KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kennedy az ukrajnai amerikai biolaboratóriumokról beszélt Tucker Carlsonnak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Pentagon más országokat is használt a biofegyverekkel kapcsolatos kutatásokhoz

Az amerikai hadsereg biológiai fegyverekkel kapcsolatos kutatásainak egy részét kiszervezte a 2014-es kijevi puccs által hatalomra juttatott kormánynak – állította egy interjúban Robert F. Kennedy Junior, a demokraták elnökjelölt-aspiránsa.

„Vannak biolaboratóriumaink Ukrajnában, mert biológiai fegyvereket fejlesztünk”

– mondta ifjabb RFK Tucker Carlson újságírónak az X-en (korábban Twitter) hétfő este közzétett hosszú beszélgetésben.

Kifejtette, hogy bár az Egyesült Államok az 1970-es években aláírta a biofegyverek tilalmát, a 2001. szeptember 11-i terrortámadások után elfogadott Hazafias Törvény lehetővé tette a Pentagon számára a kutatások folytatását.

Kennedy szerint a biofegyver-program az „”élettani” kutatások” álcája alatt működött, például a vírusokon és más kórokozókon végzett gain-of-function kísérletek, amelyeket végeredményben Dr. Anthony Fauci felügyelt, aki 1984 és 2022 között a Nemzeti Allergia- és Fertőző Betegségek Intézetét vezette.

A modern biofegyverek „ijesztő dolgok”, amelyeket olyan géntechnológiai eszközökkel készítenek, mint a CRISPR, mondta Kennedy. Amikor néhány ilyen „bogár” megszökött az amerikai laboratóriumokból, még 2014-ben, az Obama-kormányzat betiltotta a gain-of-function kutatást, tette hozzá Kennedy, ezért Fauci a tengerentúlra szervezte ki ezeket.

„Sokuk Ukrajnába került” – mondta Kennedy Carlson-nak, míg a kutatások egy része a kínai Wuhan laboratóriumba került, amely a Covid-19 világjárvány feltételezett kiindulópontja volt. A kutatások nagy részét a Pentagon vagy az USAID finanszírozta, amelyet Kennedy „a CIA külképviseletének” nevezett.

Az USA sokáig „orosz propagandaként” utasította el az ukrajnai biológiai kutatólaboratóriumokra vonatkozó állításokat, amíg Victoria Nuland, a külügyminisztérium vezető tisztviselője meg nem erősítette azok létezését egy 2022-es szenátusi meghallgatáson. A Pentagon továbbra is kitart amellett, hogy a kutatás nem illegális és nem is katonai célokat szolgál.

Az orosz hadsereg viszont bizonyítékot talált arra, hogy az Egyesült Államok „biológiai fegyverkomponenseket” állít elő ukrajnai létesítményekben – amiről Igor Kirillov altábornagy a törvényhozók előtt Moszkvában beszélt még az év elején.

Kennedy azt is elmondta Carlson-nak, hogy az amerikai közvéleménynek „hazudtak” az ukrajnai konfliktussal kapcsolatban, rámutatva Nuland szerepére a 2014-es kijevi puccsban és a Project for the New American Century (PNAC) NATO-bővítési víziójára.

Ukrajna „lényegében egy proxy a két szuperhatalom, Oroszország és az USA közötti harcban” – mondta Kennedy. Azzal vádolta az Egyesült Államokat, hogy szabotálta a 2022. márciusi béketárgyalásokat azzal, hogy Boris Johnson akkori brit miniszterelnök Kijevbe látogatott, és közölte Volodimir Zelenszkij kormányával, hogy a Nyugat nem fogja támogatni őket [egy békekötés esetén].


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 Kiemelt kép: képernyőkép ©  Twitter / @TuckerCarlson

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: