KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Zsidózott Ferencváros balliberális polgármestere

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Zsidózott Ferencváros balliberális polgármestere azon a felvételen, amelyet a tények.hu hozott nyilvánosságra. Az antiszemita kijelentés egy baloldali belviszály közben szaladt ki a ferencvárosi polgármester száján. Ellenzéki képviselők szerint sem szabad eltűrni egy ilyen mondatot. Baranyi Krisztina a Facebookon tagadta a zsidózását és perrel fenyeget.

Baranyi Krisztina a felvétel kiszivárgását követően közösségi oldalán azt írta: nem ő zsidózott, hanem éppen ellenkezőleg: ő vonta kérdőre a vitapartnereit az antiszemitizmusuk miatt. Majd perrel fenyegette meg azokat, akik másképp értelmezik a mondatait.

Baranyi szövetségesei szintén tagadnak

A momentumos Takács Zoltán közösségi oldalán úgy fogalmazott: az Új Pólus frakció tagjai semmilyen antiszemita kijelentést nem tettek a nevezett egyeztetés során. Hozzátette: Baranyi Krisztina antiszemita kijelentéseit sem akkor, sem most nem tudják elfogadni, a szövetségesekre történő hárítás annak a jele, hogy a polgármester saját szavainak súlyát sokadjára képtelen felmérni és képtelen a felelősséget vállalni. Arra kérik, hogy kérjen bocsánatot.

Baranyi Krisztina emelt díjas zsidózó – így jellemezte Ferencváros balliberális polgármesterét a fidesz frakcióvezetője a parlamentben. Kocsis Máté azt követően mondta ezt, miután a szocialisták elnöke úgy fogalmazott: az elmúlt hetek Magyarországgal kapcsolatos eseményei miatt szégyenkezni kell. Kocsis Máté szerint azonban szégyenkezni is külföldre jár a balliberális oldal.

 

Hír Tv

Ez is érdekelheti:  Előrehozott általános választásokat jelentett be a brit miniszterelnök

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Zsidózott Ferencváros balliberális polgármestere

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük