KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Csupa rejtély ez a Magyar Péter…

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Magyar Péter a Bajnai Gordon-féle DatAdatról: „Sem a cégeket nem ismerem, sem az urakat”

A Hír TV arról ír, hogy Magyar Péter szombaton sem adott választ arra a kérdésre, honnan származik a talpramagyarok.hu adatvédelmi tájékoztatója. Emlékeztetnek: a Tisza Párt alelnökének honlapján a napokban tűnt fel két olyan szervezet is, amely köthető a Bajnai Gordon-féle DatAdathoz. „Ez egy nice catch, ahogy az angol mondja, örülök, hogy ezt megtalálták” – mondta pénteken Magyar Péter. Azóta semmi.

Az információt a Magyar Nemzet hozta nyilvánosságra, cikkük után eljárást kezdeményezett a Szuverenitásvédelmi Hivatal, Magyar Péterék pedig azonnal eltüntették a honlapjukról a Bajnaiékhoz köthető két cég nevét – írja a Mandiner.

Aggályokra hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság is: Péterfalvi Attila, a hatóság elnöke szerint kérdéses, hogy az említett cégeken kívül van-e más olyan információ, amely nem felel meg a tényeknek Magyar Péterék honlapján.

Magyar Pétert szombaton aláírásgyűjtésükön a Célpont stábja kérdezte: 

„Valakitől kaptunk egy adatvédelmi tájékoztató mintát és azt kitettük. Ennyi történt. Nem akartunk érte külön fizetni. Aztán kivették belőle azt az utalást, amit felfújtak Önök meg a propaganda.”

A kérdésre, miszerint akkor soha nem álltak kapcsolatban a két említett céggel, Magyar így válaszolt:

„Sem a cégeket nem ismerem, sem az urakat.”

Leszögezte: Péterfalvi Attilákkal most nincs időnk foglalkozni, a hazánkkal szeretnénk foglalkozni.”

A kérdésre, hogy tudja-e, honnan származik a jelenlegi adatvédelmi nyilatkozat, ami a honlapjára fölkerült, Magyar Péter így válaszolt:

„Ha tudom, akkor sem fogok erről Önnel beszélni.”

Emlékeztetnek: a Bajnai Gordon nevével fémjelzett Datadat  a baloldali kampányok visszatérő szereplője, hiszen a cég bonyolította le a baloldal kampányát a 2022-es országgyűlési választások idején. „A cégcsoport volt a legnagyobb haszonélvezője a guruló dollároknak, közvetetten és közvetlenül több mint 1,8 milliárd forintnyi dollárt zsebeltek be”, írják.

Ez is érdekelheti:  Állítólag Várhelyi Olivér "zsarolta meg" a Ficoval történtekkel a grúz miniszterelnököt

Kiemelt képen: Magyar Péter / Fotó: printscreen

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük