TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A bennünket sújtó kór, nem a koronavírus! (Viszont ez könnyen gyógyítható!)

A bennünket sújtó kór, nem a koronavírus! (Viszont ez könnyen gyógyítható!)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Azt a kórságot, amit napjainkban megtapasztalhatunk, a liberális vírusizmus csak felerősítette és a vele járó „rettegés” teszi egyre jobban beteggé a társadalom leginkább befolyásolható tagjait. Ám a mai fiatalok között nagyon sok az ez ügyben tisztánlátó, viszont ők nem ismerik a valós történelmet, mert egy meghamisított és fordítva gondolkodó múltra oktatják őket.

Ennek a hamisításnak pedig a legfontosabb eleme a hittől való elszakítás, vagyis a materializmus, amely sok évszázada fertőzi a világot, s magukat az egyházakat is befolyásolja. S ez a HIT nevezetesen az önmagukban való hit és a Teremtőnek a teremtett világában való bizonyosság.

A magyarságot különösen sújtja e szörnyű kor, amihez hozzátesz a naivságából és jóindulatából adódó elszegényítés, ami nemcsak anyagi téren ható, de a népi műveltségének eltulajdonításában is jelen van.  Ezért egyre többet kell dolgoznunk annak ellenére, hogy a technikai fejlődés okán egyre kevesebbet kellene, s mi mégis nehezebben élünk meg. Vagyis egyre kevésbé élünk létbiztonságban és harmóniában, s az emberhez méltó körülményeket szinte már csak is azok tudják megteremteni maguknak, családjuknak, akik elárulják a közösségüket, s beállnak a kiszipolyozók közé, vagy azok kiszolgáló személyzetébe.

Az anyagi elszegényítés mellett pedig ott van a szellemi leépítés, amit azzal értek el a pénzmágusok, hogy megszerezve a Szent Korona Országai feletti főhatalmat, olyan oktatási – vagy inkább idomítási – rendszert vezettek be, amely megfoszt minket az ősi értékeinktől, a gondolkodni tudás képességétől és a nálunk minden téren jelentkező kreativitást is jelentősen csökkenti azzal, hogy a népi műveltséget, az ősi és tudás alapú hagyományrendet eltakarja a legtöbb magyar elől.

Ez viszont a fiatalság körében egy sajátos elvágyódást okoz, a náluk idősebbeknél pedig jelentkezik a kiábrándultság, fásultság, és végül a depresszió is.

MI LENNE A GYÓGYÍR ERRE A NAGYON IS VESZÉLYES KÓRRA?

A Nemzetegyesítők álláspontja szerint a helyi szolidaritás erősödése azonnal hozná magával, az eddig növekedő társadalmi atomizálódás helyetti önszerveződést.

Ez is érdekelheti:  A nemzeti civilek így látják: Stoltenberg eljött megzsarolni minket - titkos egyezség a főhadvezérrel?

Az önszerveződés pedig nem az „oszd meg és uralkodj” elvét fogja megerősíteni, hanem éppen ellenkezőleg az egységesítés igénye jelentkezik olyan módon, hogy az önsegítő KALÁKA közösségek fognak szinte automatikusan összekapaszkodni! S ehhez a Nemzetegyesítők minden segítséget megadnak, csak tanulmányozzátok a honlapjukat!

A jó irányú változáshoz azonban a helyi közösségek újjá szerveződése elengedhetetlen, mert „Virág elvtárs szerint” a helyzet egyre inkább fokozódik!

Ma ismét bejelentette kormány azt, amiről idézem most a tavalyi év végén írt soraimat: Jön a vakcinaútlevélcímmel!

……..Mindenesetre nem egy rózsás világ bontakozik ki ebből, de ne csüggedjünk, mert ismerjük a népi mondást: Segíts magadon, s az Isten is megsegít! Szerintem tehát ne várjunk senkire, hanem végre segítsünk magunkon úgy, hogy megszervezzük a valós Népképviselet lehetőségét!

Vagyis használjuk az eszünket és a kapcsolatrendszerünket: s helyi, nemzeti kalákát alakítsunk ki, amiből jelentős erejű, országos patrióta hálózat születhet meg, vagyis egy komoly önvédelmi rendszert is kialakítunk úgy, hogy az alkalmas legyen a közösségi érdekeink valós képviseletére is! NEEM?

A megoldás pedig szerintem nagyon is kézenfekvő: szervezd meg a helyi szellemi kalákát! Majd ezek után beszéljétek meg, hogy miként gondoljátok ti a megoldást, mert a közös bölcsesség mindig a legjobb?

Ha sikerül egyezségre jutnotok, akkor csak be kell jelentkezni a honlapon a Nemzetegyesítő Mozgalomhoz és ha elég nagy lesz az országos hálózat akkor megússzuk a folyamatosan erősödő III. világháborút!

Igaz, én erről már 2006 óta beszélek, de talán most e valóban szorító helyzetben képesek leszünk egymás mellé állni, s a Nemzetegyesítők szerény szolgáltatását valóban igénybe venni! (Mert a NEEM egy önkéntes-önzetlen szolgálat a nemzetünk egyesítése érdekében!)

Dr. Bene Gábor

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ezek is érdekelhetik:

“Bill Gates még sok járványt tervez?” – Sokan megdöbbentek a milliárdos új terveitől

E tények szerint A VILÁGJÁRVÁNYT MEGTERVEZTÉK!

 

Ez is érdekelheti:  Magyaródy Szabolcs: Volksbund

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük