KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Össze-vissza hazudoznak az ukránok és a liberális média is az életéért küzd

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A jelek szerint nem esett baja a kijevi holokauszt-emlékműnek

Bár az oroszok kedden lebombázták a közeli tévétornyot, a II. világháborúban megölt zsidók emlékműve, a Babij Jar sértetlen maradt, jelentette szerda délután a Twitteren egy izraeli újságíró, aki fotót is mellékelt a szoborról. Zelenszkij elnök korábban azt mondta, az oroszok elpusztították az emlékművet- írja a Vadhajtások.

A Vadhajtások élő tudósításába is bekerült és az is, hogy erre alapozta segítségkérését Zelenszkij, ugyanis ennek apropóján fordult Izraelhez, ami szintén megtalálható az élő tudósításban.

Jól érezhető tehát, hogy átfordult a háborús tudósítás egy óriási manipuláció irányába.

Most érzékelhető az, miért kellett letiltani azokat az oldalakat, akik nem ezt a liberális világnézetet képviselik. Most mindenkinek kinyílhat a szeme, remek alkalom ez erre. Jól láthatóan recseg és ropog az a világrend, ami pontosan így ment neki hazánknak Magyarországnak, a gyermekvédelmi törvényünk miatt. Csupán akkor zászlókkal hisztiztek, most pedig ropognak a fegyverek.

Mi továbbra sem rejtjük el azt, hogy oldalunk pontossan ezek ellen jött létre, és öröm számunkra az, egyre többen olvassák portálunkat. Mostantól minimum 70 százalékos érzékenyítés lépett életbe, akik eddig azon versenyeztek, hogy tudják jobban kinevettetni az oroszok támadását, érdekes módon, átfordultak, és már arról firkálgatnak, hogy mennyi minden le lett bombázva. Mások szenvedéséből próbál valamit kicsikarni az a világrend, aminek remélhetőleg hamarosan vége is szakad.

Vadhajtások

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: