KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

A légvédelmi rendszerek visszaverték az ukránok Herszon elleni rakétatámadását

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A légvédelmi rendszerek visszaverték az ukrán fegyveres erők Herszon elleni rakétatámadását – közölte Kirill Stremousov, a Hersoni régió adminisztrációjának helyettes vezetője.

Stremousov elmondta, hogy készen állnak minden támadás elhárítására, a légvédelem működik, nincs ok az aggodalomra. Hozzátette azt is, hogy az ukrán hadsereg nem képes áttörést elérni, mivel a régió határait az orosz fegyveres erők megbízhatóan védik.

Júliusban egyébként Herson megyében azonosították és őrizetbe vették az egyik legnagyobb szabotázscsoport tagjait, amely az SBU odesszai szervezete irányított.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Kiemelt kép: RIA Novosti 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  A román rendőrök elkobozták a csíkszeredai szurkolók székely zászlóját a sorsdöntő meccs előtt

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük