KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Végképp eltörölni… bankokat és politikusokat vontak ellenőrzésük alá

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Július 31-én került fel a világhálóra feliratos formában az a videó, amelyben egy német ügyvéd, Reiner Fuellmich, a Német Koronavírus Vizsgálóbizottság tagja arról beszél, hogy az a pandémia amelynek a részesei voltunk az elmúlt egy évben lényegében egy előre eltervezett világméretű összeesküvés, ami nem a pandémiáról szól, hanem egy szűk csoport uralmának kiterjesztéséről az emberiség többsége felett, akik – Reiner Fuellmich állítása szerint – a cél érdekében bankokat és politikusokat vontak ellenőrzésük alá.

Persze sokan nem hiszik el, hogy ilyen létezik és megtörténhet, de egyre többen vannak azok, akik erről másként vélekednek. Úgy igazságos, ha az ő gondolataikat is megismerjük. Ma mindenesetre úgy tűnik, hogy ezeket a véleményeket – és a vélemények kimondóit – üldözik vagy véleményüket elhallgatják. Nem állítjuk azt, hogy az lenne az igazság, amit ők képviselnek, de azt sem tehetjük meg, hogy nem beszélünk róluk. Az azonban mindenképpen beszédes, hogy ez a videó nem sokáig volt megtekinthető a YouTube felületén, ugyanis rövid időn belül törölték. Nem csoda tehát, ha az emberekben joggal merülnek fel kérdések a téma kapcsán, hiszen a videóban elhangzó gondolatok nyelvi megnyilvánulásai semmi okot nem adtak arra, hogy megsemmisítsék az anyagot. Akkor vajon miért kellett törölni ezt a felvételt a legnagyobb videómegosztó hálózatról? Kiknek az érdekeit sértik a törölt gondolatok? Mi csak kérdezünk, bár sokszor úgy érezzük, hogy kérdezni is csak nagyon óvatosan szabad.

Reiner Fuellmich szerint ez az emberiség ellen valaha elkövetett legdurvább bűncselekmény rosszabb, mint ami a második világháború alatt történt.

Sok ember vesz benne részt, akárcsak 80 évvel ezelőtt, ami a második világháborúhoz vezetett. Persze vannak akik figyelmen kívül hagyják az erre utaló és létező bizonyítékokat, azonban Fuellmich azt állítja, hogy beszélt azokkal a tudósokkal, akik feltárták az igazságot, és ezek az emberek készek bíróság előtt is tanúvallomást tenni.

Ez is érdekelheti:  Háborús hangulat van Brüsszelben - a Kossuth Rádió vendége volt ma reggel Orbán Viktor

Fuellmich azt állítja, hogy soha nem a vírusról vagy az egészségről szólt ez a pandémia nevezett időszak, hanem arról hogy az a pár ezer ember, akik a világot uralni akarják, mindent elvegyenek tőlünk és teljes függőségbe taszítsanak bennünket. De persze szól a népességszám csökkentésről és a túlélők fölötti teljes ellenőrzésről is.

Persze sokak számára ez őrültségnek hangzik azonban minden jel erre mutat, amiből ezt az egyenes következtetést lehet levonni- állítja Reiner Fuellmich .

Itt a NIF oldalain ebből a szempontból is foglalkoztunk már többször is ezzel a témával. Azonban azt nem jelenthetjük ki, hogy egy bizonyos – nevezzük koronavírusnak – betegség ne söpört volna végig az országon és ne okozta volna sokezer honfitársunk súlyos megbetegedését és ezrek tragikus halálát. E sorok írója is átesett a betegségen olyan tünetekkel, melyet korábban még soha nem élt meg. Tehát azt állítani, hogy ilyen betegség nem létezik és csupán egyfajta szokványos influenzáról lenne szó, nos a tapasztalatok alapján legfinomabban szólva is felelőtlenség.

Sokan azzal példálóztak éppen márciusban, amikor a járvány harmadik hulláma keményen nekilódult, hogy eltűnt az influenza és arról senki sem beszél. Csak azt elfelejtették hozzátenni, hogy ősszel a magyar polgárok olyan magas számban oltatták be magukat influenza ellen (többen olyanok is, akik eddig még soha), mely eddig nem volt tapasztalható és lehetséges, hogy a hagyományos, minden évben jelentkező szezonális járvány ezért meg sem jelent, vagy éppen csekély volt a jelenléte.

Az azonban biztos, hogy ami az elmúlt egy esztendőben a világban lezajlott, nagyon sok kérdést vet fel mind politikai, mind gazdasági síkon.

 

Néhány gondolat az oltásellenességről

A pandémia bejelentésével párhuzamosan szinten azonnal hihetetlen mértékben felerősödött az oltáselleneség mellett érvelők hangja. Természetesen mindenkinek szíve-joga eldönteni, hogy bízik-e azokban a vakcinákban, melyeket több államban a világon, egymástól függetlenül dolgoztak ki a Covid-19-nek elnevezett vírussal szemben. Nagyon sokan ezekkel az oltásokkal kapcsolatban genetikai kísérletekről beszélnek, sőt azt hangoztatják (ami itt a videóban is elhangzik), hogy oltásról ebben a kontextusban nem is beszélhetünk. Nevezzük bárminek is ezeket a szérumokat, nagyon úgy tűnik, hogy egyelőre hatásosak. Vannak olyan készítmények, melyek többszáz éves módszer, tapasztalat alapján készültek és persze vannak újabb, évtizedes kutatások eredményein alapuló, de mindenképpen új rendszerelven működő vakcinák, melyek eredményességéről valóban kevesebb az ismeret, azonban ez utóbbi mechanizmusok sem egyik napról a másikra születtek meg. Igen, jogosan vetülnek fel félelmek és aggodalmak talán éppen azért, mert a legújabb orvostudományi, biológiakutatási eredmények nagyon széles körben nem ismertek sokszor még a szakemberek számára sem. Ez azonban nem lehet indoka egy széleskörű oltásellenes kampány erőszakos megvalósításának.

Ez is érdekelheti:  Budapest-tervet hirdetett Szentkirályi Alexandra (videó)

Születésünktől kezdve részesülünk védőoltásokban. Éppen hazánk egyike azon országoknak, ahol a védőoltásoknak köszönhetően fel tudtunk számolni olyan végzetes fertőzőbetegségeket, melyek több országban a mai napig tízezrek halálát okozzák. Persze lehet ezzel az állítással vitatkozni, de a statisztikai adatok emellett szólnak. Éppen ezért általában a védőoltások elutasítása több mint nem szerencsés hozzáállás.

Ezen gondolatok mentén adjuk közre Reiner Fuellmich-nek, a Német Koronavírus Vizsgálóbizottság tagjának véleményét a pandémiának kikiáltott eseményről, melynek következtében egy új világrend kialakulásának lehetünk megélői, vagy éppen elszenvedői.

A teljes videó itt megtekinthető:

Nemzeti InternetFigyelő (NIF) 

Korábban írtuk:

E tények szerint A VILÁGJÁRVÁNYT MEGTERVEZTÉK!

Kik és miért szabadították ránk a Covid-19-et? – összefüggések

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük