2024. JÚNIUS 2. VASÁRNAP

A NEMZET ZÁSZLÓJA AZ ANDRÁSSY ÚTON

JELENTKEZZ ZÁSZLÓVIVŐNEK IDE KATTINTVA!

TOVÁBBI RÉSZLETEK: https://1848.magyartrikolor.hu


     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Karácsonyi mélyprimitív „kibickedés” Pusztaszabolcson

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A pusztaszabolcsi Fidesz-KDNP helyi szervezet – minden bizonnyal – nem tartozik ahhoz az országos Fidesz-KDNP koalícióhoz, amelyre hárommillió magyar keresztény ember szavazott. Az ünnep alatt egyedül lévén, böngésztem a netet, s így jutottam el egy olyan oldalra, amely, ha nem olvasom el a címét, azt gondoltam volna, hogy Gyurcsány Ferenc kihelyezett troll-lapja.

De nem! Ez egy helyi, Fidesz-KDNP-s, de egyben körmönfontan keresztényellenes lap is, amelyben Fideszes és KDNP-s bukott vezetők a leggyalázatosabb hangnemben igyekeznek a legaljasabb vádakkal támadni a város vezetőjét, annak családját, és ez által az Esztergom-budapesti érseket is, akinek a kiváló kortárs írónő, Zsuffa Tünde a sajtófőnöke. Az írónő testvére, Zsuffa Erzsébet az inkrimiált kisváros polgármestere, így aki vele szóba áll, az e néhány betegesen gyűlölködő helyi, magát Fidesz-KDNP koalíciónak hazudó gyurcsányisták ellenségévé válik. Így lett ellenség a magyar katolikus tábori püspök, aki volt képes a bukott hatalommániások és pénzéhes rágalmazókkal szemben választást nyerő, mai vezetés hívására elmenni Pusztaszabolcsra és meggyújtani ott az utolsó adventi gyertyát, sőt még a jelenlévő mintegy kétszáz szabolcsira áldását is adta… Ám, nem csak a tábori püspök lett ellenség. Magát Latorcai Csaba államtitkárt is számonkéri e mérgező csapat, mert elment Pusztaszabolcsra és átadta a kormány mintegy százmilliós és az Önkormányzat hatvanmilliós támogatásával felújított városi konyhát, amely biztosítja a gyermekek és az öregek étkezését, a legkorszerűbb feltételek mellett.

Az igazi baj, tehát nem is az, hogy ez a polgármester van hivatalban, akire fűt-fát mondanak, hanem az – mint kiderült az általam olvasott gyűlölködő fb-oldalból –, hogy ez a polgármester nem ad pénzt a plébániának, nem támogat bizonyos orgonakoncerteket, közösségi házat, és ki tudja még, hogy mit nem biztosít, ennek-annak a nem éppen rászoruló magánszemélynek, azaz, azoknak, akiket a bukott városvezetés bőkezűen ellátott a város pénzéből.

Ez is érdekelheti:  Stoltenberg (is) nagyon akarja a harmadik világháborút

Miért is írok sokat hazajáró, de mégiscsak messze élő magyarként erről az esetről, ezekről az írásokról, a Fideszen belüli szakadékokról? Mert innen, München külvárosából is azt látom, hogy Magyarországon valami nem jól működik. Valamik nem jól működnek. Olyan „bűnöket” rónak fel egykori zöldávósok leszármazottai a polgármesternek, amelyeket nem követett el, és amelyek megoldásához maga a Fidesz-KDNP vezetés adott útmutatást. Olyan hazugságokat adnak elő ismert írót is maguk mögé állítva, amelyek csupán kitalációk, s amelyekért bizony egy jogállamban komoly büntetés járna. Mint lelkész, érthetetlennek tartom, hogy e bukott egykori városvezetők miként hivatkozhatnak az egyházra, és mit keresnek a város plébániája körül? Hiszen, a plébános nem támogathat politikai harcokat, a lelkek megmentése helyett.

A „Szabolcsi kibic” nevű gyurcsányista oldal, jól jellemzi ezt a nemtelen társaságot, amely karácsonykor is képes gyűlölködni és karácsonykor is hazudozik, püspököt gyalázva, püspököt állítva hazugságai elé. Mert a „kibicnek semmi sem drága”, mondják a kártya partikon, amikor a kibic buta ötleteivel elbuknak egy-egy piros snapszert.

Olvasva a hivatalos pusztaszabolcsi fb-oldalt, s azt összevetve a kibicekből álló oldal tartalmával, elhatároztam, hogy nyáron, ha Isten segít, szabadságom alatt ellátogatok ebbe a városba, amely véleményem szerint a mai Magyarország keresztmetszete úgy egyházi, mint politikai szemszögből. Mert, bár most Karácsony első napján, csendes magányomban ez került a szemem elé, mégis meggyőződésem, hogy nem csak Pusztaszabolcson vannak Fideszes elkötelezett gyurcsányisták, keresztényellenes katolikusok, hanem a pénz szagától megmámorosodva sok helyen alakulhatott ki ilyen párhuzamos politikai élet… ami maga a halál.

Mit tudok javasolni, így kéretlenül, de mélyen megdöbbenve a „kibicek” oldalán olvasottak okán, Pusztaszabolcs mai vezetőinek? A látható és kézzelfogható rágalmakat, gyalázkodásokat bízzák az ügyészségre, mert ezek már túllépik azt a vörös vonalat, amely a „közszereplők türelmét” írja elő. Itt, Bajorországban már börtön jár az efféle előre megfontolt, bűnszövetségben és anyagi haszonszerzés céljával íródott becsületsértés és rágalmazás bűncselekményért. És ez Magyarországon sem lehet – nincs – másképpen!

Ez is érdekelheti:  Orbán Viktor: Brüsszelben Európa háborúba lépésének előkészítése történik

A proli stílusú, gyurcsányista „kibickedések” bizonyítéka, hogy utolsó bejegyzésükben e szennyoldalon, a polgármester pénzjutalmát emlegetik, a kapzsi és irigy, bukott kibicek. Felteszem a kérdést: – Ha adott esetben a polgármester asszony, a neki megszavazott jutalmat jótékony célokra adja városa rászorultjainak, vajon ezek a gyurcsányista Fideszesek megkövetik-e hazugságaikért, s bocsánatot kérnek-e a tábori püspöktől és azoktól a rászorult pusztaszabolcsiaktól, akik csomagot kaptak az önkormányzattól?

A pusztaszabolcsiaknak pedig, azt üzenem: Gyűlölködőkkel ne paktáljanak. A karácsony üzenetét nem a „kibicek” gyűlöletkeltő oldalán, hanem a polgármester asszony karácsonyi üzenetében találják meg.

https://www.facebook.com/zsuffabozsi/videos/3497770187159527

A Fidesz-KDNP vezetőinek, akikkel nemrégiben volt szerencsém találkozni a budapesti Parlamentben, és akik valószínűleg nem ismerik a „kibicek” gyurcsányista, de Fidesz-KDNP oldalként feltüntetett fb-oldalát, javaslok egy alapos kivizsgálást a városi szervezetben. Mert a gyűlölködés, mindenhol bukáshoz vezethet! Még Pusztaszabolcson is!

Lelkészként, áldásomat adom a Szent Szellem nevében, a jó szándékú pusztaszabolcsiakra, a hasonlóan békétlen sorsú, von Leyenista Bajorországból!

Dr. Bíró-Slecht Lajos
lelkész

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük