KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az 5G technológiával szembeni ellenállásra szólítanak fel a nemzetegyesítők

KIÁLLTVÁNY A NEMZETHEZ!

A Nemzetegyesítő Mozgalom népi ellenállásra hív minden tisztességes, a jövőért felelősséget érző embert azért, hogy a magyar állam vonja vissza az 5G kapcsán kiadott engedélyeket egészen addig, amíg független szakértők nem bizonyítják be ennek a technológiának az ártalmatlanságát a természetre és az emberiségre!

Sőt nemzetegyesítő ellenállásra, önszerveződő közösségépítésre hívunk mindenkit, aki nem akar a Bill Gates vezette, kötelezően vakcinázó, és ezzel profitmaximalizáló tömeggyilkosok áldozatává válni!

Ugyanis egyenként nem lehetünk győztesek, csak a gyerekeinkért önszerveződő, kaláka csoportokban!

Indoklás:

Lassan véget érne a vírus-hisztis maszkabál világa, de az emberiséget lecsökkenteni akarók újabb hullámmal fenyegetnek bennünket, hogy önkéntesen vessük alá magunkat az akaratuknak, vagyis önként oltassuk be magunkat! Pedig már eddig is elkövettek mindent, hogy az immunrendszerünk legyöngüljön. Elszeparáltuk magunkat, nem jártunk közösségbe, ahol kibeszélhető lenne a vírus-hisztis maszkabál lényege, vagyis elmondhassuk egymásnak, hogy a használt levegő újra belélegzése is immungyöngítő hatású és maga a szeparáció is az. A legtöbb idős ember a „félelmi stressz” okán gyöngíti le önmagát, főleg a folyamatoshalálhírek hallatán. Pedig hazánkban tavaly 5240 főnek rövidítette meg az életét az influenza, most pedig csak néhány százról állítják, hogy a COVID 19 fertőzése miatt halt meg az alapbetegségében. A hírekben sem az szerepel, hogy a vírusfertőzésben haltak meg, hanem a legyengült immunrendszer felgyorsította az alapbetegségüket. Svédország, Fehéroroszország nem vezetett be karantént, s érdekes módon nem lett náluk kiugróan magas az elhalálozások száma, sőt lényegesen alacsonyabb lett, mint bárhol Európában. Hogyan is lehetséges ez? Butaság a maszkot hordani, mert az csak a természetes oxigénbevitelt csökkenti, mivel a kilélegzett levegő egy részét szívjuk vissza?

Igen! A vírus nem élő egység, ezáltal sem a távolságtartás, sem a maszk nem segít, sőt kifejezetten árthat az immunrendszerünknek! Ami ennél is jobban árt, az az 5G, amely szintén immungyengítő hatású, csak erről a fősodratú média nem fog soha tájékoztatni bennünket, mert ez a technológia a bankár-pénzhatalomnak fog nagyon fontos titkosszolgálati, katonai előnyt biztosítani, mint ahogy a „vakcina” sem abban az irányban lesz hatékony, hogy a ”fertőzést” akadályozza, hanem a centralizált ellenőrzés és a katonai vezérlés kitűnő eszköze lesz.

Ez is érdekelheti:  Deutsch Tamás: az EP több millió uniós választópolgár akaratát vette semmibe

Ezekkel együtt ennek a mai vírus-hisztis maszkabálnak biztosan van egy fontos és rövidesen érezhető és biztosan bekövetkező hatása, nevezetesen a digitális pénzrendszer általánossá tétele az egész világon. Ez a vírus ugyanis csak a beteg és nagyon öreg emberek számára jelent valódi fenyegetést, mert ez a vírusvalójában, mindannyiunkból kimutatható, hiszen ezzel együtt élünk. Ha ez így van – márpedig maga azelkülönülés, a távolságtartás – nem a vírus miatt van, hanem azért, hogy a társadalmi atomizáció jobban kezdjen el működni és a pánik okán egyre gyengébb immunrendszerrel rendelkezzünk! Vagyis az egész vírus-hisztis maszkabál egy alaposan megtervezett népirtási törekvés, amelyet végig fognak vinni, s ezzel kiirtják az emberiség jelentős részét, hiszen a kötelező vakcináció előbb-utóbb be fog következni!

Állítólag még 5 hulláma lesz a COVID-19-nek? Szerintem viszont az 5G technológia lesz az igazi romboló erő az immunrendszerünk számára, s ezt nem tudom tisztességes tudományos kutatásokkal bizonyítani, mert a tudományos világ jelentős részét már pénzpórázra fűzték, aki nincs rajta a pórázon és e témában kutat, azt pedig a tudatipar fogja agyonhallgatni, s így a kutatás eredményei nem kerülnek a széles nyilvánosság elé. Hazánkban Pócs Alfréd főorvos és Tanka Endre professzor állt ki az 5G ellen, s e szakemberek hatására a Nemzetegyesítők is elítélik a koronavírus kapcsán terjesztett hazugságokat, s visszautasítjuk a konteó – vagyis az összeesküvés elméletének – vádját!

Mindezekért népi ellenállásra hívunk minden magyar embert, hogy az állam vonja vissza az 5G kapcsán kiadott engedélyeket egészen addig, amíg független szakértők nem bizonyítják be ennek a technológiának az ártalmatlanságát a természetre és az emberiségre!

Nemzetegyesítő ellenállásra, önszerveződő közösségépítésre hívunk mindenkit, aki nem akar a Bill Gates vezette, kötelezően vakcinázó, és ezzel profitmaximalizáló tömeggyilkosok áldozatává válni!

Ugyanis egyenként nem lehetünk győztesek, csak önszerveződő, kaláka csoportokban! A gyermekeinkért ezt kell tennünk!

Ez is érdekelheti:  A Die Welt sztárpublicistája: Brüsszel az új Moszkva, „a nap győztese” Orbán Viktor (videó)

Meg kell érteni az ellenállás lényegét:

SZERVEZKEDJÜNK! NEM ENGEDHETÜNK A KÖTELEZŐ VAKCINA RENDSZERÉNEK!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük