2024. JÚNIUS 2. VASÁRNAP

A NEMZET ZÁSZLÓJA AZ ANDRÁSSY ÚTON

JELENTKEZZ ZÁSZLÓVIVŐNEK IDE KATTINTVA!

TOVÁBBI RÉSZLETEK: https://1848.magyartrikolor.hu


     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A vihar előtti csend vége?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

Az AP amerikai hírügynökség szerint tegnap az elektori testület Joe Bident kiáltotta ki az Egyesült Államok 46. elnökévé 306 elektori szavazattal, a D. Trumpra leadott 232 szavazattal szemben.

Ezek szerint hiába van 5 republikánus érzelmű judge (főbíró) a Suprem Court (Szövetségi Legfelső Bíróság) tagjai között a 3 demokratával szemben, mégis annak a pénzügyi háttérerőnek az akarata érvényesült, amely magát a vírusinváziót is – sok egyéb mellett – azért szabadította az emberiség nyakába, hogy csalni lehessen a „világcsendőr” USA elnökválasztásán. S ezen csalásos választás után nyugodtan haladjon tovább a világ digitalizálása – vagyis a totális ellenőrzésre való átállás – illetve a régen beigért világkormány létrehozása. Vagyis csalás ide, vagy oda, mindez sajnos azt jelenti, hogy nem sikerült a „mocsarat lecsapolni”, s egyre kevésbé valószínű, hogy a „jövő igazolja majd a múltat”.

Amerika NAGY TÖBBSÉGBEN LÉVŐ állampolgárainak azonban van még egy lehetőségük, hogy „kövessék a fehér nyulat”! Ahogy azt többször is hallhattuk Donald Trump beszédeiben: „Együtt állva maradunk, megosztva elbukunk! Ahová EGY-ként megyünk oda mind megyünk!” (Ezt egyébként a magyarságnak is meg kellene szívlelnie!)

Szerintem ne zárjuk le ennyivel az ügyet, mert lesz még egy-két érdekesség, amit hallhatunk a másik kontinensről!

BG

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:

Az igazi Donald Trump most megismerhető

Ez is érdekelheti:  Stoffán György: A magyar hősök napja... kivételekkel...

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük