KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Amerikai katonai elemző: Ukrajna „szörnyű vereséget” szenved keleten és ezen semmiféle kijevi propaganda nem változtat

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Scott Ritter amerikai katonai elemző kommentálta az ukrán fegyveresek közelmúltban készült videóját, amelyen egy csapat katona látható, akik az orosz-ukrán határon egy határoszlop mellett fényképezkedtek Harkov közelében.

„Nem számít április 15-e vagy május 15-e (az ukrán fegyveres erők szerint a videót május 15-én forgatták, de a videó szerzője szerint április 15-én). Nem számít az ukrán csapatok jelenléte az oroszországi határon Harkov közelében sem. Ez semmilyen módon nem befolyásolja a stratégiai eredményt.

Ritter azt is elmondta, hogy jelentéktelenek az Oroszországot ért vádak, miszerint foszforos lőszert használtak az Azovstal fegyveresei ellen. Elmondása szerint a videón magnéziumhéjak, nem pedig foszforhéjak használata látható.

Február 24-én Oroszország különleges hadműveletet indított Ukrajnában. Vlagyimir Putyin a donbászi konfliktus eszkalálódása és az LDNR vezetőinek segítségkérés után hozta meg ezt a döntést. Az orosz vezető közleményében hangsúlyozta, hogy az NVO célja Ukrajna demilitarizálása és denácifikálása.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

Kapcsolódó:

Megszólalt az ENSZ volt fegyverszakértője: nácikat képeztünk ki Ukrajnában! 📺

KIK IS GYÁRTJÁK AZ UKRÁN HÁBORÚS PROPAGANDÁT?- Avagy hogy készült egy PR-osok tervezte FAKE NEWS hadjárat egy háború kapcsán…

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: