KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Azért fogtak össze, hogy Magyarország ne legyen Európa legnyomorultabb országa, aki pedig a Fideszre szavaz, az nem normális…

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Azért fogtak össze, hogy Magyarország ne legyen Európa legnyomorultabb országa, aki pedig a Fideszre szavaz, az nem normális – ezt Márki-Zay egy londoni kampányrendezvényen csúsztatta ki fogainak rései között.

Arról, hogy mi is történt voltaképpen tegnap este Londonban, Jurák Kata a Pesti Srácok oldalán számolt be és egyben elemzi is azt a balliberális jelenséget, melyet ennek a közös masszába gyúrt nemzet- és hazaellenes társaságnak a miniszterelnök-jelöltje képvisel.

Márki-Zay egyre furcsább kijelentésekkel sokkol: most éppen Londonban gúnyolódott azokon, akik a Fideszre szavaznak

Azért fogtak össze, hogy Magyarország ne legyen Európa legnyomorultabb országa, aki pedig a Fideszre szavaz, az nem normális – minderről Márki-Zay Péter beszélt egy londoni kampányrendezvényen, ahol azokon gúnyolódott, akik nem értettek vele egyet. Azt is hozzátette: szerinte csupán két olyan ember létezik, aki soha nem árulná el a szivárványkoalíciót – rajta kívül Gulyás Márton, aki szavai szerint “szerintem kommunista és meleg”. Ezután arról beszélt, hogy ő bizony vallásos élményként élte meg Simon András és Péterffy Judit csatlakozását a kampánycsapatához. És ez még nem minden. Képzeljék, az ellenzéki miniszterelnök-jelölt egyáltalán nem biztos abban, hogy ő lesz Orbán Viktor legyőzője, ebben már csupán reménykedik.

Amikor már azt gondolnánk, nem tudja alulmúlni eddigi nyilvános megszólalásait Márki-Zay Péter, akkor bizony be kell látnunk, az ellenzéki favorit erre is képes. Most éppen Londonban sikerült “nagyot mennie”, ahol egy rendezvényen a megjelentek családtagjain gúnyolódva arról beszélt, hogy nem tartja normálisnak azokat, akik a Fideszre szavaznak. Szavai szerint:

A tapasztalatot, amit itt szereztetek, próbáljátok meg haza vinni. Mindenki hozzá tud tenni ahhoz, hogy Magyarország egy normálisabb hely legyen. Meg persze mindenki, aki itt ül, annak van 2-5-10 magyar rokona. Olyan is van, aki a Fideszre szavaz. Most ne mondjam azt, hogy normális?!

– így viccelődött Márki-Zay Péter tegnap este saját közönségének hozzátartozóin. A baloldal miniszterelnök-jelöltje az eseményen arról értekezett,

Sokan összefogtak azért, hogy Magyarország ne legyen Európa legnyomorultabb országa

– tudatta a Magyar Nemzet. Itt halkan jegyeznénk meg, hogy ezek szerint most annak tartja a hazájának mondott Magyarországot, annak ellenére, hogy Európa egyik éllovasaként tartják számon a járványügyi vészhelyzet alatt is stabil gazdasági mutatókkal rendelkező uniós tagállamot. Ezúton is segítünk a valóságtól elrugaszkodott “hantaboy” szerepében is tetszelgő hódmezővásárhelyi ellenzéki “jolly jokernek”: lemaradt a gazdasági kilábalásban az Európai Unió, Magyarország viszont az élmezőnyben van. Ennyit a nagy nyomorúságról.

Ez is érdekelheti:  A lengyel elnök Oroszország etnikai alapú feldarabolására szólított fel

A teljes cikket IDE klikkelve lehet elolvasni.

NIF

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük