KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára

Amikor a milliomos Dobrev Klára vissza akarja adni a munka becsületét… 📺

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az Európai Szakszervezeti Szövetség legfrissebb kutatására hivatkozva állítja Dobrev Klára, hogy Magyarországon mintegy 800 ezer család van, akik nem engedhetik meg maguknak azt, hogy elmenjenek nyaralni. Ez persze Dobrev szerint nyilván Orbán Viktor, meg a kormány bűne, ez csak természetes, hiszen a kormány nem védte meg a forintot és nem emelte meg a béreket – hazudja Dobrev a közösségi oldalára legutóbb feltöltött videóban.

Dobrev Klára (no, meg Tüttő Kata) nem tartozik a nyaralást maguknak anyagi okokból meg nem engedők közé. Tüttő Kata „díjnyertes” lovaglást mutatott be görögországi nyaralásából, Dobrev meg csak úgy egyszemélyben többszázmilliós vagyonnal rendelkezik. Van ott kérem luxusnyaraló, luxusház és némi spórolt pénz, közel 200 millió értékben. Legalábbis ez derül ki legújabb vagyonnyilatkozatából. Természetesen a Feri nevén lévő több mint 1 milliárd forintról most nem beszélünk.

Elképesztő az az arcátlanság, amellyel ezek az emberek megnyilvánulnak. No, nem arról van szó elsődlegesen, hogy az a baj, hogy ennyiük van. Nem. Hanem az, ahogyan és akiktől elzabrálták ezt a hihetetlen vagyont. Dobrev Klára felmenőinek múltjáról, vagyonszerzési módszereikről és konstans hazaáruló magatartásukról már többször is írtunk ezeken az oldalakon. Nézzük, mit ír a Magyar Nemzet Dobrev Klára legfrissebb vagyoni állapotáról:

A bukott kormányfő, Gyurcsány Ferenc feleségének bevallásában két ingatlan is szerepel: ő az egyedüli tulajdonosa az Apró-villaként elhíresült rózsadombi 400 négyzetméteres háznak, ahol Gyurcsánnyal együtt élnek, és közösen tulajdonolják a kötcsei, 267 négyzetméteres nyaralót. Dobrev továbbá egy hibrid Toyota RAV4-et lízingel, de megtakarításairól is írt. E szerint

199 millió 882 ezer forintja van az értékpapírszámláján, amivel a parlamenti képviselőknél is az élbolyban lenne, mivel csak öt honatyának van több spórolt pénze. Egyikük pont a férje, Gyurcsány Ferenc, aki listavezetőként 1 milliárd 51 millió forinttal rendelkezik.

Dobrev Klára saját fizetését is ismertette. Uniós képviselőként 8990 eurós fizetést és 4576 eurós költségtérítést kap, ami összesen közel 4,8 millió forintnak felel meg – olvasható a Magyar Nemzetben.

Ez is érdekelheti:  Stoffán György: A kommunizmus áldozatainak emléknapjára (vádirat és korrajz)

Dobrev Klára persze arra készül a videójában elhangzottak szerint, hogy 2022 után visszaadja a munka becsületét.

Csak emlékeztetni szeretnénk mindenkit arra, hogy Dobrev Klára férjének, Gyurcsány Ferencnek dicstelen regnálása alatt bűntársaival együtt hogyan adták külföldi tulajdonba a nemzet javait, hogyan szegényítették el az embereket, mennyi állást szüntettek meg, micsoda irtózatos adóterhet raktak a munkavállalók és munkáltatók vállára, hogyan juttatták majdnem Görögország sorsára hazánkat, mennyire semmibe vették az emberi jogokat, hogyan rontottak saját nemzetükre. Emlékezzünk, mit mondott Gyurcsány Ferenc, amikor 2006 júniusában bejelentette a megszorításokat: „Nem kell félni, nem fog fájni”. És jött az irgalmatlan áremelkedés, amivel a magyarságon akarták behajtani azt, amit ők elk*rtak. 30 százalékkal emelték a háztartási gáz árát, 15 százalékkal az elektromos áramét, több ezer orvost, ápolót és tanárt rúgtak ki, a munkanélküliség 12 százalékra emelkedett, fizetős lett az óvodai és iskolai étkezés, a tankönyvek ára az egekbe emelkedett.

Az elhíresült őszödi beszédben maga Gyurcsány vallotta be, hogy 4 (azaz négy) évig nem „csináltak” semmit, de persze az ezért a semmiért járó fizetést bezsebelték. Százmilliárdokról van szó!

Most az asszony ígérget. Ők mindig ezt tették, nem változnak meg soha, akkor is hazudnak, ha kérdeznek.

Ami pedig a nyaralást illeti, álljon itt a Tüttő Katáról készült videó, hogy azok, akik nem tehetik meg, hogy elmenjenek nyaralni láthassák, hogyan is kell érdemi munka nélkül egy gazdaságilag és politikailag is szétzüllő főváros vezető prominenseként gondtalanul lubickolni lóháton a habokban.

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF) 

Kapcsolódó:

Ki is az a Dobrev Klára?

Életveszély! – Dobrev Klára előadta “előbeiktató beszédét”

Dobrev puccskísérlete a magyar kormány ellen

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük