KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A lámpavasról álmodozó Szarvas Koppány Bendegúz is a vádlottak padjára került

 

Bombaként robbant a hír, hogy a momentumos Szarvas Koppány Bendegúz és Fekete Győr András, a párt elnöke hivatalos személy elleni erőszak miatt a vádlottak padjára került, mert rendőröket dobáltak meg pirotechnikai eszközökkel egy 2018-as tüntetésen. A legutóbbi józsefvárosi képviselő-testületi ülésen éppen a fideszeseket korábban lámpavassal megfenyegető, exDK-s Lenin-fiú, hencegett el azzal, hogy ők – mármint a baloldal – bizony-bizony jobban és korrektebben bánnak a rendőrökkel, mint a fideszes elődeik. Ez lenne a demokratikus erők szerint a jobb bánásmód?

A Momentum fenegyerekei, a románok mellett kampányoló Fekete Győr András és a lámpavasazó politikai kalandor Szarvas Koppány Bendegúz vállvetve védték a demokráciát egy 2018-as tüntetésen, amikor is a bizonyára véletlenül kezükbe akadt pirotechnikai eszközökkel megdobálták a velük szemben sorfalat álló, és munkájukat végző rendőröket.

Az ügyészség most vádat emelt ellenük, valamint további négy tüntető ellen hivatalos személy elleni erőszak miatt, és felfüggesztett szabadságvesztés büntetését indítványozza. FeGyőr András elismerte, hogy füstgránátot dobott, de szerinte az nem bánt senkit, vallomást nem tett, a gyanúsítás ellen pedig panasszal élt. Koppányt azzal vádolják, hogy könnygázszóró palackot és szikrázó pirotechnikai eszközt dobott célzottan a rendőrök felé, egyiküket pedig el is találta. Józsefváros politikai botrányhőse nem is olyan régen még azt fejtegette egy hozzászólásában, hogy a békés tüntetések alternatívájaként vér kell folyjon. Úgy tűnik, a 2018-as tüntetésen is éppen ezen dolgozott.

Az exgyurcsányista Lenin-fiút már régóta ismerik hű olvasóink, hiszen már többször beszámoltunk „tevékenységéről”. Tavasszal még akasztással fenyegette meg a fideszeseket. Közösségi oldalán akkor azt írta: „megdolgoznak a fiúk a lámpavasért”. Ezt követően politikai szövetségesei nyomására bocsánatot kért ugyan, de szemmel láthatóan nem vette komolyan a dolgot. Ugyancsak ő volt az, aki a magyar nemzet legnagyobb tragédiája, Trianon kapcsán megtartott megemlékezést egy magyarkodó pózversenynek tartotta.

A Százados negyed képviselője a legutóbbi testületi ülésen pedig azzal dicsekedett, hogy a baloldal mennyivel jobban bánik a rendőrökkel, mint elődeik. Bele sem merünk gondolni, mi lenne itt, ha ezek az ország kormányrúdjához kerülnének.

Ferencjozsef.blog.hu – Hírextra

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük