VEGYI FEGYVERT VETETTEK BE AZ UKRÁNOK

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Gyermekeket legyilkoló szervkereskedők Ukrajnában? – Érintett a Vöröskereszt is?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ebben a magyar feliratos videóban egy Izjumnál harcoló orosz katona arról számol be, hogy gyerekeket legyilkoló,ukrán szerv-kereskedő maffiára bukkantak és a háború kezdete óta többezer gyermek tűnt el – erről számol be Szőke Mária Magdolna a Modern Apokrif című honlapján.

Az a “háborús propaganda” amit az orosz-ukrán konfliktusról közölnek hónapok óta, köszönő viszonyban sincs a valósággal – állapítja meg a szerző hozzátéve, hogy a közvéleménynek tulajdonképpen fogalma sincs arról, hogy valójában mi történik az “Ukrajnának” nevezett globalista/sátánista NATO bázison.

Mint írja, úgy tűnik, hogy Ukrajna valóban egy bűnözésre alapozott maffia-állam volt, és bizony van itt minden, ami belefér…

Ebben a videóban egy orosz katona nyilatkozik arról, hogy mikor Izjumba harcolt, olyan gyerekkereskedő bűnbandára bukkantak, akik ott ölték meg a gyerekeket és ott az oroszok által felderített épületben szedték ki a legyilkolt, ki tudja honnan elrabolt gyerekek szerveit is. Bár a szerző hozzáteszi azt is, hogy a videóban elhangzottak valóságalapját egyelőre nem tudták bizonyítani, azonban Ukrajnában évek óta gyermekek ezrei tűnnek el nyomtalanul.

Mint ahogyan azt a szerző megjegyzi, jelenleg nyomozás folyik az ügyben az igazság kiderítése érdekében, ugyanakkor az eddigi eredmények alapján nem zárható ki a helyi illetékességű Vöröskereszt érintettséges sem.

Az erről szóló teljes cikk IDE kattintva érhető el.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: