A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Fontos: Magyarellenesség Ukrajnában – Az Ungvári TV 2019-es dokumentum filmje

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A legutóbbi hírek szerint az ukránok a Magyarországról érkező segélyszállítmányokat vámoltatják és lefoglalják, erről számolt be a Hunhír.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján sajnos azt kell mondanunk, hogy ez bizony várható volt, hogy előbb-utóbb bekövetkezik. Azok az események, melyek az utóbbi napokat jellemzik, sajnos nem meglepőek, sőt egyenes következményei annak a folyamatnak, amit az ukrán nacionalisták folytatnak már hosszú évek óta a kárpátaljai magyar kisebbséggel.

De ugyanezt a retorikát alkalmazzák a magyar kormánnyal szemben is, mely több alkalommal is támogatásáról biztosította az ukrán államot, sőt adományok révén fizikailag is segítséget nyújtott számukra. Az ukránok hálájuk kimutatásaként egyre nagyobbat rúgtak a kárpátaljai magyarságba, de magában a magyar államba és annak kormányába is.

Természetesen nem csupán velünk viselkedtek így, hanem valamennyi Ukrajnában élő nemzeti kisebbséggel. Most, amikor az oroszok megelégelték mindezt az elnyomó politikát és a nemzeti kisebbségekkel szembeni erőszakos magatartást, az ukrán állam magát áldozatként mutatja be a világ előtt, és a szélsőséges, neoliberálnáci, bombázókkal demokráciát hordozó Egyesült Államok által irányított, és megvásárolt európai vezetőkön keresztül igyekszik sajnálatot generálni a világban önmaga részére, önmagát áldozatként bemutatva, Zelenszkij fővezérrel az élen. Közben pedig fenyegetőznek és követelőznek.

Az alábbi film azt mutatja be, hogy a Szovjetunió felbomlása után, hogyan is alakult ki és formálódott az az Ukrajna, melyet nagyon sokan egyáltalán nem ismernek, legalábbis nem ismerik Ukrajna igazi arcát.

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Gusztustalan: az ukránok elkobozzák a Magyarországról érkező segélyszállítmányokat

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: