ló túloldalára, ő kreatívan rögtönöz. Ez alkalommal talán túl jól sikerült a mutatvány, többször észre lehetett venni, hogy keresi a szavakat, éppen akkor és ott találja ki, mit is mondjon. Nos, ez már a leszálló ág. Mint tudjuk, aminek kezdete van, annak muszáj, hogy vége is legyen. Most, hogy ez a vég mennyire dicsőséges, vagy mennyire dicstelen, azt döntse el mindenki maga.

Annak ellenére, hogy a nép, az istenadta, világosan és érthetően tudomására hozta: „Papa, ne erőlködj tovább, mert végzetesen kiverted az összes létező és nem létező biztosítékot!” – a történelem fura és érthetetlen fintoraként – ez az ember végzetes és végletes, a szó tényleges és összes értelmében véve, szereptévesztésben tobzódik. Nem hajlandó eltakarodni, mi több, rátesz még egy-két lapáttal és tetézi a bajt.

Az ember, aki miniszterelnökként gyakorlatilag szembeköpött egy egész nemzetet, törvények felett állónak képzelve magát, móresre akarja tanítani a népet. Még hangosabban, még jobban, teli torokból üvölti az embereknek, vegyétek tudomásul, hogy nekünk volt igazunk! És naná, hogy most is nekünk van igazunk!

Úgy tűnik a bukott rendszerváltozás bukott kasztjában nemcsak a mumussal (értsd: egymással) való ijesztgetés és riogatás az, ami közös, de a képze(le)t is, hogy ők alkotják a kiválasztott kivételesek, a törvények felett állók kasztját. Néha egy-egy jómadár, amolyan Ikarosz módjára túl közel merészkedik a ponthoz, ahonnan már nincs visszatérés, és szárnyaszegetten aláhullik a mélységekbe, ki- és leeresztve a fáradt gőzt az éppen aktuális biztonsági szelepeken keresztül, nehogy tényleg egy mindent elsöprő robbanás legyen a vége, hogy úgy mondjam, véget vetve a zenének. No meg a dínomdánomnak, ugye? Mer’ hát a legényeknek nem nagyon akaródzik hazamenni, vagy ahogyan éppen Francisco fogalmazta meg, azóta klasszikussá vált örökbecsűjében, babér’ gombért visszamenni autószerelőnek.

De ez már nem az a tűz, nem az a hév, amit eddig láthattunk és megszokhattunk tőle. Itten kérem szépen el vannak puffogtatva már az összes patronok, ellőtték az összes puskaport. A lendület, a tehetetlenségi nyomaték még viszi tovább, ez kétségtelen. És talán még valami, a hataloméhség. És ez még akkor is így van, ha most látszólag Meseházyért emel szót. Csak a vak nem látja, hogy mindenkit behódoltatott, a háttérben az ő kezében futnak össze és ő mozgatja a szálakat. A hoppmester szerepében ő tetszeleg. És ez szemmel láthatóan nagyon tetszik neki. Amolyan jutalomjátékféle. Bár kétségtelen tény, jutalomjátékkal nagy színészeket, sztárokat szokás megajándékozni, nem pedig ripacsokat, különösképpen nem a csapnivaló fajtából valókat.

Vannak még kontrasztok kis hazánkban – szoktam volt mondani. Úgy tűnik, ezúttal sem ugyanazt a közvetítést néztük. Íme, az Index ajánlója a főoldaláról:

Nem vagyok én egy Orbán, hogy hazudjak

Ezt Gyurcsány Ferenc mondta, aki a nemzet színészeként, előadó-képessége csúcsán olyan beszédet adott elő a budapesti DK-nagygyűlésen, ami után még Orbán Viktor fejében is megfordul a vereség.

És akkor pattintsunk ide még egy kis gyöngyszemet, a vastaggal szedett lead-et:

„Orbán, Orbán, kormányváltás, április 6., el kell menni, egyfordulós” – az év mikrofonpróbáját Gréczy Zsolt, a Pa-Dö-Dö szövegírója jegyzi, aki a DK szóvivőjeként konferálta fel a párt budapesti jelöltjeit és Gyurcsány Ferencet a Syma-csarnokban tartott nagygyűlésen. Szólt a Háj-háj Szása, Bauer egészen provokatívan bátor beszédet mondott, de – ahogy az várható volt – Gyurcsány Ferenc vitte a prímet, aki mostanra vallási vezetőként szárnyal a beszédei közben. Nem lennék meglepve, ha Németh Sándor szombatonként Gyurcsány-beszédekkel spannolná magát a másnapi Vidám Vasárnapra.

Megmondom az őszintét, nekem már Gréczy Zsolttal meggyűlt a bajom. A pofa egyszerűen nézhetetlen, hallgathatatlan. Legalábbis számomra. Zsolt barátunk annak idején még a Hír Tv Lapzártáiban kedveltette meg magát a nézőkkel, ahogy a kákára is lazán plusz csomókat kötött. A szimpátiaszerzés ebbéli tevékenységének folytatásaképpen Szakonyi Péter vette át tőle a stafétabotot. Még pár év és lehet, hogy ő is Francisco mellett köt ki?

A magát afro-magyarnak nevező bájos hölgy nevét bevallom nem jegyeztem meg.

És akkor mazsolázgassunk kicsinység!

„Kívánjuk a skandináv észak befogadó nyugalmát, a megismerhetetlen kelet felvidító izgalmas ízeit, a dél életörömét és kívánjuk a nyugat biztonságát, jólétét.”

Figyelünk ugye? Megint visszaköszön a Kovács Laci bácsi-féle „Merjünk kicsik lenni” mentalitás. Nekünk semmink sincs, mi mindig másokra, az idegenekre vagyunk rászorulva, önállóan életképtelenek vagyunk. Mi mindig mindent másoktól várunk! Még a jó tulajdonságainkat is! Mások jó tulajdonságaira van szükségünk. Miért is?

Aztán itt egy másik:

„Nem a vér és a rögföld teszi magyarrá a magyart.”

Hanem mi?

No, kérem tisztelettel, itten pedig a baj nem kicsi!

Magyar mindenki, aki valaha ideszületett, ma itt él, és valaha ide fog születni! Mi pedig nekik tartozunk felelősséggel! Ahogy megkaptuk eleinktől a reánk bízott földet, legalább úgy, de még inkább jobban kellene azt továbbadni az utánunk jövőknek! Ez a mi felelősségünk, és nem is kevés.

Ékes, édes anyanyelvünk mellett a rögföld, az anyaföld a másik olyan értékünk, melyet veszni semmiképpen nem hagyhatunk, mert ha e kettő megmarad, minden mást elvehetnek, elvihetnek, de ha e kettő megvan, mindent újjá tudunk építeni!

És akkor nem ezek tesznek magyarrá bennünket? Hanem ugyan mi? Valamiféle felszedett, betanult és megtanult, mások által ránk erőltetett, vagy erőszakolt viselkedésmintázat?

Engem magamat ugyan nem helyezett a Jó Isten magas pócra, nem voltam miniszterelnök, szemben ezzel az általam hitványnak tartott alakkal, de azt gondolom, ezek bizony alapvető, hogy úgy mondjam, minőségbeli különbségek kettőnk között.

Mindazonáltal Gyurcsánynak mégis csak sokat köszönhet a magyar Nemzet, ő az igazi próbatétel minden keresztény ember számára:

„Ne jöjjenek nekem a kereszténységgel, mert ha azok lennének, tudnák, hogy valamennyiőnk Isten képét hordozza magában.”

E mondat kapcsán nekem az ugrott be, hogy ő vajon milyen istenség képét hordozza magában? Jahvé-jét? Merthogy nem a magyarok Istenéjét, abban én egész biztos vagyok.

„Nem szeretem, ha abajgatják a gyerekeimet. Aki abajgatja, azt pedofilnak gondolom. Aki úgy gondolja, hogy ezzel az erkölcsiséggel megmondhatja, hogy és mit tanuljon a gyerekem, aki így ezzel a szemlélettel tanít erkölcstant és hittant neki azt politikai pedofilnak mondom. Nem szeretném, ha ezek mondanák meg a gyerekeimnek, hogy mi erkölcsös és mi nem.”

De talán majd egy miniszterelnök, aki szembeköpött egy egész nemzetet, majd az alkalmas lesz arra, hogy meg mondja a gyereknek, mi erkölcsös és mi nem, ugye?

„Akik itt ülnek, akik kormányozni akarnak, azok értik az új világot, Európát, a feltörekvő országok sikerének okát. Azok tudják, hogy melós és munkaadó, gyárigazgató és szakmunkás az egymásra utalt. Nincs sikeres vállalkozás megbecsült munkás nélkül. Nincs élni tudó munkás felelős munkaadó nélkül. Nekünk az kell, hogy az emberek ismerjék egymást, nekünk az kell, hogy fogjanak össze a saját sikerük érdekében, hogy értsék, más és más szerepük van ebben az országban.”

Na, ez az, ami aztán végképp nem igaz!

Itt egyvalami maradt el, méghozzá következetesen, legyen szó bármilyen színezetű kormányról is. Az élő munkát különböző adókkal, de legfőképpen járulékokkal agyonterhelt bérek hozzáigazítása az uniós átlaghoz. Magyarra lefordítva ez azt jelenti, hogy a 65%-os termelékenységet mindösszesen csak 25%-os bérezés kíséri, azaz csak annyi pénzt hagynak az emberek jelentős többségénél, amennyi éppen arra elég, hogy éhen ne dögöljenek. Még ebből a pénzből is ki lehetne jönni, ha a lakosság tekintélyes részénél ennek a jövedelemnek a tetemes részét nem vinné el a devizahitel törlesztő részlete. De elviszi.

Majd’ két és fél évtized elteltével éppen itt lenne az ideje most már, hogy az árak után végre a bérek is érezhetően elkezdjenek felzárkózni az uniós átlaghoz. Mondjuk legalább 65%-os mértékig, és mindjárt lélegzethez juthatnának az emberek!

A ripacs szájából elhangzott – igaz ezúttal a megszokott raccsolást nélkülözve – a „legszebb” Habsburg-i időket idéző „Mi, magyarok!” szófordulat is. Ki tudja, tán már készülődnek a királyság visszaállítására?

Míg az ellen fővezére gyakorta követi el azt a hibát, hogy többes szám harmadik személyben (kik? hát ők, a magyarok), mintegy kívülálló mesemondó beszél rólunk, nekünk, a mi nyelvünket használva, addig Francisco kínosan ügyel arra, hogy beszédében is egy legyen közülünk. De legalábbis annak látassa magát! Apró kis részletek ezek, de mint tudjuk, az ördög ezekben lakozik! Tessék odafigyelni rájuk! Nem lehet elégszer mondani!

De mindközül talán ez a legárulkodóbb, a legbeszédesebb:

„Most, amikor készülünk a győzelemre, és rá akarjuk venni a választók sokaságát, hogy adjanak mandátumot, nekünk, kormányváltóknak, demokratáknak, baloldaliaknak, szabadelvűeknek, akkor persze vissza kell nekünk is nézni a saját huszonnégy éves történetünkre.”

Ugye érezzük, hogy itt valami nagyon nagy baj van?!

Itt érhető tetten csak igazán, hogy ez az ember sem szívében, sem lelkében nem magyar, maximum csak a nyelvünket használva próbál túljárni az eszünkön. Sajnos ideig-óráig sikerül is nekik.

Ott, ahol az embereket rá kell venni valamire, ott már nincs őszinteség, ott már valami sumák van, valami nem tiszta, hiszen nem önszántából tesz meg valamit a delikvens, rá kell őt venni arra, hogy megtegye azt a valamit, jelen esetben, húzza be azt a bizonyos „bazi nagy” X-et.

De hát ilyenek ők, ez a lényegük, soha nem fognak, mert soha nem tudnak és tegyük hozzá rögtön, nem is akarnak megváltozni. (Ifjú)Kommunista szalonnából soha a büdös életben nem lesz demokratikus szalonna, bár akárhányszor is próbálnak ordítozva meggyőzni erről bennünket! Csak azt adják, mi lényegük, ne is várjunk, nem is várhatunk tőlük mást!

Az igazság pedig odaát van!

Itt nem a méret a lényeg, hanem a hely! Az, hogy két rossz helyett végre a jobb rubrikába húzzunk bele, és végre tényleg győzzön a Jobbik!

Isten áldja Magyarországot!

1 öntudatos pécsi polgár

Nemzeti InternetFigyelő

0 thoughts on “A zeniten túl – avagy Az összes patron elpuffogtatva pont most, amikor rá akarjuk venni (vagy szedni?) a választópolgárt

 1. Egyetlen baj van az „öntudatos pécsi polgár” értékelésével! Figyelmen kívül hagyja azt az apró tényt, hogy nagyon kevés az az ember az országban aki gondolkodik is és a szavakat össze veti a tényekkel! nem vagyok mazochista ezért csak belenéztem a gyúrcsótány beszédébe és az átlagember szemével nézve nagyságrendekkel kenterbe veri az összes pártvezetőt a szónoklásban (hazudozásban magyarul), viszont ezt az ott lévők nyelték mint kacsa a nokedlit! Több ordító hiba mellett azt is elkövették az orsós likud vitya súgói, hogy hagyták a baloldalnak egységes hadrendbe állítani a gyúrcsótányt! Sokkal több szavazatot hoz nekik mint amennyit eltávolít! Elfelejtették az emberek, hogy „hazudtunk éjjel, hazudtunk nappal” beismerő szavakat és már csak arra koncentrálnak, hogy a likud fidesz ugyanolyan hazug mint ők, sőt már túl is tesznek az mszp-szdsz bagázson! Az a pipogya, sunyi, megalkuvó viselkedés amit a likud fidesz folytat hozza fel a bal oldalnak csúfolt vörös-kék bolsevik fasisztákat, ehhez a haramia társasághoz tökéletesen passzol a likud fidesz! Az meg megér egy külön misét, hogy a Jobbik támadásában a likud fidesz csahos kutyaként beállt az szdsz vezérelte kórusba! Ezzel együtt a Jobbik is elkövette ugyanazt a hibát mint a MIÉP, hogy a „szalonképesség” miatt elvesztette igazi arculatát és amit elvárnak tőlük azt teljesítik, pedig ha volna egy csöpp kis eszük akkor tudhatnák, hogy soha nem fogják őket egyik bűnszövetkezet sem „demokratikus” pártként kezelni! sajnos náluk is a megélhetés a működésük vezérfonal, lényeg a húsos fazék mellé kerülés a kiválasztottaknak! Nem kell felülni annak a hazugságnak, hogy az szdsz megszűnt, csak most más neveken adja a parancsokat! Jelenleg nincs olyan párt (bűnszövetkezet” akire lehetne szavazni, mindegyik csak a saját zsebét tömi!
  kató rudi

 2. Az most különösen igaz, hogy az Apró kis részletekben lakoznak az ördögök. Különben ez a Gyurcsány nevezetű sem tudta volna szembeköpni az országot, ha nem így lenne. Éppen ezért jobb lesz, ha mindenki résen lesz, mert ezek soha nem nyugszanak. Nyilván van valami ronis csúfság a kis hátizsákban, ami robbanhat is a választáson.
  Anna

 3. Alapjaiban lehet kritizálni / jogosan / , politikusokat, jobb,és bal oldali pártokat, de egyik sem különb a másiktól. Olyan,hogy tisztességes politikus,nincs. Vagy tisztességes, vagy politikus.A tisztességes ember távol tartja magát a párt harcoktól, mert az, éppen becsületességéből kifolyólag előbb, utóbb a halálát okozza. Csak a választó polgár a hibás, hogy naívan azt hiszi, majd most jobb lesz. Mitől? Ugyan abból a fészek aljból valók, és nem fogja szembe köpni apját, tanárait, kenyér adó gazdáját. Szívét lelkét eladta mindegyik, és semmi más nem motiválja, gátlásoktól,és kisebbrendűségtől szenvedve,mint hogy minél többet lopjon magának , azt a látszatot keltve ő a legnagyobb. Az ilyen emberek láttán szánalom fog el, bár ők abban a hitben tetszelegnek,hogy a tisztelet jár nekik. Vedd el tőle a pénzét, hatalmát, kapcsolatát, és ugyan olyan senki lesz mint mielőtt megválasztották.Csak a beteg ember akar a másik felett uralkodni, a bölcs beéri szeretetével, de hol vannak ezek a bölcsességtől. Az erényről, etikáról, fogalmuk sincs, filozófiát meg nem kedvelték érdek ellentét miatt. Nem beszélve az elcsalt, másolt diploma munkáról. Ezekre a politikusokra bízzátok magatok , gyerekeitek, asszonyaitok sorsát. Vállalja mindenki a tetteiért a felelősséget, akkor ilyen emberek nem kerülhetnek vezető pozícióba. Mert úgynevezett népi vándor diákoknak, akiknek a pozitív munkáról fogalma nincs, ne engedjétek a politika közelébe. A forradalmak sorra elbuktak a világon, csak a lázadás képes gyökeresen szakítani a múlttal, hogy újra legyen a munkásnak becsülete,az adott szónak hitele, a tisztességnek értelme. Ezt ez a falka, akik az elmúlt 25 évben garázdálkodtak, nem fogja megadni. Ti válasszatok vezetőket magatok közül magatoknak, akit amiben a legjobb,és ne nektek válasszanak politikusokat. Vezetőkre, tudásra, hozzáértésre van szükség. A politikai pockok, besúgok, talpnyalóik ideje lejárt, az idő a legnagyobb ellenségük, mer az elmúlás szemetes ládája, őket is várja. Bárki magára ismert, nem véletlen. tothferi

 4. Kedves Öntudatos!
  Mikor írja meg már valaki, hogy most történelmi esély van arra, hogy a magyar nemzet fordítson a sorsán, véget vessen a II világháború befejezése óta folyamatosan tartó leépülésnek, pusztulásnak? Ehhez nem kéne mást tenni, mint kihagyni a hatalomból az eddigi maszlagváltó, átok-pártokat, mint amilyen az MSzP és a Fidesz, hiszen ők csak a pénzhatalom ügynökei, kiszolgálói.
  Jól mutatja ezt a devizahitelesek ügye: a Fidesz első ciklusában fogadta el a devizahitelezést, majd a bankok egyoldalú szerződésmódosítását lehetővé tevő törvényt. Az MSzP alatt palizták be a devizahiteleseket, majd az utóbbi 4 évben a Fidesz folyamatosan úgy tesz, mintha meg akarná oldani a problémát, de a nagy gatyarepesztő igyekezetben sohasem sikerül szegényeknek. A háttérben pedig mindketten tudják, hogy a nagy lényeg ugyanaz, mindig a bankoknak kell jól járni. Hadd talicskázzák szabadon kifelé a megszerzett milliárdokat.
  Most a választás hajrájában sikerült meglelni a legújabb magyarázatot, hogy miért nem lehet az ügyet megoldani, csak a következő ciklus végére: vigyázni kell a bankok stabilitására. A jámbor fideszes bizakodhat, akkor van még négy év, hogy kigondolják a következő ürügyet. Természetesen tömegek létalapjának elvételére, ezrek öngyilkosságba hajszolására, félmillió ember kivándorlására nem szükséges ügyelni.
  Egy lelkiismeretes, felelős vezető a problémák megoldására programot készít, főleg választások előtt. Nosza rajta, kerestük, de nem találtuk a Fidesz programját. Szerencsénkre a Vastagbőr blog segítségünkre sietett: Íme nyájas olvasó, itt lehet megtekinteni, a legfőbb vezető erő miket talált ki nekünk:
  http://vastagbor.blog.hu/2014/03/19/elkeszult_a_fidesz_programja_is
  S ha valaki beletekint és megkérdezi: Ez vicc, teljesen hülyének néznek minket? – akkor meg kell nyugtatni. Szó sincs róla, hogy hülyének néznék. Egy lehetséges megoldás, hogy senkinek nézik. És akkor a program teljesen helyénvaló. Egy másik lehetőség, hogy baromnak nézik, azok meg, mint tudjuk, nem tudnak olvasni. Elég nekik a gondjukat viselni, már amennyire a lehetősegek megengedik. Már pedig a külső nemzetközi és a belső fokozódó helyzet egyre kevésbé engedi meg. Tényleg?
  Hát akkor nézzük. A pénzügyes portfolio.hu-n van egy cikk: „Erre készülhet Orbán április 6. után”
  http://www.portfolio.hu/gazdasag/deviza/erre_keszulhet_orban_aprilis_6_utan.196753.html
  Szokás szerint ezek a cikkek néhány napig ovashatók. Csak egy mondatot idézünk belőle, ami vastag betűvel van szedve:
  A fő üzenet, hogy a gazdaságpolitika alapvető iránya nem fog változni, a bankokkal szemben viszont enyhülhet a kormány.
  Értsd kedves szavazó: a választások után már nem kell megoldani semmit 4 évig, de a kilakoltatási moratórium most április 30-án lejár és addigra vastagon ki leszel lakoltatva. Jó esély van arra, hogy 4 év elteltével a probléma magától is megoldódik, nem fogod addig húzni, hanem csendben, a demokratikus értékeket őrízve, szélsőségektől mentesen kimúlsz. S hogy milyen erkölcsiségűek ezek a maszlagváltók, nézzünk bele egy videóba! (Kb 1 óra.) Nem róluk szól, hanem nemzetközi szervezetekről, ahová ők is szépen be vannak ágyazódva:
  http://internetfigyelo.wordpress.com/2014/03/17/az-ukran-gladio-avagy-a-keleti-szel-vert-vagy-vizet-araszt-drabik-janos-jakab-istvan/
  Magyarán, akik ilyen gonoszak, ott kíméletre, belátásra ne számíts. Hány embert érint a devizahiteles úgy? Egyes becslések szerint, ha a családtagokat is beleszámítjuk, akkor 1 millió is lehet. Tehát, ha marad a Fidesz, ennyi ember tönkretétele, kimúlása már be van ütemezve.
  Magyar vonatkozásokról és tisztességről meg lehet nézni ezt is:
  https://www.youtube.com/watch?v=0DUISswvZ_I (Kb 1 óra)
  Arról szól, miért nem lehet Petőfi Sándort méltó módon eltemetni.
  Most néhány szót arról, miért van történelmi lehetőség. Mert van egy párt, amelyik számbavette a problémákat, átgondolta a megoldási módokat és részeletes programot írt: a Jobbik. Nem igaz, hogy nincs szakember gárdájuk. Van, sőt messzi különbek a Fideszénél. Ehhez vessünk csak össze egy Volner János interjút egy Balog Zoltán miniszterrel készítettel. Láthatóan arról van szó, hogy a Fidesz majd tallózgat a Jobbik programjáből és a megoldási módokat eladja saját ötleteként. Mert ez ugye így van rendjén: csak a Fidesz tudja, milyen problémát szabad megoldani, azt is mikor és milyet nem szabad.
  A Jobbikot az hitelesíti, hogy a Fidesz-MSzP dühödt nagykoalíciót képez ellenük. Ld.
  http://alfahir.hu/fidesz_mszp_hit_gyulekezete_koalicio_a_jobbik_ellen
  A félelem érthető. Lehet, hogy üres lesz a talicska?
  Ez kedves szavazó, a Te kezedben van. S az is, adsz-e esélyt a megmaradásra 1 millió honfitársadnak.
  Péter

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: