KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Egy Kínából elmenekült tudós leleplezései a Covid -19 katonai szerepéről

Egy érdekes cikk jelent meg a minap a LifeSiteNews hasábjain, amelyben egy fiatal, hazájából az Egyesült Államokban menekült kínai víruskutató nő számol be azokról a tapasztalatairól és történésekről, melyek az utóbbi másfél két esztendőben estek meg vele. A kutató a Kínai Kommunista Párt szerepét igyekszik feltárni a SARS-CoV-2, vagyis a Covid 19 vírus, annak katonai alkalmazása és gazdasági jelentőségének vonatkozásában a saját szemüvegén keresztül, miközben bepillantást nyújt abba az elnyomó és az egyéni identitást is megszüntetni akaró rendszerbe, amely meggyőződése szerint Kínát jellemzi.


Dr. Joseph Mercola cikke

A COVID egy biofegyver, amelynek célja az USA gazdaságának tönkretétele és a kommunizmus terjesztése – állítja a Kínából elmenekült tudós

Dr. Li-Meng Yan Kínából az Egyesült Államokba menekült, hogy leleplezze a COVID-19 világjárvány katonai laboratóriumi eredetének kínaiak által történt eltitkolását.

A TÖRTÉNET DIÓHÉJBAN:

   – Yan szerint a SARS-CoV-2-t egy kínai katonai laboratóriumban állították elő. A Harmadik Katonai Orvosi Egyetem és a Nanjingi Parancsnokság Orvosi Kutatóintézete felfedezte a ZC45 nevű denevér-koronavírust. Meggyőződése, hogy a ZC45-öt használták sablonként és/vagy gerincként a SARS-CoV-2 létrehozásához.
    – Bár a kínai hadsereg lehet felelős a vírus fizikai létrehozásáért, bőséges bizonyíték van arra, hogy az USA finanszírozta legalábbis a világjárványt eredményező kutatások egy részét.
    – A COVID-oltások és a vakcinaútlevelek illeszkednek a KKP napirendjébe, mivel az egész világot arra késztetik, hogy elfogadja a KKP társadalmi ellenőrzési rendszerét.
    – Yan sürgeti az amerikaiakat, hogy ismerjék fel a kommunizmus pusztító erejét, és minden lehetséges módon álljanak ellen neki. Ez magában foglalja az oltási kötelezettség és az oltási útlevelek elutasítását is.

Li-Meng Yan orvosdoktori és doktori címmel is rendelkezik, valamint speciális képzettséggel a koronavírusok területén. A kínai befolyás elől Hongkongba menekült majd onnan az Egyesült Államokba, hogy figyelmeztessen bennünket arra, ami szerinte egy masszív eltakarási, elhallgattatási kísérlet.

Yan orvosi egyetemre járt, majd szemészetből doktorált. Az iskola, ahol a doktori fokozatot szerezte, eredetileg katonai orvosi egyetem volt, ami magyarázatot ad néhány személyes kapcsolatrendszerére. Kapcsolatai vannak mind civil, mind katonai kutatólaboratóriumokban és kórházakban Kínában.

Tanulmányai befejezése után úgy döntött, hogy kutatással foglalkozik. Két évig a Hongkongi Egyetem szemészeti laboratóriumában dolgozott, ahol őssejteket, gyógyszereket és mesterséges szövetek fejlesztését kutatta. Ezután meghívták Malik Peiris professzor laboratóriumába. Yan férje együtt dolgozott vele, ahol Peirisre nagy hatással voltak Yan képességei. Megragadta a lehetőséget, hogy többet tudjon meg az újonnan megjelenő fertőző betegségekről. Öt évig dolgozott Peirisszel, amíg 2020 áprilisában az Egyesült Államokba nem szökött.

„Az influenzavírussal, az univerzális influenza elleni vakcina fejlesztésével foglalkoztam, majd a járvány kitörése után a SARS-CoV-2-re összpontosítottam”

– mondja Dr. Li-Meng Yan.

A SARS-CoV-2-t egy kínai katonai laboratóriumban állították elő.

2019 decemberének végén Yan felettese, Dr. Leo Poon, aki egyben az Egészségügyi Világszervezet új fertőző betegségek szakértője is, megbízta őt egy titokzatos új tüdőgyulladás-szerű fertőzés bizalmas vizsgálatával.

Kollégái és barátai Kína egyetemein és kórházaiban adtak neki információkat, amelyeket továbbított Peirisnek és Poonnak. Ők azonban nem jártak utána, ami szerinte „azt mutatja, hogy segíteni akarnak Kínának eltussolni a dolgot”.

2020 januárjában Poon felkérte, hogy vizsgálja meg, vajon a mosómedve kutya – egy cibetmacska-szerű állat, amely az eredeti SARS-vírus gazdája volt -, lehet-e a SARS-CoV-2 közvetítő gazdája is. Yan kutatásai azonban arra utaltak, hogy a vírus nem a természetből származik. Poon figyelmeztette, hogy hallgasson, különben „eltűnik”.

Yan szerint a SARS-CoV-2-t egy kínai katonai laboratóriumban állították elő. A kínai Csungkingban található Harmadik Katonai Orvosi Egyetem és a Nanjingi Parancsnokság Nanjingban található Orvosi Kutatóintézete felfedezett egy ZC45 nevű denevér-koronavírust. A ZC45 felfedezését 2018 elején tették közzé.

„Ha összehasonlítjuk ezt a vírusgenomot és a SARS-CoV-2 vírusgenomot, rájövünk, hogy ez a füstölgő fegyver” – mondja Yan. Meggyőződése, hogy a ZC45-öt sablonként és/vagy gerincként használták a SARS-CoV-2 létrehozásához.

2020 májusának közepén, nem sokkal azután, hogy elhagyta Hongkongot, a Nature folyóiratban megjelent egy cikk, amelynek Yan volt a társszerzője, és amely részletesen bemutatta a SARS-CoV-2 patogenezisét és terjedését aranyhörcsögökben. Ez a kísérlet kimutatta, hogy a SARS-CoV-2 elsősorban a levegőben terjed.

2020 szeptember közepén Yan a Zenodón közzétett egy nyílt hozzáférésű tanulmányt, amelyben két társszerzőjével együtt ismertette a bizonyítékokat és elméletüket arra vonatkozóan, hogy a SARS-CoV-2-t ember ember hozta létre.

Munkáját négy „bírálója” szinte azonnal elítélte, mint „elfogult” írást, amely „hibás” és tudományosan nincs összhangban a vírus eredetéről jelenleg elfogadott ismeretekkel. Az egyik bíráló így fogalmazott:

„A kézirat megkísérli megcáfolni a SARS-CoV-2 eredetével kapcsolatos jelenlegi ismereteinket. Röviden, a konszenzus szerint a SARS-CoV-2 zoonózis (állati eredetű), és denevérekből származik, talán egy köztes gazdával, majd így terjedt emberre”.

Egy évvel később, 2021-ben már számos jel mutatja, hogy a laboratóriumi szivárgás hipotézisének elutasítása korai volt, és nincs „konszenzus” a zoonózis eredetéről.

A The Intercept által az információszabadságról szóló törvény (Freedom of Information Act, FOIA) kérésére megszerzett dokumentumok is közvetlenül a laboratóriumi eredetre utalnak, olyannyira, hogy a WHO főigazgatója, Tedros Ghebreyesus új vizsgálatot sürgetett az ügyben, és a Science című folyóirat 2021. október 13-i számában azt írta:

„A laboratóriumi baleset nem zárható ki, amíg nincs elegendő bizonyíték erre, és ezeket az eredményeket nyíltan be nem jelentik”.

A menekülés Kínából

Kezdetben Yan egy Kínában nagyon népszerű amerikai YouTube-bloggeren keresztül tette közzé az információkat. 2020 áprilisának végén egy kollégája figyelmeztette Yan-t, hogy könnyen „eltüntethetik”, aminek reális a veszélye. Ekkor döntött úgy, hogy az Egyesült Államokba menekül.

Szerencsére már rendelkezett érvényes vízummal. Közben a férje ezt a szándékát mélyen ellenezte.

Yan erről a következőket mondta:

„Nem tudtam, hogy így fog történni. Januártól [2020] áprilisáig nem mondtam el neki, hogy mivel foglalkoztam. Ezzel próbáltam megvédeni a férjemet, mert abban az időben Hongkongban sokan felléptek a kormány ellen a demokráciáért és a szabadságért, akik közül bárki könnyen „eltűnhetett”.

Azonban ha a családjuk nem tudja mivel foglalkoznak, akkor ez egyfajta biztonságot jelent. Így próbáltam védeni őt. De amikor világossá vált számomra, hogy menekülnöm kell, megpróbáltam magammal vinni őt is. Ő nem kínai, Sri Lankáról származik. Amikor elmondtam neki a célomat, felháborodott, azonban ez nem jellemző rá. Azt mondta nekem: „Nem mehetünk sehova. Mindenhol ott vannak. Nem tehetünk semmit”.

A férje még azzal is megfenyegette, hogy megöleti, ha elmegy. A következő két hét veszélyes időszak volt Yan számára. A férje megfigyelés alatt tartotta, majd hirtelen szívproblémái támadtak. A távozása előtti napon elment egy orvosi vizsgálatra, mert a nyugalmi szívritmusa 130 volt, ami a szinusz tachycardia jele.

Yan bűntényre gyanakszik, mivel a kínai kormány úgy „tünteti el” az embereket, hogy természetes eredetűnek állítja be a halálesetet, akárcsak ezt a vírust. Yan szerint a fertőzések és a szívinfarktusok gyakori stratégiák, amelyekkel a másként gondolkodókat vonják ki a „forgalomból”. Yan azt is gyanítja, hogy a férje is segíthetett nekik.

Szerencsére, mióta az Egyesült Államokban van, a támadások visszaszorultak arra, hogy lejárassák és tönkretegyék a hírnevét.

„Például több ezer hamis fiókot hoztak létre a közösségi médiában, legalább hét nyelven, hogy [hazugságokat terjesszenek rólam] és támadásokat intézzenek ellenem, hogy lejárassanak”

– mondja.

Yan szerint ezt a FireEye, egy kiberbiztonsági cég – amely amerikai hírszerző ügynökségeknek is dolgozik -, ellenőrizte. Azt mondja, hogy a Kínában élő családját, barátait, sőt még az öregdiákokat is szigorúan megfigyeli a kínai kormány.

Igazolás

Míg az egész világ több mint egy évig tagadta annak lehetőségét, hogy a SARS-CoV-2 megjelenését ember okozta, az elmúlt hónapokban végre bejutott a köztudatba az igazság.

„Tavaly júliusban, amikor először szerepeltem a Fox News-on, azt mondtam nekik, hogy a WHO és a KKP (Kínai Kommunista Párt) korrupt, és közösen tevékenykednek a valóság eltussolásban”.

– mondja Yan.

„Akkoriban ez bombaként robbant. Mostanra a legtöbb ember rájött, hogy [a vírus] nem a természetből származik. Ez egy nagyon jó fordulat, és továbbra is segítek másoknak, hogy felismerjék a bizonyítékok alapján az igazságot.

Elmagyarázom nekik a KKP stílusát és a bizonyítékokat. Most azt látom, hogy még néhány főáramlatú médium is elkezdett arról a lehetőségről beszélni, hogy az a vírus egy biofegyver. Azt hiszem, ez nagyon biztató, mert az embereknek fel kell ismerniük, hogy Kína ezt a vírust a félretájékoztatási kampányával és propagandájával együtt használja fel arra, hogy az egész világon támadjon.”

Bár a kínai hadsereg lehet felelős a vírus fizikai létrehozásáért, bőséges bizonyíték van arra, hogy az USA finanszírozta a világjárványt eredményező kutatások legalább egy részét.

A Dr. Anthony Fauci vezette National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), a Peter Daszak által vezetett EcoHealth Alliance és a Wuhan Institute of Virology (WIV) pénzáramlása jól dokumentálható. Ralph Baric, Ph.D., az Észak-Karolinai Egyetemen szintén végzett olyan kutatásokat, amelyeket a jelek szerint a SARS-CoV-2-re is alkalmaztak.

Az események sorrendje azonban zavaros, és nem világos, hogy ki az igazi húzóember az egészben. Arra a kérdésre, hogy mi a véleménye, és hogy szerinte ki lehet a főnök, Yan azt válaszolta, hogy még amerikaiaktól kapott finanszírozás nélkül is biztosan sikerült volna Kínának létrehoznia ezt a vírust.

„A Kínai Kommunista Párt (KKP) egy óriási polip, és szerteágazó csápjai vannak. A központ tehát a KKP. Azok a tudósok – különösen a katonai tudósok és a koronavírus szakértők [mint például] az előző felettesem, Dr. Malik Pieris, ők azok -, akiknek igazi gonosz ötleteik voltak.

Élvezik ezt, és ők akarnak a birtokosai és irányítói lenni ennek a tudásnak. Az amerikai adófizetőktől származó pénz most hirtelen soknak tűnhet, valójában ez csupán töredéke annak, amennyit a kínai kormány áldoz arra, hogy ezt a technológiát megszerezze, alkalmazza és Kínában állítsa elő a végterméket.

Ők fejlesztették ki ezt a vírust és más dolgokat a korlátlan biofegyver programjukban. El akarják pusztítani az amerikaiak gazdasági és társadalmi rendjét, el akarják pusztítani a civilizációjukat. Bár a vírus világban elterjedt és mindenhol támadott, mindig Amerikát sorolják fel elsődleges ellenségként és legnagyobb problémaként.

Tehát, amikor ilyen propagandát mutatnak a TikTok-on és más közösségi médiában – ahol a kínai polgárok – úgy nyilatkoznak: „Ó, Kínában mi irányítjuk a fejlesztéseket, jók az eredményeink és szeretjük a kormányunkat” – az amerikai emberek azt érezhetik, hogy talán fel kellene adniuk a demokráciát, és megpróbálkozni a kommunizmussal. Ez az, amit el akarnak érni.

Kínai adatgyűjtés

A világjárvány kezdete óta szinte lehetetlen meghatározni, hogy hány kínai volt ténylegesen érintett a koronavírus fertőzésben. Yan szerint a KKP csak olyan adatokat ad ki, amelyek számára előnyösek.

„A kínaiak emberek azonban tudják, hogy nem bízhatnak semmilyen adatban, amely a kormányunktól származik” – mondja Yan.

„A kínai kormányzat nem készít valós statisztikákat. Az adatokat csupán előállítják.

Yan szerint a KKP az Egyesült Államokban és máshol alkalmazott fordított stratégiát alkalmazza. Ahelyett, hogy felduzzasztanák az esetszámokat, inkább elhallgatják azokat. Ennek egyik módja, hogy késleltetik a diagnózist, így a halálesetek nem COVID-19 halálesetekként szerepelnek a listán.

„Ezzel szemben Amerikában, ha valakinél egyszer COVID-ot diagnosztizálnak, még ha később meg is hal valamilyen más betegségben, akkor is COVID-esetnek számít.”

„Kínában azonban lélegeztetőgépet arra is használják, hogy a beteg életben maradjon, amíg negatív tesztet nem produkál. Ezerféleképpen tudják kezelni a dolgot. Fontos, hogy korai kezeléseket is adnak, beleértve a hidroxiklorokint és más gyógyszereket”.

Yan szerint a kínai katonai tudósok szabadalmat nyújtottak be a hidroxiklorokin használatára a COVID-19 kezelésére. A hidroxiklorokvint Kínában recept nélkül is kapható, így könnyű hozzájutni. Részben azért volt olyan magas a halálozási arány az Egyesült Államokban, mert a hidroxiklorokvint elhallgatták és cenzúrázták.

Van kapcsolat a COVID injekciók és a KKP között?

A COVID-19 világjárványt egyértelműen a kapzsi gyógyszergyárak használták ki, és úgy tűnik, hogy a korai kezelésre szánt gyógyszerek háttérbe szorítása szándékos stratégia volt, hogy a COVID injekciót – amelyről kiderül, hogy rendkívül veszélyes az egészségre – tegyék az egyetlen alternatívává.

Hogyan kapcsolódik a COVID „vakcina” ahhoz az elmélethez, hogy a SARS-CoV-2 egy KKP biofegyver? Yan szerint:

„Határozottan egyértelmű kapcsolat van a vakcina és a KKP stratégiái között. Egyesek azzal próbálják magyarázni, hogy a vakcina embereket fog ölni, és ezért ez egy újabb biofegyver. De ez nem pontos indoklás. Kína először a katonai laboratóriumokban kifejlesztett vírust hozta forgalomba. Ennek a vírusnak nincs magas halálozási aránya,  ezért is neveztem korlátlan biofegyvernek. Úgy néz ki, mintha természetes eredetű lenne.

Amint rájössz, hogy valami nincs rendben, félretájékoztatnak és tagadnak, hogy összezavarjanak. Tehát, amikor Kína kiadta – és Kína irányítja a tudományos közösséget, félretájékoztat és cenzúráz, hogy az emberek azt higgyék, hogy ez a természetből származik Mit fognak tenni az emberek?

A drogokra fognak gondolni, a már meglévő drogokra. A másik út a vakcina, mert az emberek úgy vannak nevelve, hogy elfogadják, hogy a vakcina véget vethet egy világjárványnak.

Az olyan hasznos gyógyszerek, mint a hidroxiklorokvin és az ivermektin olyan olcsók, hogy nem ugazán használhatók arra, hogy hatalmas profitot eredményezzenek? A KKP-nak rengeteg részvénye volt a Pfizer, a Moderna és más nagy gyógyszeripari cégekben. Rengeteg pénz öltek bele. A nagy gyógyszeripari cégek pedig kihasználták a lehetőséget, hogy hatalmas hasznot húzzanak ebből az üzletből.

Nyilvánvaló, hogy sokan, akik támogatják és erőltetik a COVID injekciót, nagyon jól tudják, hogy ezek az injekciók egészségügyi problémákat is okozhatnak. Magát Yan-t is felkérték, hogy dolgozzon a COVID vakcinán, de miután utánanézett a rendelkezésre álló tudományos eredményeknek, ezt visszautasította. Koronavírus elleni vakcinát még soha nem adtak ki, annak ellenére, hogy a tudósok két évtizede dolgoznak rajta.

Az ok? A vakcinák veszélyesek, akár halálosak is lehetnek. Yan nem hitte, hogy ezek a problémák megoldhatóak a SARS-CoV-2 esetében. Peiris maga fedezte fel az antitest-függő fokozást az eredeti SARS-vírus elleni vakcina kifejlesztésére irányuló erőfeszítések során. Persze, ha pénzt dobnak a tudósoknak, azok általában nem utasítják vissza a lehetőségeket.

Az oltási útlevelek vezetnek el a szociális hitelrendszerhez

Természetesen a COVID-oltások és a vakcinaútlevelek is beleillenek a KKP céljaiba, mivel az egész világot ráveszik a KKP társadalmi ellenőrzési rendszerének elfogadására és elfogadtatására. Az oltási útleveleket egyértelműen arra tervezték, hogy bevezessék a Kínához hasonló társadalmi hitelrendszert. Ezzel együtt pedig 24/7 digitális felügyeletet és hihetetlen mértékű ellenőrzést terjesztenek ki minden emberre.

Ahogy Yan elmondta, hogy Kínában a digitális megfigyelőrendszer olyan fejlett, hogy ha a telefon GPS-je azt mutatja, hogy egy fertőzött személy közelében voltál, akkor automatikusan elkülönítésre köteleznek.

Mi több, ha a szülők vagy nagyszülők nem kapják meg a COVID-oltást, a család gyermekeit kitiltják az iskolából még akkor is, ha megkapták az oltást. Az élet minden aspektusa összekapcsolódik ezen a rendszeren keresztül, így a rossz szociális hitelpontszámnak pénzügyi következményei is lesznek és ezzel meghatározzák, hogy például utazhatsz-e, valahova és hogyan, vagy éppen nem.

Yan rámutat, hogy az amerikaiak – mivel nincsenek tisztában a kínai megfigyelési rendszerrel -, nem értik, hogy az oltási kötelezettség és az útlevél elfogadásával igent mondanak egy teljes megfigyelési rendszerre, amely az egész életüket befolyásolja és ellenőrzi majd. Arra is igent mondanak, hogy kísérleti nyulak legyenek megkérdőjelezhető biztonságú vakcinák próbáján.

„Ha egyszer két adagra adtál megbízást, akkor támogatnod kell az emlékeztetőt, majd hatvanadik emlékeztetőt, 199-ediket. És ennek sosem lesz vége, amivel belekényszerítenek egyfajta szociális hitelrendszerbe”

– állítja Yan.

Kína 2035-re egyedüli világhatalom akar lenni

Yan szerint Kína célja, hogy 2035-re elérje a világuralmat. Ezt a célt szem előtt tartva évtizedek óta foglalkoznak korlátlan biofegyverek kifejlesztésével. A COVID-19-cel jó úton haladnak.

 „Mindezt arra akarják felhasználni, hogy legyőzzék a világot, és Amerika az elsődleges ellenségük” – mondja Yan. „Ezért ki kell állnunk a jövőért, a következő generációkért. Nem hallgathatunk. Ez az utolsó esélyünk, hogy harcoljunk a gonosz kommunista tervek ellen, önmagunk megmentésének érdekében. Ezért valamennyiünknek együtt kell dolgoznunk, hogy megállítsuk a következő járványt vagy támadást, amely Kínából indul ki…”.

„Nézzék csak meg, mi történik most Hongkongban. Két év alatt, 2019-től mostanáig,   Kína lerombolta a jogrendszert, a demokráciát és a szabadságot Hongkongban.            Nemzetbiztonsági törvényeket is hoztak. Alapvetően ők irányítják a magánéletet.

Bármit megtehetnek az emberekkel, amit csak akarnak. Alapvetően egy modern rabszolgatársadalmat hoztak létre. Nem kétséges, hogy ha Kína egyszer legyőzi   Amerikát, itt is ugyanez lesz a helyzet, sőt, talán még rosszabb, mert akkorra már más       technológiával fognak rendelkezni.”

Arra a kérdésre, hogy Yan szerint milyen lépéseket kell tennünk, hogy ellenálljunk és kisiklassuk ezt a tervet, azt mondja:

„Azt akarom, hogy az amerikaiak tisztában legyenek azzal, hogy először a felnőtteknek kell felismerniük a kommunizmus, a maoizmus, a marxizmus gonoszságát. Bármilyen néven nevezzék is ezt. Ha egyszer felismerték ezt, beszéljenek róla, mert az általuk képviselt propagandával csak így lehet szembeszállni.

Ezt tudatni kell a politikai döntéshozókkal, törvényhozókkal is. Én külföldiként csak azt mondhatom, hogy az amerikai embereknek kell megértetniük a politikusokkal, mekkora veszélyt jelentenek a kínai kommunisták. Ezen kívül az Egyesült Államoknak meg kell újítani most működő rendszerét és nem szabad megengednie azt, hogy a jelenlegi gyengeségeit kihasználva megosszák a társadalmát. Csak így lehet megállítani ezt a járványt – vélekedik Dr. Li-Meng Yan.

Dr. Joseph Mercola – LifeSiteNews

Fordította:Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Sütő Gábor: Tudatunk védelme (4) – NEMZETI TUDATUNK ÉS A VILÁGVÁLSÁG

E tények szerint A VILÁGJÁRVÁNYT MEGTERVEZTÉK!

Csaknem négymilliárd euró nyereségre tett szert a BioNTech az első fél évben

 

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük