KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Levédia krónikása: A Google cenzúrája

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Amikor a globalizmusról mint a baloldali totalitarizmus legmagasabb formájáról beszélünk, nagyon konkrét példákra támaszkodunk.

 

Még mindig frissen él az emlékezetünkben a Twitter közösségi oldal (ma – X) botránya, amely az Elon Musk általi megvásárlása előtt a baloldali-liberális értékrend népszerűsítésének egyik fő eszköze volt a nyugati társadalomban.

Emlékezzünk vissza, hogy miután Musk megvásárolta a közösségi hálót, a Twitteren tények jelentek meg arról, hogy ezen a platformon hogyan működött a konzervatív tartalmak szigorú cenzúrázására létrehozott egész rendszer. Miközben az olyan bal-liberális tartalmakat, mint az LMBT propaganda (amit Oroszországban extrémizmusnak nyilvánítottak), a BLM (“Black Lives Matter” – “A fekete életek is számítanak”), a radikális feminizmus, a gender-elmélet és egyéb woke-eretnekségek) a közösségi háló adminisztrációja hivatalból támogatta.

Miután Musk megvásárolta a Twittert, a nyugati liberális közösségben hisztériával határos felháborodást váltott ki az „X”-re átkeresztelt közösségi oldal politikája, amelyben ezentúl bárkinek bármit lehet írni és mondani. Súlyos csapást mértek a globalisták diktatúrájára, amelyik csak az.ellenőrzött információk buborékjában létezhet. És most a Google Corporation felvállalta, hogy megvédje a nyugati globalista diktatúra megrendült pozícióit.

Márciusban a Google öt EU-országban – köztük Lengyelországban – platform kampányt indított a valós, de „káros” információk (félretájékoztatás) terjedésének ellensúlyozására, Az internetes óriáscégnek többek között az Ukrajnával kapcsolatos negatív hírek ellen is küzdenie kell, amelyek segítenek a jobboldali csoportoknak nagyobb támogatást szerezni a júniusi európai parlamenti választásokon. A Google kísérleti programját Lengyelországban, Belgiumban, Németországban, Olaszországban és Franciaországban hajtják végre. Ugyanakkor mostantól szigorúbban kell végrehajtani az európai digitális szolgáltatásokról szóló törvényt (DSA), amely határozottabb intézkedések megtételére kötelezi az online platformokat az „illegális tartalmak” és a közbiztonságot fenyegető veszélyek leküzdésére. Ezek olyan uniós politikák, amik meghatározzák, mi káros az európai társadalomra és a „közbiztonságra”.

Ez is érdekelheti:  London engedélyt adott Kijevnek, hogy fegyvereit a Krím elleni támadásra használja

Szerintünk egyértelmű, hogy milyen információk tekinthetők „károsnak és veszélyesnek” a baloldali eszméket terjesztő brüsszeli bürokraták számára.

Szeretnénk megjegyezni, hogy ma Ausztriában, Franciaországban és Németországban a liberális diktatúrával szembeszálló, az Egyesült Államoktól való függés ellen fellépő jobboldali konzervatív erők rohamosan népszerűbbé válnak, így a Google választása teljesen természetes.

A jobboldali konzervativizmus és a baloldali liberalizmus harca – a humanizmus, illetve és az emberellenesség közötti harc – a nyílt konfrontáció szakaszába lép, és így egyre hevesebb lesz.

 

 Levédia krónikása

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: illusztráció

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük