KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Musk abszurdnak nevezte Medvegyev jóslatait az USA kettészakadásáról

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Elon Musk reagált Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök Twitteren és Telegramon is közölt jósoltaira arról, hogy az USA egy polgárháború után kettészakad, és a Twitter vezérigazgatója az egyik részének elnökévé válik. Musk először annyit írt, hogy epikus gondolatmenet, majd később pontosította, hogy a jóslatokat “abszurdnak” találja.

Medvegyev jelenleg az Oroszországi Föderáció Biztonsági Tanácsának elnökhelyettese, és a héten új vezetői pozíciót kapott az orosz elnöktől a katonai beszerzések terén. Hétfőn tíz olyan dolgot tett közzé, amelyek szerinte 2023-ban megtörténhetnek, azzal a megjegyzéssel, hogy ezeket “vadnak” vagy akár “abszurdnak” szánta.

A jóslatok a hordónkénti 150 dolláros olajáraktól kezdve azon át, hogy az Egyesült Királyság visszafordítja a Brexitet és elveszíti Észak-Írországot, egészen a Franciaország és a “Negyedik Birodalom” közötti fegyveres konfliktusig terjedtek, de azt is jósolta, hogy Lengyelország és Magyarország megszállja az egykori Ukrajna nyugati területeit.

Az USA számára Medvegyev új polgárháborút jósolt, Kalifornia és Texas függetlenné válásával.

“Elon Musk számos olyan államban megnyeri az elnökválasztást, amelyek az új polgárháború végeztével a republikánusokhoz kerülnek majd” – írta Medvegyev.

Musk reagált a posztsorozatra, “epic /király/ gondolatmenetnek” nevezve azt. Órákkal később, miután az emberek támadták őt, amiért állítólag elárulta az Egyesült Államok és saját vállalkozásai érdekeit, tisztázta álláspontját.

“Ezek határozottan a legabszurdabb jóslatok, amiket valaha hallottam, miközben elképesztő tájékozatlanságot mutatnak a mesterséges intelligencia és a fenntartható energia fejlődésével kapcsolatban” – tweetelte.

Musk és Medvegyev már korábban is szóváltásba keveredett a Twitteren. Októberben az amerikai milliárdos az orosz tisztségviselőt vette célkeresztbe Moszkva ukrajnai katonai hadjárata miatt. Ez közvetlenül azután történt, hogy megdicsérte Medvegyevet Liz Truss trollkodásáért.

Orosz Hírek

Medvegyev 4. jóslata 2023-ra: az egykori Ukrajna nyugati területeit a magyarok és lengyelek megszállják

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: