KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az igazi Donald Trump most megismerhető

Itt az idő, hogy mindenki lépéseket tegyen, hogy megértse, hogy mit is csinál Donald Trump, és (kisilabizálja) rájöjjön a többértelműségére annak, ahogyan cselekszik. Az ellentmondásos elnöknek sokkal pontosabb célkitűzése van, mint azt bárki is gondolná, úgy a külügyekkel kapcsolatban, mint a belügyekkel kapcsolatban is, de mivel ahhoz, hogy elérje céljait, hatalmon kell maradni, sőt mi több, életben kell maradnia, a stratégiája annyira kifinomult, hogy majdnem senki sem látja át. A fő célja annyira ambiciózus, hogy véletlenszerű elliptikus pályát kell követnie A pontból B-be, olyan nyomvonalat használva, amely félrevezeti az embereket attól, hogy megértsék az elnököt. Beleértve a legtöbb független újságírót és az ún. alternatív elemzőket is, de még a nyugati fővonalas hamis hír médiumokat és a társadalom nagy részét is. 

A stratégiájával kapcsolatban egy gyors és pontos párhuzamot vonhatnék a gyógyszerekkel: a legtöbb orvosságot arra tervezték, hogy meggyógyítson egy problémát, de egy sor másodlagos utóhatást is okoznak. Nos, Trump az orvosságot csakis a másodlagos utóhatásáért használja, míg az orvosság elsődleges hatása az, ami őt a hatalmon és élve tartja. A cikk végéig látni fogják, hogy ez a hasonlat jellemzi mindegyik döntését, mozdulatát vagy nyilatkozatát. Amikor megértjük, hogy ki is Trump, képesek leszünk értékelni a kiváló elnökséget, amelyet vezet, ahogy azt egyik elődje sem tudta még csak megközelíteni sem.

Kezdésként tisztázzuk a küldetésének egyik aspektusát, amely egyenes és közvetlen: ő az első és egyetlen amerikai elnök, aki rámutatott az emberiség legrosszabb közös hibájára, a valóság iránti teljes tudatlanságra. Mivel a médiát és az oktatást egyaránt maréknyi milliárdos kontrollálja, akik az egész bolygót irányítják, mi nem tudunk semmit a történelmünkről, amelyet mindig a győztesek írtak és fogalmunk sincs a jelen világukról sem. Ahogy belépett a politika porondjára, Donald elkezdte bevezetni a “fake news” (hamis hír) fogalmat, hogy meggyőzze mind az amerikai polgárokat, mind a világ lakosságát, hogy a média hazudik nekünk. Ez a kifejezés manapság közismert, de megértjük-e vajon, hogy mennyire mélyen sokkoló az a tény, hogy majdnem minden, amit úgy gondolunk, hogy tudunk, az teljesen valótlan? A média hazugságai nem csak a történelemre és a politikára terjednek ki, hanem formálták azt a hamis képet, amit a gazdaságról, az élelmiszerekről, a klímáról, az egészségügyről és minden másról gondoltunk. Mi lenne, ha azt mondanám, hogy pontosan tudjuk, hogy ki lőtte le JFK-t arról a füves dombról, vagy azt, hogy bíróságon bizonyították azt, hogy előre tudtak Pearl Harbor-i támadásról, vagy hogy a CO2 melegházhatás tudományosan abszurd, vagy azt, hogy a pénzünket kölcsönökkel teremtik olyan bankok, amelyek nem rendelkeznek az alapokkal, vagy azt, hogy a tudomány 100%-osan bebizonyította, hogy 911 egy “belső” meló volt? Halottunk már valaha olyan fővonalas újságíróról, állami médium által forgatott dokumentumfilmről vagy egyetemi tanárról, aki ezekről mesélne nekünk? 44 elnök jött és ment anélkül, hogy egy szót is szóltak volna erről a hatalmas problémáról azelőtt, hogy a 45-ik megérkezett volna. Trump tudja, hogy felszabadítani az embereket ebből a feneketlen tudatlanságból az első lépés a teljes szabadság felé, és ezért elkezdte a fővonalas újságírókat és a hamis hír médiumokat annak nevezni, amik: megrögzött hazudozóknak.

«Thousands of mental health professionals agree with Woodward and the New York Times op-ed author: Trump is dangerous.»
– Bandy X. Lee, The Conversation 2018


«The question is not whether the President is crazy, but whether he is crazy precisely like a wise fox or crazy like crazy.»
– Masha Gessen, The New Yorker 2017

Tisztázzunk egy dolgot: az apparátus szempontjából Trump nem értelmileg gyenge, hanem minden bizonnyal a világuk teljes megsemmisülését jelenti. Amióta beköltözött a Fehér Házba, Trumpot úgy jellemezték, mint narcisztikus, rasszista, szexista és klíma-szkeptikus, akinek sötét múltbéli dolgai és értelmi problémái vannak. Annak ellenére, hogy az amerikai emberek kb 60% nem bízik a médiában, már sokan elhitték, hogy Trump kissé bolond, és nem alkalmas az elnökségre. Ez a statisztika még magasabb az Amerikai Egyesült Államokon kívül. Persze Donald nem tesz semmi különöset, hogy megváltoztassa a mélyen negatív képet önmagáról, amit a legtöbb újságíró és ember róla alkotott. Nyíltan felháborító és provokatív a Twitteren, legtöbbször impulzívnak és butának tűnik, irracionálisan cselekszik, naponta hazudik, szankciókkal és fenyegetésekkel dobálózik, mintha azok cukorkák volnának, és egy decemberi bevásárlóközpont krampuszának zsákjából jönnének. Rögtön meg is tudunk semmisíteni egy média mítoszt az elnökről: a kép, amit Trump mutat magáról önpusztító, és teljesen ellentétes egy megrögzött narcisztikuséval, mivel az ilyen emberek azért élnek, hogy mindenki szeresse és csodálja őket. Donaldot egész egyszerűen nem érdekli, hogy szereted-e vagy sem, ami azt jelenti, hogy ő egy igazi anti-narcisztikus a pszichológiai definíció szerint. És ez még csak nem is egy vélemény, hanem egy tagadhatatlan tény.

 

A fő terve a kedvenc mottójából fakad: “Visszaadjuk a hatalmat -amit elloptak- az embereknek.”, mert az Egyesült Államok és az ő imperialista hálója az egész világ körül, kevés globalista bankár, hadi iparhatalom és multinacionális vállalkozás kezében van. Hogy elérje a tervét, véget kell vetnie a külföldi háborúknak, haza kell hoznia a gyerekeket, le kell szerelnie a NATO-t és a CIA-t, ellenőrzése alá kell vonnia a Federal Reserve-t, el kell vágnia minden kapcsolatot a külföldi szövetségesekkel, véget kell vetnie a Swift pénzügyi rendszernek, meg kell semmisítenie a média propaganda hatalmát, le kell csapolnia az árnyékhatalom mocsarát, amely a kém szervezeteket működteti, és fel kell számolnia az árnyékkormányt, amely ott settenkedik a Külügyi Tanácsban és a Trilaterális Tanács irodáiban. Röviden, már azon van, hogy megsemmisítse az Új Világrendet és annak a globalista, sátánista, kriminális ideológiáját. A feladat, amit felvállalt enyhén szólva is hatalmas. Szerencsére nincs egyedül.
Mielőtt megnéznénk a módszereit és taktikáját, többet kell megtudnunk arról, hogy mi is történt a világban.

A hatalmas Oroszország

Nagy Péter óta Oroszország egész történelme folyamatos bizonygatása annak a szándéknak, hogy megőrizze politikai és gazdasági függetlenségét a nemzetközi bankoktól és az imperializmustól, 
arra késztetve ezt a nagy nemzetet, hogy segítsen sok kisebb országnak megőrizni a maguk függetlenségét. Oroszország kétszer segített az Egyesült Államoknak a Brit/Rothschild birodalommal szemben; először azzal, hogy segítettek a Függetlenségi Háborúban és a Polgár Háborúban, amikor a Rothschildek finanszírozták a Szövetség pártiakat, hogy politikailag lerombolják a nemzetet és a gyarmatosító Brit Birodalom uralma alá tereljék. Oroszország ugyancsak megsemmisítette Napóleont és a nácikat, akiket a nemzetközi bankok finanszíroztak, mint eszközök, akikkel meg lehet törni a gazdaságilag független nemzeteket. A függetlenség a DNS-ükben van. Majdnem tíz év után, hogy a nyugati oligarchák átvették Oroszország gazdaságát, az USSR 1991-es bukása után, Putin hatalomra került és lecsapolta az orosz mocsarat. Azóta minden lépése azt a célt szolgálja, hogy tönkretegye az Amerikai Birodalmat vagy azt az entitást, ami felváltotta a Brit Birodalmat 1944-ben. Ez a nem-összeesküvés-elmélet neve az Új Világrendnek, amely egy sátáni terv. Az új birodalom gyakorlatilag ugyanaz a központi bank játszma kissé más tulajdonosi kiosztásban, amely a Brit katonaságot NATO-ra cserélte, mint világméretű Gestapo-ra.
Amíg Trump meg nem jelent, Putin egyedül harcolt az Új Világrenddel, amelynek évszázados rögeszméje az olajpiac kontrollja, mivel a kőolaj a világgazdaság ereiben a vér. A kőolaj ezerszer értékesebb, mint az arany. A teherszállító hajók, repülők és hadseregek nem akkumulátorokat használnak. Ezért, hogy ellensúlyozza a globalistákat, Putin kifejlesztette a legjobb támadó és védekező rakéta rendszereket, amelynek eredményeképp Oroszország védelmezni tudja mindegyik független olaj termelő államot, mint Szíria, Venezuela és Irán. A központi bankárok és az amerikai árnyékhatalom még mindig kitartanak a haldokló tervük mellett, mert egy Szíriai győzelem hiányában nem jöhet létre Izrael nagyobbodása, és így véget ér az évszázados fantázia, hogy egyesítsék a Közel Kelet olaj termelését az Új Világrend kezében. Kérdezzék meg Lord Balfour-t ha kételyeik vannak. Ez a szíriai háború igazi tétje.

Évszázados hazugságok

Nos, mivel az árnyékhatalom közvetlen utasításokat ad a CIA-nek és a NATO-nak a bankok és az ipar nevében, Trumpnak nincs kontrollja a hadsereg fölött. Az árnyékhatalom állandó tisztviselőkből áll, akik Washingtont és a Pentagont  irányítják, akik csak az ők parancsaiknak engedelmeskednek. Ha még mindig azt hiszed, hogy “Legfelsőbb Vezető” az, aki irányít, magyarázd meg, hogy miért van az, hogy minden alkalommal, amikor Trump azt parancsolta, hogy vonuljanak ki Szíriából és Afganisztánból, még több csapat vonult be? Ahogy ezt a szöveget írom, a Kurd területekről kivont amerikai és NATO csapatok Irakba mentek és komolyabban felfegyverkezve tértek vissza Szíria olajtartalékaihoz. Donaldnak sokkal több mocsarat kell lecsapolnia, mielőtt a Pentagon hallgatni fog arra, amit mond. Trump fel kellene legyen háborodva és fel kellene fedje, hogy a a katonai vezetőséget nem érdekli, amit ő gondol, de ez egy elképzelhetetlen káoszt indítana be, talán egy polgárháborút is az Egyesült Államokban, ha a polgárok, akik kb 393 millió fegyverrel rendelkeznek, megtudnák, hogy magánérdekek irányítják a katonaságot. És ugyancsak ez vezetne egy egyszerű de drámai kérdéshez: “Mi pontosan a demokrácia célja?” Ezek a fegyverek a védő kerítés, ami védi a lakosságot a totalitárius Nagy Testvértől.
 
Rá kell ébrednünk arra, hogy több mint egy évszázada az amerikai hadsereg és a kémszolgálatok mennyi, hamis zászló alatt levezényelt műveletet hajtottak végre annak érdekében, hogy az amerikai intervenciót minden esetben igazságosnak tüntessék fel, amelyet a demokrácia, az emberi jogok előmozdítása és a bolygón az igazság védelmezése érdekében hajtottak végre. 1898-ban felrobbantották a Maine hajót csak azért, hogy legyen miért belépniük a Spanyol-amerikai háborúba, majd 1915-ben a Lusitaniát süllyesztették el, hogy az első világháborúba léphessenek be. 1941-ben rávették Japánt arra, hogy megtámadja Pearl Harbort, miközben a támadásról a támadást megelőzően már tíz nappal korábban tudtak, és a hawaii bázisnak erről semmit sem szóltak. A Tonkin-öbölben egy észak-vietnámi torpedótámadást szerveztek meg, amivel az amerikaiak Vietnámba való bemasírozását szándékoztak igazolni. Óvodákat leromboló iraki katonák meséjével igyekeztek Kuwait lerohanását elfogadtatni 1991-ben. Tömegpusztító fegyvereket találtak ki, csakhogy újból megtámadhassák Irakot 2003-ban, megszervezték a 911-et, hogy így kivéreztethessék a 1789-es Alkotmányt, megtámadhassák Afganisztánt és háborút indíthassanak a terror ellen. Az erkölcs totálisan hamis maszkját ugyanis azért kell fenntartani, hogy az amerikai polgárok véleményét otthoni fegyvereit féken tarthassák, mert az amerikaiaknak azt kell hinniük, hogy ők hordják a demokrácia fehér cowboy kalapját.

És hogyan reagált Trump, amikor megtudta, hogy az amerikai csapatok újból bevonulnak Szíriába? Minden egyes interjúban és nyilatkozatban ugyanazt ismételte újra és újra, hogy „Meg kell szereznünk Szíria olajmezőit”, majd azt is hozzátette, hogy „Fontolóra veszem, hogy kiküldjük a régióba az Exxont ügyelni a szíriai olajra.” A neo-konzervatívok, a cionisták és a bankok megrettentek, miközben mindenki más felháborodott, mert a nagy többség egyáltalán nem érti, hogy Trump a pirulát pusztán az utóhatásokért nyeli le. Ezen az egyetlen üvegcsén apró betűkkel az áll „a gyógyszer hatására az amerikai-NATO csapatok a nemzetközi közösség és a meghökkent amerikai lakosság nyomására kihátrálásra kényszeríthetők Szíriából”. Trump elérte, hogy a NATO számára tovább már nem fenntartható, hogy Szíriában állomásozzon, és azóta egyre csak ismétli ezt a mélységesen megdöbbentő, politikailag inkorrekt állásfoglalást, amely egyértelműen megmutatja, hogy mi is a valós szándéka. Egyetlen egy mondatával több, mint egy évszázados hamis erkölcsöt rombolt le.

Trump mint történelmi anomália

Trump az USA történelme során csupán a negyedik olyan elnök, aki az amerikai népért küzdött eltérően a 41 többi elnöktől, akik leginkább a magánbankokban végződő pénzcsatornákba áramoltatták az emberek pénzét. Az első ilyen elnök Andrew Jackson, akit azt követően gyilkoltak meg, hogy nyíltan azzal vádolta a Második Nemzeti bankot, hogy a Rothschildok és a City of London irányít. Majd következett Abraham Lincoln, akit azután gyilkoltak meg, hogy kinyomtatta a „zöldhasúit”, a a katonák kifizetésére kibocsátott nemzeti pénzt, Lincoln ugyanis nem volt hajlandó 24%-os kamattal pénzt felvenni a Rothschildoktól. Majd jött JFK, akit több tucat okból gyilkoltak meg, melyek közül mindegyik a bankok és a katonai ipari haszon érdekeit sértette, és itt van most Donald Trump, aki egyre csak azt üvölti «Adjátok vissza Amerikát az amerikai népnek».
Hasonlóan az üzletemberek többségéhez Trump is gyűlöli a bankokat, mert rendkívüli hatalmuk van az ország gazdasága felett. Olvassunk csak bele Henry Ford egyetlen könyvébe, melynek címe „A nemzetközi zsidó” és megtudhatjuk, hogy milyen mélységes bizalmatlansággal és gyűlölettel viseltetett a nemzetközi bankok iránt. Trump vállalkozásai is sokat nyögték e nemzetközi intézmények terhét, amelyek tulajdonképpen eladnak egy esernyőt, hogy aztán azonnal vissza is vesznek, mihelyst esik. A magánbankok irányítják a pénzkibocsátást és a kamatlábakat szinte valamennyi ország jegybankján keresztül, aminek következtében állandó hatalmat gyakorolnak a nemzetek felett, jóval felette állva a politikus tiszavirág életű körein. 2000-re a nemezetek kifosztóit csak néhány lépés választotta el totalitárius álmuk megvalósulásától a bolygón, ennek csak néhány apró részlet állt az útjában: Vladimir Putyin és 393 millió amerikai fegyver. És akkor jött a képbe a narancs-képű Donald, az utolsó darab a kirakósban, amire nekünk, az embereknek szükségünk volt ahhoz, hogy véget vessünk a 250 éves bankuralomnak.

Technikák és taktikák

Mandátuma legelején Trump naiv módon próbálkozott a direkt megközelítési móddal, és a rendszer lázadóival, mint amilyen Michael Flynn és Steve Bannon vette magát körül, majd mindegyik külföldi szövetségesét felbosszantotta a szabadkereskedelmi megállapodások felrúgásával, beviteli vámok kiszabásával, és nyílt sértegetések egész sorával a 2017-es és 2018-as G7 találkozókon. A reakciók hevesek voltak, és mindenki ráduplázott a Russiagate abszurdumra, mivel úgy tűnt, hogy ez az egyetlen megoldás, ami kínálkozik, hogy megállítsák ezt az embert, akik a globalizációt akarja lerombolni. Ahogy várható volt, a direkt hozzáállás sehova nem vezetett; Flynn-t és Bannont menesztették, maga Trump pedig egy sor vizsgálatba bonyolódott bele, ami ráébresztette, hogy az átláthatósággal semmit sem fog elérni. Meg kellett találnia annak módját, ahogy semlegesíteni tudja a bolygó legveszélyesebb embereit és ugyanakkor hatalomban és életben tud maradni. Össze kellett magát szednie.
Ez volt az a pont, amikor zsenialitása berobbant a világba. Stratégiáját és hozzáállást teljesen megváltoztatta, elkezdett abszurd döntéseket hozni és veszélyes nyilatkozatokat kiposztolni. Ezeket a nyilatkozatokat, – bár első látásra fenyegetőnek és veszélyesnek tűntek – Trump nem az elsődleges értelmük miatt használta, hanem célja, hogy manővereivel a másodsorban jelentkező hatásokat kiváltsa. És fütyült arra, hogy az emberek mindeközben mit gondolnak róla, mivel a végén úgy is csak az eredmény számít. A Twitteren bohócnak adja ki magát, naivnak, bolondnak vagy egyenesen idiótának mutatja magát, talán azért, hogy mindenki meggyőződéssel elhiggye, nem tudja mit is tesz, és nem is lehet annyira veszélyes. Szándékos politikailag inkorrekt, hogy ezzel mutassa meg az USA csúf ábrázatát a maszk mögött.
Hozzáállásának első próbaköve, hogy elejét vegye Észak-Korea NATO által történő megtámadásának és lerohanásának. Trump a Twitteren sértegette Kim Dzsongunt, Rakétafickónak nevezte, és azzal fenyegetőzött, hogy Észak-Koreát atomfegyverekkel a földig bombázza. Hetekig tombolt Trump politikai inkorrektsége, míg végül mindenkinek leesett, hogy ezek nem jó indokok ahhoz, hogy egy országot megtámadjanak. A NATO-t megbénította. Majd Trump találkozott Kim Dzsongunnal, a parkban sétálgattak és csodálatos barátság vette kezdetét, nevetgéltek és a tárgyalásokon abszolút semmit sem értek el, mivel nem is volt semmi megtárgyalnivalójuk. Sokan a béke Nobed-díjat is felemlegették, mert sokan azt sem tudják, hogy olyan tisztára mosakodott bűnözők kapják meg, mint Obama vagy Kissinger.
Majd következett Venezuela. Trump taktikáját eggyel magasabb szintre fejlesztette, hogy biztosan senki se legyen, aki támogatná a szabad ország megtámadását. A kéznél lévő legmegátalkodottabb neo-konzervatívokat állította rá az ügyre: Elliott Abrams-t, akit korábban összeesküvéssel vádoltak a 80-as évek iráni kontrák ügyben, és John Boltont, a hírhedt háborús uszítót. Majd Trump megerősítette, hogy Juan Guaido-t akarja Venezuela elnöki székébe ültetni; egy üres bábut, aki annyira ostoba, hogy még azt sem veszi észre, hogy mások játékszere. Trump most is azzal fenyegetőzött, hogy az országot porig égeti, és miközben a nemzetközi közösség döbbenten figyelte Trump kifinomulatlan és minden diplomáciai érzéket nélkülöző viselkedését, Brazília és Kolumbia visszakoztak, mondván, hogy nem akarnak belebonyolódni, egy Venezuela elleni támadásba. Trump gyógymódja csupán 40 szatellit országot hagyott maga után az egész világon, melyek elnökei és miniszterelnökei annyira sötétek, hogy támogatják Guaido udvari bolondot. Donald pedig a listáján kipipálta a négyzetet Venezuela előtt, és lejjebb görgetett.
Következett két ajándék Izrael számára: Jeruzsálem, mint főváros, és a szíriai Golán-fennsík, mint Izrael elismert birtoka. Netanyahu, aki nem éppen a legnagyobb lángész, örömében ugrándozott, és mindenki azt üvöltötte, hogy Trump cionista. A valódi utóhatás viszont az volt, hogy az egész Közel-Kelet egyesült Izrael ellen, és ez utóbbit már senki nem tudja támogatni. Még a történelmi szövetségesüknek, Szaud-Arábiának is nyíltan el kellett határolódnia az Iszlámot ért arculcsapástól. A két Trump-ajándék valójában két késszúrás volt az izraeli állam hátába, aminek a jövője mostanság nem ragyog túl fényesen, lévén, hogy a NATO kénytelen lesz a térségből kivonulni. Újabb pipa.

Amint a valóságra fény derül és be is szivárog

De ez még nem minden! Mivel a NATO és a hadsereg felett semmi irányítással nem rendelkezik, Trump keze igencsak meg van kötve. Első ránézésre az Oroszországra, Törökországra, Kínára, Iránra, Venezuelára és más nemzetekre kivetett gazdasági szankciók kiugró megszaporodása keménynek és kegyetlennek tűnik, de valójában a szankciók hatására ezek az országok kilökődtek a dollár hegemóniájára épülő Swift pénzügyi rendszer elnyomása alól, és mostanra mindegyikük egyre inkább kikerül a nemzetközi bankok szorításából. Ennek hatására Oroszország, Kína és India kénytelen volt felállítani egy alternatív, a mindenható dollár helyett a nemzeti valutákra épülő kereskedelmi fizetési rendszert. A világ bipoláris valósága mára már hivatalossá vált, és Trump elkövetkezendő szankcióival további országokat fog kiszorítani a Swift rendszerből, melyek átkerülnek a másik oldalra, mindeközben pedig nagy európai bankok kezdenek összeomlani.
Trumpnak még a politikai hurrikán közepette is van ideje arra, hogy gyerekesen arrogáns humorát bevillantsa. Vegyük csak azt, amikor nagystílűen gúnyt űzött Hillary Clintonból és Barrack Obamából, amikor a létező leghumortalanabb tábornokokkal ült le egy asztalhoz fényképezkedni az úgynevezett „Helyzetelemző helyiségben”, amikor is Baghdadi halálát követték nyomon egy megjátszott közvetítésben valahonnan, ahol nem is lehetett, pontosan ugyanúgy, ahogy bűnöző elődei jó pár évvel korábban Bin Laden meggyilkolását játszották el. Trump a komédiázásban odáig elment, hogy mutattak egy kutyát, amint felismeri a Deasch álkalifáját az alsóneműjét szimatolva. Most, hogy már világos, hogy Trump mit is csinál valójában, más szemmel lehet nézni a show-t, kiélvezve annak nagyszerűségét és igazi jelentését.
«Megszereztük Szíria olajmezőit». Trum ezzel a mondattal tulajdonképpen Smedley Butler tábornokhoz csatlakozott, aki 80 évvel ezelőtt egy aprócska könyvvel „A háború szélhámosság” rengette meg a világot. Kőolajat zsákmányolni és lopni semmiképpen sem olyannyira erkölcsös, mint a demokráciát és az igazságot hirdetni. Ami engem megdöbbent az az, hogy a rengeteg „alternatív” újságírónak és elemzőnek, akiknek a kisujjában van a 911 minden egyes műszaki kérdése vagy éppen az abszurd globális felmelegedéssel kapcsolatos tudományos tények, sejtelme sincs arról, hogy Trump valójában mit is csinált mandátuma eltelt 3 éve alatt, mivel ők is bevették azt, amit a fősodrású média Trumpról terjeszt, azaz, hogy Trump nem ép elméjű.
Akiknek még mindig vannak kétségei Trump programját illetően, vajon tényleg elhiszik-e, hogy az amerikai imperializmus ráomlása a bolygóra csupán puszta egybeesés? Még mindig elhiszik azt, hogy a 2016-os választások orosz befolyásoltsága miatt dolgozik a CIA, az FBI, minden média, az Amerikai Kongresszus, a Federal Reserve, a Demokrata Párt és a Republikánusok háborúra uszító fele ez ellen az ember ellen, megpróbálva bíróságon felelősségre vonni? A médiában megjelenő legtöbb hír esetében a valóság pontosan az ellenkezője annak, amit mondanak: lehet, hogy Trump a legelkötelezettebb ember, aki valaha is betette a lábát az Ovális irodába. De mindenképpen a legambiciózusabb és politikailag a leginkorrektebb.

Végkövetkeztetés

A világ mélyrehatóan és drasztikusan át fog alakulni 2020 és 2024 között. Trump második és egyben utolsó mandátuma egybeesik Putyin utolsó mandátumával Oroszország elnöki székében. Lehet, hogy ezt követően sokáig nem lesz még egy ilyen egybeesés, és mindketten tudják, hogy most vagy lehet, hogy soha. Nekik kettejüknek kell véget vetni a NATO-nak, a Swiftnek, és az Európai Uniónak össze kell omlania. A terrorizmus és az ember generálta globális felmelegedést is elnyeli majd az örvény, azokkal együtt, akik kitalálták. Trumpnak le kell csapolnia a mocsarat a CIA-ban és Pentagonban, és államosítania kell a Federal Reserve-t. Xivel és Modival együtt ki tudják rekeszteni a magán bankokat a közügyek igazgatásából úgy, hogy az adósságokból egyetlen fillért sem fizetnek vissza, és a világgazdaságot új alapokra helyezik a kormányok által kibocsátott nemzeti valutákra való áttéréssel, mivel a magánbankok úgy fognak egymás után összedőlni, mint a dominó, ha már nem lesz több Obamához hasonló szolgájuk, aki az emberek pénzét felhasználva kimenti őket a válságból. Amint ez megvalósul, a bolygón hihetetlen béke és bőség fog végigsöpörni, mivel az adóinkkal az országok fejlődését fogjuk fizetni, és nem pedig hasznavehetetlen katonai beruházásokra és kölcsönökre adott kamatok finanszírozására fogják elkölteni, odaadva olyan bankároknak, akiknek a kölcsönadott pénz soha nem is volt a zsebében.
Ha valaki még mindig nem érti Donald Trump azután, hogy ezt a cikket figyelmesen végigolvasta, akkor az egy reménytelen ember. Vagy pedig Trudeau, Macron, Guaido, vagy más ostoba báb, aki még nem vette észre, hogy a lába alól már kihúzták a szőnyeget.
Sylvain LAFOREST
 

Forrás:

Ez is érdekelheti:  Kiderült Magyar Péter csúnya titka, lelepleződött a díszes társaság
The real Donald Trump may now be discovered

Atman

Kőrösi Csoma Jóga Egyesület

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük