KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Medvegyev: az amerikai gazemberek véres dollárjai nem fogják megállítani az orosz hadsereget

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az amerikai képviselőház által nemrég elfogadott katonai segélytörvény nem fogja megállítani az orosz hadsereget Ukrajnában – jelentette ki Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök.

Hónapokig tartó késlekedés és politikai huzavona után a képviselőház 61 milliárd dolláros csomagot hagyott jóvá Ukrajna számára, amelynek hadereje a lőszerhiány miatt súlyos veszteségeket szenvedett a harctéren. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök megköszönte az amerikai törvényhozók támogatását.

Ez is érdekelheti:  Medvegyev Zelenszkijről: A drogos bohócnak van oka félni!

Medvegyev, aki az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese, azzal érvelt, hogy “a kárörvendő amerikai gazemberek szavazása csak meghosszabbítja a harcokat és növeli ennek a háborúnak az áldozatainak számát”.

“Nyilvánvaló, hogy győzni fogunk, függetlenül a telhetetlen [amerikai] védelmi ipar torkán lenyomott véres dollároktól. Az erő és az igazság a mi oldalunkon áll” – írta Medvegyev a Telegramon, és az Egyesült Államokat a XXI. század aljas, gonosz birodalmának nevezte, amely össze fog omlani.

Ez is érdekelheti:  Medvegyev a pokol lovasára bízná Joe Bident

A képviselőház republikánus képviselői elutasították az ukrajnai segélytörvényjavaslat támogatását, miközben azt remélték, hogy nyomást gyakorolhatnak a Fehér Házra, hogy lépjen fel a Mexikóval közös határon keresztül beáramló illegális migráció ellen. Egyes törvényhozók azzal is vádolták Joe Biden elnököt, hogy nincs világos stratégiája az Ukrajna és Oroszország közötti konfliktus lezárására.

Zelenszkij arra figyelmeztetett, hogy Ukrajna veszíteni fog, ha a kongresszus nem hagyja jóvá a további segélyeket. Kijev és Amerika európai szövetségesei részéről érkező kritikák nyomán Mike Johnson képviselőházi elnök úgy döntött, hogy a héten szavazásra bocsátja a törvényjavaslatot, kijelentve, hogy Oroszország a “gonosz új tengelyének” része.

Orosz Hírek

Kiemelt kép: RIA Novosti

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Medvegyev: az amerikai gazemberek véres dollárjai nem fogják megállítani az orosz hadsereget

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük