KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A választások napja óta folyamatosan cenzúrázza Trump bejegyzéseit a Twitter és a Facebook

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

A Forbes jelentése szerint, melyről a Breibart is beszámol, Donald Trump elnök twitter és facebook bejegyzéseinek legalább a felét a választás napjától hamisnak vagy éppen megkérdőjelezhetőnek minősíti a közösségi média. 22-ből 11 bejegyzésével járt így, melyeknek a tartalma leginkább a győzelméről szóló bejelentésből, illetve a választási csalásokról szólnak.

A Twitter például egyes bejegyzéseket elrejtett az elnök vonaláról, más bejegyzések esetében lehetetlenné tették a tetszik gomb működését, illetve elérhetetlen a retweet szolgáltatás.

A Breitbart News nemrégiben  arról számolt be,  hogy Trump elnök egy tweetben elmondta véleményét a Legfelsőbb Bíróság Pennsylvania-i szavazásról hozott ítéletével kapcsolatban, amelyet a Twitter „félrevezetőnek” minősített. Trump kijelentette: „A Legfelsőbb Bíróságnak a pennsylvaniai szavazásról szóló döntése NAGYON veszélyes, ami elősegíti és lehetővé teszi a csalást és aláássa az egész törvényrendszerünket. Ez az utcákon is erőszakot vált ki. Valamit tenni kell! ”

Az Election Integrity Partnership válasza nem maradt el, de milyen érdekes, ezt már lehet retweetelni!

 

Ami történik, az minimum a választás befolyásolása az Egyesült Államokban. A Deep State mindent elkövet, hogy Donald Trump ne lehessen újra az USA elnöke. A  New York Times   elemzésről szóló jelentése szerint „Mielőtt Trump tweetjét megcímkézték volna, percenként körülbelül 827 alkalommal osztották azt meg, vagy válaszoltak rá. A címkézése után az EIP elemzése szerint percenként 151-szeresére esett vissza a bejegyzés forgalma. „

Ez is érdekelheti:  Magyarország megvétózta az Ukrajnának támogatást ígérő EU-közösségi nyilatkozatot

Ebből nagyon jól kitűnik, hogy a Deep State mennyire fél Donald Trumptól. Nem is csoda, hiszen az elnök újraválasztása esetére nagy tisztogatást helyezett kilátásba igen magas szinteken. A tét óriási, a végeredmény hatása egyelőre kiszámíthatatlan. Annyi azonban biztos, hogy hazánk esetében Biden győzelme esetén megnyílik a tér a nemzetvesztő ellenzéknek arra, hogy új lendülettel és – biztosak lehetünk benne – hatalmas külföldi anyagi támogatással esnek majd neki Orbán Viktornak és kormányának.

 

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük