KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

A provokáció ellenére ezúttal nem volt könnygáz (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Válogatott szidalmakat vágtak a péntek esti tüntetők a rendőrökhöz, akiket többek között sörösdobozokkal is megdobáltak a Lendvay utcánál.

A pénteki pedagógusdemonstráció legnagyobb kérdése az volt, hogy vajon a bejelentett tüntetést követően ismét lesz-e kordonbontás a Karmelita kolostornál, ezúttal azonban az Oktogonról a Fidesz Lendvay utcai székházához vették az irányt.

BRFK: erőszakkal próbálták áttörni péntek este a rendőrsorfalat Budapesten agresszív tüntetők

Mint emlékezetes, Hadházy Ákos vezetésével hónapok óta kordont bont a Momentum a várban és a legutóbbi pedagógustüntetést követően már egyértelműen úgy tűnt, hogy gyerekeket is felhasználnak politikai célokra.

Itt miután arcukat eltakaró tüntetők provokálták a rendőröket és többszöri felszólítás ellenére sem fejezték be a jogellenes cselekményeket, kénytelenek voltak könnygázt is bevetni.

Ezúttal azonban erre nem került sor, pedig a tüntetők válogatott módon szidalmazták a Lendvay utcában felsorakozott rendőröket, sőt dobálták is őket, többek között sörös dobozokkal.

MN

Ez is érdekelheti:  Az amerikai külügyminisztérium levette Kubát a terrorellenes fellépésben nem eléggé együttműködők listájáról

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük