KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Elgurult a gyógyszere a német főparancsnoknak, Oroszországgal háborúzna

Valószínűleg hetek, vagy hónapok óta nem vehette be a gyógyszereit Carsten Breuer, a Bundeswehr főparancsnoka, ugyanis olyan kijelentést tett, amiből valójában csak erre lehet következtetni.

Úgy látszik Németországban igenis léteznek fontos pozícióban olyan személyek, akik elfelejtették, vagy éppen nem is ismerik saját nemzetük, vagy országuk történelmét, vagy éppen a jólét hiánya mehetett az agyukra, ami visszafordíthatatlan változásokat okozott személyiségükben. Közéjük tartozhat Carsten Breuer, a Bundeswehr főparancsnoka is, aki szerint Oroszország újrafegyverkezése és Vlagyimir Putyin diktátor magatartása aggodalomra ad okot és a németeknek egy napon védelmi háborút kell vívniuk Oroszországgal – adta tudtul az unian.net.

Nos, nem olyan ismeretlen ez a fajta hozzáállás, hiszen éppen a Németország felügyeleti szerveként létező Egyesült Államok, egyébként kétes körülmények között hatalomra került, erős demenciában szenvedő jelenlegi elnöke is hasonló kijelentéseket tett a közelmúltban.

A német főparancsnok szerint már nem lesz visszatérés az ukrajnai nagyszabású orosz invázió előtti időkhöz.

Arra a kérdésre, hogy a Bundeswehr képes lesz-e megbirkózni egy esetleges orosz támadással a NATO ellen az ukrajnai háború befejezése után, Breuer azt mondta, nincs más választás.

Meg tudjuk és meg is fogjuk védeni magunkat”

Breuer ugyanakkor elismerte, hogy a Bundeswehr hosszú évek óta a nemzetközi válságok megoldására összpontosít, de még mindig nem rendelkezik kellő mennyiségű felszereléssel a „nemzeti és szövetséges védelemhez”.

Németország 2024-ben folytatja Ukrajna támogatását, így a jövő évre vonatkozó támogatások keretében megduplázza a katonai támogatások összegét.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Carsten Breuer altábornagy / Fotó: picture alliance/dpa/dpa-Zentralbild | Jens Kalaene

 

Tisztelt Olvasók! A portál működtetéséhez nagyon nagy szükségünk van az Önök támogatására.

Kérjük Önöket, hogy a

DONATE

gombra kattintva segítsék anyagi hozzájárulásukkal működésünket!

A portál valóban független, anyagi támogatást semmilyen szervezettől, vagy politikai erőtől nem kapunk, ezért a legkisebb támogatásnak is örülünk.

Nagyon köszönjük!

 
Ez is érdekelheti:  Kurszk: Elérték Szudzsa külvárosát az orosz erők

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük