KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

epa08900804 A handout picture provided by the Vatican Media shows Pope Francis during his weekly general audience at Biblioteca del Palazzo Apostolico library in Vatican City, 23 December 2020. EPA/VATICAN MEDIA HANDOUT HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES Dostawca: PAP/EPA.

4000 koronavírus tesztet adományozott karácsonykor Ferenc pápa a római hajléktalanoknak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

Ferenc pápa nem mindennapi ajándékkal lepte meg a Rómában élő hajléktalanokat. 4000 darab koronavírus tesztet bocsátott rendelkezésükre –  számolt be róla a Breibart a Vatican News jelentésére hivatkozva.

Fotó: VINCENZO PINTO / POOL / AFP

A gesztus pikantériája, hogy ezt a 4000 darab tesztet a szlovén kormány adományozta a pápa iránti tiszteletének kifejezéseként a Vatikánnak. Az adomány célba juttatásáról az Apostoli Szeretetszolgálat gondoskodott.

Szenteste egyébként a Szent Péter Bazilikában megtartotta Ferenc pápa a hagyományos éjféli misét, azonban nem a szokásoknak megfelelő időpontban, hanem a kormány által elrendelt kijárási tilalmat betartva este 19:30-kor, amelyen mintegy kétszázan vettek részt.

Breibart nyomány

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Irán viszontválasszal fenyegette meg Izraelt az ENSZ-ben

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük