VEGYI FEGYVERT VETETTEK BE AZ UKRÁNOK

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az ukrán csapatok elhagyják a “Szevrodonyeck-háromszöget”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Luganszki Népköztársaság számos fontos településéből távoztak az ukrán egységek, Krmennaya városa április 19-én teljesen az LPR fegyveres erői irányítása alá került – adta hírül a LPR NM sajtószolgálata.

„Az ukrán nacionalista alakulatok feladták állásaikat és sietve elhagyták a várost. Az ukrán fegyveres erők és a nemzeti zászlóaljak utászainak alacsony képzettsége miatt még a kivonási tervüket sem sikerült megvalósítaniuk, ugyanis az egyik kulcsfontosságú híd alá helyezett robbanóanyag egyszerűen nem működött”

– áll az üzenetben.

A LIC hírügynökség április 20-án pedig azt az információt közölte, hogy Ukrajna fegyveres alakulatai elhagyják a “háromszögnek” nevezett Rubizsne-Szevrodonyeck-Lizicsanszk térséget.

Egy katona, akik jelenleg a Rubizsné melletti harci övezetben tartózkodik, újságírókkal közölte, hogy:

„A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint nagyon sok ukrán katona hagyja el az úgynevezett háromszöget (Rubizsnoje-Szevrodonyeck-Lízicsanszk területét). Csak elmentek, és ennyi”

Megjegyezte, a visszavonulókat máshol is “sok meglepetés” várja, és azt javasolta ennek elkerülésére az ukrán hadsereg katonáinak, hogy inkább tegyék le a fegyvert.

Megjegyzendő, hogy a „háromszög” felszabadítása segít elkerülni azt az ökológiai katasztrófát, amelyet a kijevi rezsim okozna a térségben.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: