KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Donald Trump reagált a vele szemben történt vádemelésre

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A volt amerikai elnök „politikai üldözésnek és választási beavatkozásnak” minősítette az ellene történő vádemelést.

Donald Trump volt amerikai elnök – miután egy manhattani esküdtszék vádat emelt ellene – azzal vádolta politikai ellenfeleit, hogy fegyverként használják az amerikai igazságszolgáltatási rendszert, hogy a következő választásokon megszabaduljanak „a republikánusok kétségkívül vezető jelöltjétől”.

„Úgy vélem, ez a boszorkányüldözés masszívan vissza fog ütni Joe Bidenre. Az amerikai nép pontosan felfogja, hogy mit művelnek itt a radikális baloldali demokraták”

– írta Trump az Truth Social oldalon csütörtökön közzétett bejegyzésében, és arra buzdította támogatóit, hogy maradjanak egységesek annak érdekében, hogy „minden egyes ilyen korrupt demokratát kirúgjanak a hivatalából”.

Áterőszakolták a vádemelést Donald Trump ellen

Az esküdtszék csütörtökön vádat emelt Trump ellen abban az ügyben, amelynek középpontjában egy állítólagos 130 ezer dolláros hallgatási kifizetés áll, amelyet Stormy Daniels pornószínésznőnek nyújtott akkori ügyvédjén, Michael Cohenen keresztül. Trump következetesen tagadta az ügyet és potenciálisan katasztrofális következményekre figyelmeztetett, ha letartóztatják.

A demokraták hazudtak, csaltak és loptak, miközben megszállottan próbálták „elkapni Trumpot”, de most megtették az elképzelhetetlent – egy teljesen ártatlan személy ellen emeltek vádat a választásokba való nyilvánvaló beavatkozással.

– jelentette ki Trump.

Trump nem árulta el, hogy mik lesznek a következő lépései, de ügyvédje, Joe Tacopina megfogadta, hogy „keményen fog harcolni a bíróságon ez ellen a politikai vád ellen”.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Kiemelt képen: Donald Trump / © AP / Evan Vucci

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  A Peti-jelenség pozitív oldala - Köszönjük Peti!

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük