KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Életveszély! – Dobrev Klára előadta „előbeiktató beszédét”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A DK miniszterelnök-jelöltje Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc szemkilövető volt miniszterelnök felesége, Apró Antal unokája.

Annak az Apró Antalnak, aki 1958. június 17-én bejelentette az  Országgyűlésben Nagy Imre és három társa kivégzését, amelyet a „nép jogos elégtételének… az ellenforradalom méltó megbosszulásának” nevezett. Annak az Apró-klánnak a sarja, aki végig gazdagságban és jólétben élhette az életét, akinek a családja a magyarság nemzeti vagyonának eltulajdonításával vált milliárdossá.

Miközben ezeket a sorokat fogalmazom, még mindig tart Dobrev Klára beszéde, melyben a megszokott bolsevik retorikával és demagógiával él, és igyekszik minél inkább az emberi érzelmekre hatni. Felhozza a megszokott ígérethalmazt, melyről tudjuk, hogy abban a pillanatban a kukába kerül, mihelyt hatalomhoz jutnak – gondoljunk csak az önkormányzati választásokra és annak nyomán azokra településekre és budapesti kerületekre, ahol ez az ellenzéki társaság hatalomra került.

Dobrev egy olyan Magyarországot akar, ahol a legnagyobb érték az ember. Ebben a pillanatban mondta ki ezt a mondatot Gyurcsány felesége. Egy olyan mondatot, amelyet a Kádár-rendszerben már többször is hallottunk. Emberarcú szocializmus és legfőbb érték az ember. Nos, ennek jegyében akasztották fel az embereket 1956-után, hurcoltak meg családokat, tettek tönkre életeket, miközben a pártitkárok élet-halál urai lettek országszerte. Önök mit gondolnak?

Dobrev Klára korrupcióról beszélt, miközben saját családja vagyonszerzésének körülményei a legsötétebb időszakot érintik, úgy a II. világháború után, mint 1990-et követően.

Beszédében folyamatosan támadta a jelenlegi kormányt, úgy fogalmazott, hogy hatalomra kerülésük esetén igazságot akarnak és azonnal korrupciós vészhelyzetet hirdetnek ennek megfelelő rendőrséggel. Vajon ez hogyan értelmezhető? Mert az én olvasatomban a jogállam megszüntetéseként, egyfajta, a kommunista múltból fakadó terrorkormányzással.

A programjáról nem beszélt, mert mint mondta, az ő programja az lesz, amelyet az ellenzéki pártok közösen elfogadnak.

Ez is érdekelheti:  Az EU elfogadta az orosz támadókat segítő vállalkozásokat is célzó 13. szankciós csomagot

Tisztelt Olvasóink! Ha kötélből vannak az idegeik, itt megnézhetik Gyurcsány Ferenc feleségének, Apró Antal unokájának gyomorforgató megnyilvánulását.

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ezek is érdekelhetik:

Hogy lehet még ma is szabadlábon Gyurcsány Ferenc? (videó)

Fegyőr Bandi, a gonosz gyökér

Korábban írtuk: Gyurcsány Ferenc mai és korábbi cégei, érdekeltségei

Jó, ha nem feledjük: Gyurcsányt amerikai nyomásra nem lehetett perelni 2006 miatt – Exkluzív interjú Völgyesi Miklóssal

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük