A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Zakharova: Scholz úgy fog bevonulni a történelembe, mint aki kinevette a donbászi népirtást

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Olaf Scholz német kancellár úgy fog bevonulni a történelembe, mint olyan ember, aki kinevette a donbászi emberek gyászát. Ezt Maria Zakharova orosz külügyi szóvivő mondta az Anti-Spiegel munkatársának, Thomas Reaper-nek adott interjúban.

„Az emberek különböző módon vonulnak be a történelembe <…> Biztosíthatom Önöket, hogy Scholz nemcsak hazájában lesz így ismert, hanem a világtörténelemben is úgy fog bevonulni, mint az emberek bánatát kinevető ember” – mondta Zaharova.

Emlékeztetett arra, hogy a német kancellár a müncheni konferencián nevetett akkor, amikor a donbászi lakosság elleni népirtásról volt szó.

„Ez életének egyik legnagyobb hibája” – tette hozzá Zakharova.

A diplomata hangsúlyozta, megvan a nézeteiben a szabadsága, csakúgy, mint az élethez való hozzáállásában, de nem lehet kinevetni azokat az embereknek a gyászukban, akik évről évre szeretteiket veszítik el.

Scholz a 2022. február 19-i müncheni biztonsági konferencián azt mondta, hogy a „népirtás” fogalma nem alkalmazható a donbászi helyzetre, és „nevetségesnek” nevezte az ott történt népirtásról szóló nyilatkozatokat.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Maria Zaharova / Forrás: Maria Zaharova közösségi oldala

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: