KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ki is az a Dobrev Klára?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

Gyurcsány Ferenc szemkilövető, egykori puccsista miniszterelnök felesége – ez lenne egy rövid válasz azoktól, akik nemzeti gondolkodásúak és tudják, akár az ő, de akár egy hozzá kapcsolódó személy miniszterelnöki székbe ültetése végzetes csapás lenne mind a magyarság mint nemzet, mind a magyar gazdaság számára.

Így október 23-ához közeledve azonban jó lenne emlékeztetni arra sokakat (akik talán elfelejtették, de többen sosem tudták), hogy ennél jóval mélyebbek és véresebbek a történelmi gyökerek. Dobrev Klára családjában a hatalomban történő jelentős szerepvállalás és az ahhoz köthető véres leszámolások sorozata teljesen „normális”, mondhatni kéz a kézben jár. Egy rövid vidóban erről beszél Rákay Philip televíziós producer.

A film azért is jó, mert rövid, a lényeget másfél percben, egyszerűen és közérthetően mondja el. Aki ismeri a történelmi múltat, de kezd homályosodni az emlékezete, annak érdemes feleleveníteni mindazt, amit 1956 után átélt és nem ’56 haszonélvezői közé tartozott. A fiatalok pedig jó, ha megismerik a valóságot és szembesülnek azokkal a borzalmakkal, amelyek ehhez a családhoz kapcsolódnak. Mert ne képzelje bárki, hogy ezek az emberek valaha is a nemzet és Magyarország érdekét fogják szolgálni. Ők és a hozzájuk kötődők soha!

Rákay Philip dokumentum-szösszenete:

Kiemelt kép: MTI

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: