2024. JÚNIUS 2. VASÁRNAP

A NEMZET ZÁSZLÓJA AZ ANDRÁSSY ÚTON

JELENTKEZZ ZÁSZLÓVIVŐNEK IDE KATTINTVA!

TOVÁBBI RÉSZLETEK: https://1848.magyartrikolor.hu


     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Stoffán György: Az amerikai cigaretta és az uniós történelem… merengésem, egy doboz Marlboro fölött

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Amíg mindenki a hazai ellenzékkel, a szándékosan generált háborúval, az oláhok oszlopfestegetésével és az elnök asszony kötelező, ukránköszöntő monológjával foglalatoskodik a médiában, addig egy baráti ajándék okán elgondolkodtam az Unió ártalmas léte fölött.

Kanadából hazalátogató barátomtól kaptam egy karton igazi, amerikai Marlborot. Élvezettel bontottam fel egy piros-fehér színű dobozt, amelyre feketével írták rá a termék nevét, és amely termék illata az elmúlt évek hazai dohánynak nevezett szemét után mennyeinek tűnt. Rágyújtottam egy szál cigarettára… Ma már a dohányos ember, az Unióban ennek is tud örülni.

Mert mit is kap a dohányboltban idehaza? Szemetet. Dohányt nem látott, mahorkához hasonló szagú, végtelenül büdös méregdrága valamit, amit nem lehet cigarettának nevezni. Mindezt uniformizált sötétbarna dobozban, rajta valami aberrált, hülye által kitalált csomagoláson egy undorító daganat vagy egy haldokló, és a partlzetli-kerettel ellátott felirat: „A dohányzás halált okoz”… ami így nem igaz, ugyanis nem feltételes módban írták fel a szöveget, hanem állítanak valamit. És ha a „kedvelt” cigarettafajta egykor többféle aromájú volt, és ennek megfelelően más és más színű csomagolásban árusították, úgy a mai barna dobozos szemét csomagolására megvetően azt is ráírják, hogy piros vagy lila… amolyan fából vaskarika, amellyel azt adják a dohányos adófizető tudtára, hogy semmi köze ahhoz, amiért pénzt ad ki.

Szóval a magyar ember, ha dohányos, akkor a legelrettentőbbnek gondolt, gusztustalan, és megalázó csomagolásban kapja az államnak az egyik legnagyobb adóbevételt hozó élvezeti cikkét, illetve ahelyett valami beazonosíthatatlan szemetet, amit nem szívhat el egy pohár sör után a kocsmában, vagy egy esküvői rendezvényen bent a helyiségben, hanem ki kell állnia a vendéglátóipari egység ajtajába… És ezekben a tényekben az Unió egész ránk vonatkozó történelme, megalázó szándéka benne van. Az élet minden szegmensében hasonló uniós aljasságokkal és aberrációkkal találkozunk. A permetezőszerek betiltása, az uborka görbülete és hovatovább a disznóvágások tiltása is idetartozik. Ám, nem csak ezekre a fent említett ügyekre, megalázó tényekre és a cigarettákra vonatkozik, hanem a törvényekre, a jogra, a gazdaságra, a mezőgazdaságra etc. is. Tehát, az a bizonyos szabadság és az uniótól, az unióba való belépéstől várt jólét – és ezt már jóideje tudjuk – hazugság volt. Egy európai, aberrált, erkölcstelen, értékek nélküli és minden népet megalázni, „befogni” akaró szervezet tagjai vagyunk, ahol a barna is piros, és a szárított teveürülék is dohány… legalábbis ami a dohányosok nem kis táborát érinti. A többi negatív uniós rendelkezés mindenkit érint – csak bele kellene gondolni… és szavazni kéne újra a tagságról, a maradásról…

Ez is érdekelheti:  „Fogd rá a nyuszira”… az „Új Világ” magyarországi margójára

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Stoffán György: Nyílt levél Ljubov Nepop nagykövetnek

Az ukrán nagykövet beleszállt Magyarországba: a rezsicsökkentés fontosabb, mint mi

Magyarellenes ukrán uszítások és fenyegetések

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük