KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Dr. Polgárdy Géza: Szavazzunk négy nemmel a népszavazáson a gyermekeinket megcélzó LMBTQ ügyben!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Azt, hogy honnan fúj a szél LMBTQ ügyben, – már régen tudjuk! Valakik, valahol (de nevezhetjük Bogár László nyomán „nem létező háttér hatalomnak” is) elhatározták, hogy mindenekelőtt Európa őslakosságát „lecserélik” afrikai és ázsiai jöttmentekre. Felmérték a lehetőségeiket és arra jutottak, hogy e céljuk megvalósítás érdekében, kétfelől kell támadniuk.

Egyrészt rá kell szabadítaniuk az afrikai és ázsiai nincstelenek óriási tömegeit Európára, azaz kiagyalták a migráns-járást. Ez azonban a dolognak csak az egyik oldala. Mert az Európára zúdított afrikai és ázsiai tömegeknek kell a hely Európában, tehát Európa fehér őslakosságát fel kell számolni, helyet csinálva így a színes jövevényeknek! Igen ám, de hogyan? Tömegmészárlást semmiképpen sem akartak, hanem un. békés módszereket kerestek.

Most tehát tekintsük át, hogy a „nem létező háttér hatalom” milyen eszközöket, módszereket eszelt ki, Európa fehérbőrű népességének csökkentésére, illetve kiirtására.

  1. Először is az európai fehér nőket a szülés ELLEN KELL HANGOLNI. Rá kell őket venni, hogy lehetőleg ne szüljenek. Olyan légkört kell teremteni, ahol a feministák a gyermekek ellen hangolják a nőket, s elhitetik velük, hogy nekik bizony karriert kell csinálniuk, mert ők sem kevesebbek, mint a férfiak! márpedig a gyermekek csak gátolják őket a karrier építésében.
  2. Ezen általános hangulatteremtés közepette is előfordul persze, hogy nők teherbe esnek. Ilyenkor mi a teendő? Természetesen az abortusz. „A te tested a te tested,.” sziszegték a nők fülébe, „vetesd el a magzatod, hiszen ha megszületik a gyermeked, az csak gátol téged a karriered építésében.” Bizony „nem kell gyerek, mert az csak akadály az érvényesülésed útjában.”
  3. A homoszexualitás dicsőítése, reklámozása, minden nap reggeltől estig sulykolása az emberekbe. „Légy meleg” hirdetik tábláikon, s minden elképzelhető módon népszerűsítik férfiak számára a buzeránsságot, míg nők részére a leszbikus létet. –Réges-régen rájöttek ugyanis, hogy a homoszexuális emberek nem nemzenek és nem hoznak világra utódokat. Egyszerűen eszményi – szerintük – ha a férfiak férfiakat szeretnek, a nők pedig nőket. Majdcsak kifogynak így a fehér emberek.
  4. Aztán megalkották az un. ”gender” elméletet. Ennek lényege, hogy a fehér embereket megzavarják nemiségüket illetően. Sem a nők nem lehetnek biztosak abban, hogy ők nők, sem a férfiak nem lehetnek biztosak abban, hogy ők férfiak. Az el bizonytalanított emberek részére kitalálták a nem átalakító műtéteket. Kétségbe nem vonható tény, hogy a nemileg átalakított emberek között – hurrá, fogyjatok! – kiáltja a „nem létez6ő háttér hatalom” sokkal több az öngyilkos, mint a nemileg nem megzavart emberek között. Azaz a gender is a fehérek számára találtatott ki, a fehér emberek fogyását szolgálja.
  5. Utoljára említem a legaljasabb, legundorítóbb „nem létező háttérhatalmi „eljárást”: az óvodás, a gyermekkorú és a fiatalkorú gyermekek érzékenyítését, a homoszexualitás kívánatos volta iránt. Elgondolásuk szerint már pici gyermekkorban el kell kezdeni e fehér ember gyerekeinek „érzékenyítését” az általuk kívánatosnak tartott homoszexualitás iránt. Mert egyértelmű: a már kicsi korban megtévesztett, abnormális nemiséget megkedvelő fiatal felnőttként nem fog utódokat nemzeni, illetve szülni.
Ez is érdekelheti:  Az EU nem lankad érveket gyártani nekünk a kilépésre

Minden erővel, minden elképzelhető módon arra megy ki a „játék” hogy a fehér ember fogyjon el, haljon ki, s a helyére beözönlő afrikai és ázsiai primitív, jól irányítható, engedelmes néptömegek kerüljenek.

A nyugat-európai enervált, dekadens, önmagukat túlélt, minden önvédelemre képtelen népek szó és hang nélkül tudomásul vették, hogy pusztulásra vannak ítélve. Nem így mi itt, kelet-közép Európában.

Mi nem kérünk a migránsokból és nem kérünk a kipusztításunkra, kihalásunkra kieszelt ördögi elképzelésekből sem. Macron francia elnök alighanem erre gondolt, amikor egy ízben szinte elismerően szólt a magyarokról: „Micsoda élni akarás! Micsoda lelkierő!”

Ami pedig a lényeg: április 3-án a választások MELLETT népszavazás is lesz, amikor állást foglalhatunk a gyerekeinket tönkre tenni akaró alattomos, mérgezett elképzelésekről, midőn mind a négy feltett kérdésre NEM -mel reagálunk!

A szerző nyugd, jogász, közgazdász, szociológus, de aktív közíró

Forrás: Polgárdy Géza Blogja

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük