KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Őrültségeket beszélt Biden, akár amerikai katonákat is bevetne Oroszország ellen

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Joe Biden amerikai elnök szerdán újabb pénzinjekcióért könyörgött a republikánusoknak Ukrajna számára, és arra figyelmeztetett, hogy egy esetleges orosz győzelem olyan helyzetbe hozná Moszkvát, amely lehetővé tenné egy a NATO-szövetségesek elleni támadást, ami háborúba sodorhatná az Egyesült Államokat.

Biden ezt akkor mondta, amikor az Egyesült Államok azt tervezi, hogy 175 millió dolláros további segélyt jelent be Kijevnek, az amúgy egyre fogyatkozó pénztartalékából. Biden jelezte, hogy hajlandó jelentősen megváltoztatni az Egyesült Államok migrációs politikáját a mexikói határon, már csak azért is, hogy ezzel megnyerje a republikánusok támogatását.

„Ha Putyin elfoglalja Ukrajnát, akkor nem fog megállni”

– mondta Biden.

Putyin meg fog támadni egy NATO-szövetségest – mondta Biden -, és akkor „olyasvalami történik, amit nem akarunk. Amerikai csapatok harcolnak orosz csapatok ellen”.

Biden így folytatta:

„Nem hagyhatjuk, hogy Putyin győzzön”.

A Fehér Ház a héten arra figyelmeztetett, hogy az USA kifut az időből és a pénzből, Ukrajna támogatását illetően és az orosz invázió elleni védekezésben.

November közepére az amerikai védelmi minisztérium már 97 százalékát felhasználta az erre a célra szánt 62,3 milliárd dolláros kiegészítő támogatásnak, az amerikai külügyminisztérium pedig az összes, számára kiutalt 4,7 milliárd dolláros katonai támogatásnak – közölte a héten Shalanda Young amerikai költségvetési igazgató.

Egy amerikai tisztviselő szerint az Egyesült Államoknak kevesebb mint 1 milliárd dollárnyi ” kiegészítési jogosultsága” van. Ez azt jelenti, hogy az Egyesült Államok, Ukrajna és a fegyvergyártók kénytelenek lesznek más intézkedéseket hozni a készletek feltöltésére, ha az amerikai kongresszus nem biztosít újabb forrásokat a pótfelszerelések beszerzésére.

Az USA mexikói határának biztonsága az egyik fő kérdés, amely az Ukrajnának és Izraelnek nyújtott finanszírozásról szóló tárgyalásokon is hangsúlyosan szerepel.

Ez is érdekelheti:  Izraeli tömegmészárlás Gázában – Az USA megvétózta Izrael elítélését

Az amerikai képviselőház és a szenátus republikánus képviselői támogatják a határfal újjáépítését, amely Donald Trump korábbi amerikai elnök egyik fő célja volt, ugyanakkor nagyszámú bevándorlót minősítenek menedékkérelemre alkalmatlannak, és újra figyelmeztettek arra, hogy a menedékkérőknek Mexikóban kell maradniuk, amíg bevándorlási ügyüket nem rendezik.

Biden kijelentette, hogy hajlandó „jelentős” kompromisszumokra a határkérdésben, de a republikánusok nem kaphatnak meg mindent, amit akarnak. Részleteket azonban nem árult el. „Ez tárgyalási kérdés kell, hogy legyen” – jelentette ki.

Biden, aki szerdán a G7-országok vezetőivel tartott virtuális csúcstalálkozón beszélt Ukrajnáról, azt mondta, hogy az Egyesült Államok szövetségesei készek támogatni Ukrajnát az oroszok elleni 22 hónapos háborúban.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 Kiemelt képen Joe Biden amerikai elnök / Fotó: AFP © Mandel NGAN

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Őrültségeket beszélt Biden, akár amerikai katonákat is bevetne Oroszország ellen

  1. NEM ÉRTEM MIÉRT HAGYJÁK MEGSZÓLALNI EZT A BETEG EMBERT !! CSAK BAROMSÁGOKAT BESZÉL ! AZ EGÉSZ VILÁG MÁR CSAK NEVET RAJTA ÉS LEJÁRATJA AMERIKÁT !!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük