KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Blinken: a Nyugat aggódik az oroszok donbászi sikerei miatt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Anthony Blinken amerikai külügyminiszter szerint a Nyugat aggódik az oroszok donbászi sikerei miatt. Ezt Blinken a G7-országok külügyminisztereinek berlini találkozóján rendezett sajtótájékoztatón jelentette ki.

„A közelmúltban megjelent jelentések, amelyek szerint Oroszország korlátozott katonai eredményeket ért el Kelet-Ukrajnában, aggodalomra adnak okot Európában és azon túl is”.
  • idézte Blinkent a TASSZ

Blinken ugyanakkor a kialakult helyzetért az európai partnereket okolta, bár nem fejtette ki bővebben, hogy pontosan mi is az oka az „európai rövidlátásnak”.

A G7-ek csúcstalálkozójára június 26. és 28. között kerül sor a bajor Alpokban fekvő Elmau kastélyban, ahol az elnöki tisztet Németország tölti be. A G7 állandó tagjai: Nagy-Britannia, Németország, Olaszország, Kanada, Franciaország, Japán és az USA, azonban idén meghívást kapott a találkozóra Svédország, Finnország és Ukrajna is, ez utóbbit a tervek szerint személyesen Volodimir Zelenszkij képviseli.
Ez is érdekelheti:  Orbán Viktor: Brüsszel hátba lőtt minket, ez vérlázító!

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük