Amerikai harcok egy kint élő magyar szemével: Trump kezében a világ sorsa

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Seattle-ben a Capitol Hill területén fekvő 6 városrésznyi területen az Antifa kikiáltotta a maga autonóm államát, aminek a vezetője egy bizonyos Raz Simone nevű rapper, mint hadúr.
Seattle-ben a Capitol Hill területén fekvő 6 városrésznyi területen az Antifa kikiáltotta a maga autonóm államát, aminek a vezetője egy bizonyos Raz Simone nevű rapper, mint hadúr.

IDEOLÓGIÁK CSATÁJA AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKBAN

Ezekben a napokban azt látjuk, hogy előttünk zajlik le a történelem egy nagyon fontos eseménye. Régebben azt mondták, hogy ami Amerikában megtörténik az 10 éven belül
Európában is meg fog történni. Halljuk ezt politikában, az üzleti életben és sok más területen is. Ez az idő az utóbbi években a nagyon gyors információáramlással felgyorsult.

MEGJÓSOLT TÖRTÉNELEM

Korábban futótűzként terjedt a neten egy videó ami Európa jövőjét jósolja meg 2029-re. A videót folyamatosan törölték az internetes videóportálok, de újra és újra fel lett töltve. Jelenleg is elérhető a neten, de sajnos a magyarul feliratozott változatot eltávolították. Ebben a videóban Európában 2029-re jósolják azt amit most az Egyesült Államokban látunk.

Pontosan elmondják benne, hogy antifasiszták és szélsőbaloldaliak a bevándorlókkal és a cigányokkal összefogva fegyveres hatalomátvételt kisérelnek meg Európa nagyvárosaiban. A videóban emlékezetem szerint szerepel, hogy csak a nacionalisták állnak ellen. A gyenge, korrupt, liberális vezetésű országok elbuknak. Az USA-ban pontosan ezt látjuk, csak a kisebbség más és az egyes országokat az államok testesítik meg.

SEMMI NEM AZ AMI LÁTSZIK, EBBŐL SOROS SEM AKAR GAZDAGODNI

Nem a feketék jogaiért küzdenek, nem Soros György akar újabb milliókat a zsebébe tömni egy gazdasági válság miatt. Soros György és a liberálisok vagy ha úgy tetszik demokraták jelen pillanatban az életükért küzdenek.
Trump az utóbbi időben rengeteg munkát fektetett abba, hogy feloldja azokat a titkosításokat amikből egyértelműen kiderül, hogy Barack Obama és Hillary Clinton háborús bűnösök. Na persze nem csak ők ketten, hanem demokraták tömkelege kerül börtönbe ha a titkosítást feloldják. Hogy jön a képbe Soros? Ő tolta tele pénzzel az egész emberiség elleni bűncselekményt azért, hogy később nagyot kaszálhasson. Ja és még valami, a titkosítás feloldásával kiderül, hogy a CIA hogyan próbálta meg befolyásolni a választási eredményeket. Ha sikerül a feloldás politikusok és üzletemberek százai kerülnek börtönbe! Ezért kell megdönteni mindenáron Trumpot.

EGYETLEN MEGOLDÁS A KATONAI BEAVATKOZÁS!

A demokrata vezetésű államok feloszlatják a rendőrséget azért, hogy még nagyobb káoszt teremtsenek. A nemzeti gárda bevetése sem lehet megoldás, mert az adott állam vezetése irányítja, tehát ha demokrata vezetésű államról beszélünk, akkor nagyobb kárt okoz a bevetése mint ha nem tennének semmit. A katonai bevetés várat magára, ami teljesen érthető, hiszen az a legutolsó megoldás. A katonaság az elnök alá tartozik, így bárhol bevethető, de ők nem gumilövedékeznek, ők nem fogják könygázzal fújni a tömeget. A katonáknak minden ellenséges fegyverest meg kell ölniük. Na ezért nincs még bevetve a katonaság. Valószínűleg tömeges halálozás esetén fogják csak bevetni. Akkor kész a liberálisok terve. Lehet jogállamozni és nácizni. Nincs könnyű helyzetben most az Egyesült Államok elnöke. Szemben a sarokba szorított patkányokkal, akiknem semmi veszteni valójuk nincs…

Sok sikert kívánunk a harchoz Donald! Nem csak Amerikáért, hanem az egész világért!

(A poszt egy része egy Amerikában élő magyar beszámolója alapján íródott.)

Forrás: Fb. – Vadhajtások

NIF

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük