KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

“Bill Gates még sok járványt tervez?” – Sokan megdöbbentek a milliárdos új terveitől

“Bill Gates még sok járványt tervez?” – Sokan megdöbbentek a milliárdos új terveitől

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Microsoft társalapítója, aki a világ harmadik leggazdagabb embere, hétfőn a Twitteren jelentkezett egy új rendszer felállításának tervével, amely szerinte segít megelőzni a jövőbeni járványokat. Ide tartoznak a “megatesztelő diagnosztikai platformok”, amelyek minden héten tesztelhetik a lakosság 20 százalékát – mondta Gates egy a terveit népszerűsítő videóban.

Hozzátette: a jövőbeni kezelések, például a monoklonális antitestek és az oltások sokkal gyorsabban kifejlesztésre kerülnek a későbbi járványkitörésekre reagálva.

Gates és felesége, Melinda a múlt szerdán nyilvánosságra hozott éves levelükben részletezték a tervet. De a Twitter videó talán ennél is szemléletesebb volt. Láthattuk Gatest ahogy kis figurákat mozgat, mint a sakkfigurákat a világtérképen.

A bábuk/sakkfigurák különböző fajú embereket ábrázolnak, és Gates úgy pozícionálja őket, hogy “rögtön észrevegyék a betegség kitörését, bárhol a világon”. Ha az úgynevezett “globális riasztórendszer” új fertőző kórokozót azonosít, az elsősegélynyújtó csapatok, például a “járvány- tűzoltók”, a helyszínre sietnek, hogy megfékezzék a járványt – mondta Gates, játékrepülőgépeket, helikoptereket és sárga védőruhába öltözött figurákat használva a szemléltetéshez.

“A következő járvány megállításához nagy befektetésekre lesz szükség, de ezt úgy kell a világnak felfogni, mintha a legjobb biztosítási kötvényt vásárolná meg” – mondta Gates.

A bejelentést szkepticizmus és félelem fogadta a közösségi médiában, ahol a megfigyelők rámutattak arra, hogy az olyan szervezetek, mint a CDC és az Egészségügyi Világszervezet felelősek a járványkitörések nyomon követéséért, és felvetették, hogy Gatesnek aljas indítékai lehetnek – írja feldolgozásában az RT.com.

“Bill Gates burkoltan a globalizmust hirdeti, megteremti a további járványok színterét, kiáll egy azonnal reagáló hadsereg mellett, és egyértelműen azt akarja, hogy az egész lakosságot hathetente átvilágítsák” – mondta egy Twitter-felhasználó. “Ez egyértelműen a világuralom terve, ami gonosz” – tette hozzá.

Nem segített, hogy Gates letiltotta a Twitter-oldalán a megjegyzéseket, kivéve azokat, akiket követett. “Bill annyira bízik abban, hogy megakadályozza a bullshit járványokat, hogy kikapcsolja válaszait” – mondta Andy Bird kommentátor. “Propaganda.”

Egy magát liberális konzervatívként bemutató olvasó azt kérdezte: “Bill Gates még sok járványt tervez?” Egy másik kommentelő felidézte az úgynevezett Event 201-et, egy globális járványgyakorlatot, amelyet Gates 2019 októberében a Világgazdasági Fórummal közösen rendezett, és azt mondta: “Amikor Bill Gatesnek utoljára köze volt egy járványhoz, kevesebb, mint két hónappal később a járvány ki is tört. Hamarosan valami nagy dolog fog történni. ”

Idézet Dr. Naomi Wol twitter oldaláról:

„Valahányszor Bill Gates azt mondja: “Szükségünk van …”, el akarok bújni az ágyam alatt. Itt leír egy CCP stílusú szociális kreditrendszert, amely nyomon követi minden mozdulatunkat, és egy globalizált rendőri rendszert, amely tetszés szerint bebörtönözhet, mert „járvány” van- Bill Gates, a Big Tech és a CCP meghatározása szerint.”

Gates a múlt héten elmondta, hogy a “gonosz összeesküvés-elméletek” elárasztották őt a Covid-19-járvány idején. Azt javasolta, hogy a közösségi média platformjainak segíteniük kell az ilyen támadások cenzúráját. Anélkül, hogy megmondta volna, kire vonatkozik a “mi”, megkérdezte: “Hogyan kellett volna ezt nekünk minimalizálni, akár a közösségi média társaságokkal együttműködve, akár jobb módon elmagyarázva, hogy mire készülünk?”

És hogy mi köze van Bill Gatesnek a koronavírussal kapcsolatos vakcina gyártásához, arról korábban a Pesti Srácok jelentetett meg egy cikket.

Forrás: Erdély.ma

NIF

3 thoughts on ““Bill Gates még sok járványt tervez?” – Sokan megdöbbentek a milliárdos új terveitől

  1. sötét erők hatalmába került Bill Gates is 2015-ben kezdte?? finanszírozni a virus-kutatást és elnökválasztásra.. sikerült kieresztenie a palackból a szellemet… lesz újabb járvány de Ő már tudja hogy a nyári Candida Auris is milliókat puszti tmajd el.

    1. Nem, Bill Gates és a hasonszörü pajtásai képezik a sötét eröket élükön a Rothschild familiával. Ezek a mindenkorú háborúk kiagyalói és kirobbantói.Ilyen egyszerü ez a kérdés.

  2. Nem, Bill Gates és a hasonszörü pajtásai képezik a sötét eröket élükön a Rothschild familiával. Ezek a mindenkorú háborúk kiagyalói és kirobbantói.Ilyen egyszerü ez a kérdés.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: