KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az ukránok ma újra lőtték a zaporozsjei atomerőművet

Az ukrán hadsereg ismét tüzérségi csapást mért a zaporozsjei atomerőmű területére – jelentette a regionális közigazgatás. Az energodar hatóságok szerint az ukrán fegyveres erők nyugati nagy hatótávolságú fegyvereket használtak. Az erőmű kritikus létesítményei nem sérültek meg.

„Tüzérségi csapásokat hajtottak végre a zaporozsjei atomerőmű területén. A kapott információk szerint nyugati, nagy hatótávolságú fegyvereket használtak az akcióban, amelyet a Dnyeper túloldalán lévő tüzelőállásokból hajtottak végre. A lövedékek az állomás egyik irodaépületének közvetlen közelében robbantak fel. Az állomás termelő blokkjai nem sérültek meg”

– közölték az energodari hatóságok majd hozzátették, hogy közvetlenül a az atomerőmű elleni tüzérségi csapást követően az ukrán hadsereg tüzet nyitott Energodar külvárosára is.

Kiemelt kép: AP

Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük