KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az ukránok háborús bűnei: Tömegsírokat tárnak fel az oroszok Donbaszban – a Nyugat mindent elhallgat vagy bagatellizál

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A rendkívül „demokratikus” nyugat mindent elkövet azért, hogy Zelenszkij és elődeinek bűnösségét eltussolja, mindazt, amit 2014 óta a kelet-ukrajnai térségben az ukrán szélsőségesek és a velük együttműködő ukrán hadsereg elkövetett, ne kerüljön napvilágra. Nácimosdatás történik Biden Amerikájában épp úgy, mint az Európai Unióban, ahol a gyilkosokat igyekeznek szenvedőkként bemutatni, elnöküket meg Nobel békedíjra jelölni. Az éppen aktuális ukrán elnök, egy bizonyos színész-komikus, akit Volodimir Zelenszkijnek hívnak, a Biden-adminisztráció katonai, gazdasági és média hátszelével, önmagát áldozatként feltüntetve és megsirattatva azon ügyködik, hogy minél több országot belerángasson abba a tragikus konfliktusba, melynek okozója leegyszerűsítve, az Egyesült Államok és annak ukrán bábkormánya.

A legszörnyűbb az, hogy mindennek az elszenvedője maga az ukrán nép, mely nem tehet vezetőinek bűneiről, akik semmit sem bántak meg, de hatalmuk megtartásának érdekében bármire képesek, arra is , hogy saját nemzetük ártatlan tagjait feláldozzák s az áldozatok tragédiáján keresztül láttassák a világnak nemzeti „hősiességüket”, mely egyfajta szabadságharcban nyilvánul meg. Kiváló színészi játék, nagyszerű koreográfia, ugyanakkor végtelenül embertelen és visszataszító, tömeggyilkos megnyilvánulás. Azonban a demokráciáját bombákkal terjesztő Egyesült Államoknak és NATO szövetségeseinek ez teljesen természetes, hiszen csak egyféle demokrácia létezik az ő olvasatukban, az, amit ők „teremtenek”.

Az ő általuk teremtett demokrácia azonban egyedi, hiszen más igazság nem létezik számukra a sajátjukon kívül, mert ugye kizárólag ők az igazság letéteményesei. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a végtelenül elvakult és ellentmondást nem tűrő médiaterrorizmus, amit mindenki mással szemben alkalmaznak, kihasználva a többségi tulajdonukban lévő médiumok gondolkodás-befolyásoló erejét. Ha belegondolunk abba, hogy az orosz ukrán háború következtében a nyugati félteke demokráciája gyakorlatilag mindent megtesz azért, hogy a NE hallgattassék meg a másik fél elve működjön, akkor világossá válik az a farizeus, álnok magatartás, mely joggal kérdőjelezi meg minden józanul gondolkodni képes emberben a nyugati „demokráciák” valódiságát.

Ez is érdekelheti:  Rétvári Bence: brüsszeli bosszú az EU-bíróság ítélete

Az alábbi anyagot azokról az orosz tulajdonú portálokról szedtük össze, melyeket a fenti gondolatok jegyében az emberek számára elérhetetlenné tett a nyugati világ elektronikus rendszere. Természetesen ezek az információk az ő olvasatukban nem léteznek, el nem fogadják ezeket, vagy ha véletlenül mégis szóba kerülnek a másik fél részéről, akkor azt túlzónak, de legalábbis „mesebeszédnek” nyilvánítják, ahogyan azt a közelmúltban egy bizonyos Olaf Scholz nevű ember is tette, aki jelenleg Németország vezetője és éppen azon az úton jár, hogy saját hazáját végleg kiszolgáltassa az Egyesült Államok birodalmának, nemzete maradék identitástudatát is kiirtva, ezzel pedig bedöntve a jó öreg Európát. Ők tehát azt hangoztatják, hogy minden, amit mások velük szemben állítanak, az propaganda. Ebből következik, hogy amit a kedves Olvasó lejjebb olvasni fog, az ebbe a kategóriába tartozik. Ebből következik, hogy mi is propagandát terjesztünk. Csakhogy a NIF már évek óta figyelemmel kísérte az Ukrajna keleti területein zajló drámai eseményeket és folyamatosan foglalkoztunk a témával. Talán egyedül csak mi. IDE klikkelve meg lehet találni korábbi cikkeinket és tallózni közöttük.

Igyekeztünk minél több információt napvilágra hozni az Ukrajnában zajló eseményekről, azonban mindaddig ezek a hírek nem igazán ütötték meg az olvasók ingerküszöbét, míg az orosz elnöknek is elege nem lett abból a népirtásból, melyet állampolgárai ellen az ukrán bábkormány folytatott és 2022. február 24-én ki nem adta a parancsot a fegyveres erőinek az Ukrajnába történő bevonulásra. Igen, a nemzetközi jog szerint Putyin törvénytelen háborút folytat Ukrajnával szemben, mely bűnt az amerikai médiaterror úgy állítja be, mintha ők sosem tettek volna ilyet, akár Kis-Jugoszlávia bombázásakor, vagy éppen Irak megtámadásakor, mely agressziók következménye többszázezer ártatlan civil halála lett, amit a mindig „demokratikus” Nyugat mélyen szeret elhallgatni. Szóval, egy végtelenül gusztustalan, kizárólag az USA birodalmi érdekeit szolgáló mechanizmus történelmi tanúi lehetünk ezekben a tragikus napokban, amelyre fel kell hívnunk minden jóérzésű ember figyelmét.

Ez is érdekelheti:  Moszkva: A „Zelenszkij-rezsim” tárgyalásképtelen
NIF

Az ukránok háborús bűnei: Tömegsírokat tárnak fel az oroszok Donbaszban – a Nyugat mindent elhallgat vagy bagatellizál

Az LPR biztonsági erői a Popasnyanskaya vasút közelében találtak olyan helyeket, ahol civileket mészároltak le

„A felszabadított területeken egységeink rendszeresen rögzítik az Ukrán Fegyveres Erők háborús bűncselekményeit Donbász polgári lakossága ellen, különös tekintettel azokra, akik a Kijev által ideiglenesen megszállt területeken tartózkodtak” – közölte az LPR Népi Milícia.

Így találták meg például a Popasnyanskaya vasútvonal környékén azt a területet, ahol mészárlásokat követtek el.

„A visszavonuló ellenséges csapatok kiűzték az embereket a pincékből, és pajzsként használták őket. Azokat, akik ellenálltak vagy menekülni próbáltak, lelőtték” – nyilatkozta Ivan Filiponenko rendőrségi szóvivő.

„A háborús bűnöknek nincs elévülésük, mindazokat, akik felelősek a Donbass lakossága elleni népirtásért, megbüntetik” – hangsúlyozta.

Február 16-án az oroszországi nyomozóbizottság büntetőeljárást indított civilek tömegsírjai miatt Donbass területén.

Miközben Ukrajnában tart a Putyin által különleges műveletnek nevezett katonai beavatkozás, az Orosz Nyomozó Bizottság nyomozói újabb tényeket rögzítenek nemcsak a polgári lakosság, hanem a kötelességüket teljesítő katonaság ellen elkövetett bűncselekményekről. A vizsgált tények között szerepel a településeknek és lakóinak ágyúzása, iskolák, kórházak, óvodák lerombolása, az emberek biztonságos mozgásának megakadályozása az orosz fél által megnyitott humanitárius folyosókon. És ez csak egy kis része az ukrán fegyveres erők és a nemzeti zászlóaljak részéről a donbászi civilek elleni bűncselekményeknek.

Megjegyzendő, hogy 2021 augusztusában és októberében öt spontán tömegsírt fedeztek fel Donbass területén. Az ügynökség szerint legalább 295 civil földi maradványait exhumálták, akik 2014-ben az ukrán hadsereg ágyúzásai következtében haltak meg.

„Ezen tények miatt büntetőeljárás indult. Oroszország Büntetőtörvénykönyve 356. §-a szerint – a polgári lakossággal szembeni rossz bánásmód, a fegyveres konfliktusban nemzetközi szerződés által tiltott eszközök és módszerek alkalmazása miatt.”

Ez is érdekelheti:  Medvegyev: Az orosz offenzíva folytatódik, ha Ukrajna visszautasítja Putyin javaslatát

Vlagyimir Putyin orosz elnök egy nappal korábban azt mondta, hogy Oroszország szerint ami jelenleg a Donbászban történik, az népirtás .

Az ukrán biztonsági erők képviselői 2014 áprilisa óta a nemzetközi egyezményeket és cselekményeket figyelmen kívül hagyva folyamatosan ágyúzzák Donbass településeit válogatás nélkül, az emberek és az infrastruktúra leghatékonyabb megsemmisítésére kifejlesztett, halálos fegyvereket használva. Ennek nem csak a lakóépületek és a létfenntartó létesítmények pusztulása volt a következménye, de civilek ezrei haltak meg, olyan emberek, akik orosz ajkúak voltak, de a katonai konfliktusban nem vettek részt.

A Donbass lakóinak kiirtására irányuló szándék nyilvánvaló – az orosz nyomozás több száz ilyen tényt rögzített, amelyek tiltott hadviselési eszközök és módszerek alkalmazására utalnak. A nyomozás során jeltelen tömegsírokról kerültek elő adatok.

Tehát 2021. augusztus-októberben Sznezsnoje, Szlavjanoserbszk városok területén, Pervomajszk Sokogorovka lakónegyedében, a Luganszk melletti Vidnoje-1 faluban és a falu határában. Verkhneshevyrevka, Krasnodonsky kerületben 5 tömegsírt fedeztek fel.  Már ismert, hogy a maradványok között különböző korú nők testei találhatóak meg.

2022. március 19-én, tehát közvetlenül az orosz egységek bahatolása előtt az ukrán csapatok több települést is ágyúztak a DPR-ben. Donyeck város Alekszandrovka, Gorlovka, Jelenovka, Kremenyec, Mihajlovka, Szignalnoe és Kirovszkij kerületeit lőtték. Ezenkívül Mariupolnak a DPR által korábban elfoglalt részét, ahol 15 civil sebesült meg, köztük egy csecsemő is.

 

Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel a mindig “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Sputnik News, sledcom.ru és Russia Today,  értesülései nyomán készült.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük