KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

epa08900804 A handout picture provided by the Vatican Media shows Pope Francis during his weekly general audience at Biblioteca del Palazzo Apostolico library in Vatican City, 23 December 2020. EPA/VATICAN MEDIA HANDOUT HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES Dostawca: PAP/EPA.

4000 koronavírus tesztet adományozott karácsonykor Ferenc pápa a római hajléktalanoknak

 

Ferenc pápa nem mindennapi ajándékkal lepte meg a Rómában élő hajléktalanokat. 4000 darab koronavírus tesztet bocsátott rendelkezésükre –  számolt be róla a Breibart a Vatican News jelentésére hivatkozva.

Fotó: VINCENZO PINTO / POOL / AFP

A gesztus pikantériája, hogy ezt a 4000 darab tesztet a szlovén kormány adományozta a pápa iránti tiszteletének kifejezéseként a Vatikánnak. Az adomány célba juttatásáról az Apostoli Szeretetszolgálat gondoskodott.

Szenteste egyébként a Szent Péter Bazilikában megtartotta Ferenc pápa a hagyományos éjféli misét, azonban nem a szokásoknak megfelelő időpontban, hanem a kormány által elrendelt kijárási tilalmat betartva este 19:30-kor, amelyen mintegy kétszázan vettek részt.

Breibart nyomány

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük