KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Egybeesett a COVID járvány kitörése az amerikai biológiai kutatással

Hétfőn négy éve annak, hogy koronavírussal fertőződtek meg az első betegek.

A járvány kitörése egybeesett a koronavírussal kapcsolatos amerikai biológiai kutatással, melyet az Egyesült Államok kormánya a nagy gyógyszeripari trösztökkel közösen folytatott 2016-2020 között a világ különböző részein – közölte Igor Kirillov altábornagy, az orosz nukleáris, vegyi és biológiai védelmi csapatok főnöke.

Az orosz fegyveres erők birtokába került dokumentumok tanúsága szerint az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Ügynöksége (USAID) rovarevő denevérek által okozott fertőzéseket tanulmányozott Ukrajnában és Grúziában. Olyan denevéreket is azonosítottak, amelyek 800 km-re is elvándoroltak Magyarországra és Oroszországba.

Kennedy az ukrajnai amerikai biolaboratóriumokról beszélt Tucker Carlsonnak

Elmondása szerint gyanús volt, hogy a koronavírus-törzsek kutatásában bioinformatikai szakértők vettek részt, holott a felderített betegség genomjának tanulmányozása volt a feladat. A bioinformatikusok génmanipulációval foglalkoztak, az azonosított kórokozók genomját szerkesztették és kombinálták, vagyis olyan kutatásokat végeztek, amelyek a veszélyes vírusok életfunkcióinak javítására irányultak – mondta Kirillov.

A Worldometer legfrissebb adatai szerint a koronavírus 2023. december 11-ig 6 millió 954 ezer 105 áldozatot szedett.

Moszkva, 2023. december 11. hétfő (MB)

Kiadta: Magyar Békekör

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük