KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Egy szakértő szerint a Krím közelében tartott ukrán hadgyakorlatok Európa számára is veszélyesek

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Andrej Koskin katonai szakértő úgy véli: a Krím közelében, Herszon megyében (1) tartott ukrán hadgyakorlatok az egész világ, így Európa számára is veszélyesek.

Egy szakértő szerint a Krím közelében tartott ukrán hadgyakorlatok Európa számára is veszélyesek

Mint a Baltnews jelenti: az ukrán hadsereg e tréning során a „Szmercs” sorozatvető rakétarendszerekből a feltételezett ellenségre mérendő csapást gyakorolták.

Andrej Koskin tartalékos ezredes kijelentette, hogy az ilyenfajta hadgyakorlatok nem csak Oroszország számára jelentenek veszélyt – noha az, veszély esetén képes megfelelő választ adni Ukrajnának. Ám Kijevnek az a szándéka, hogy támadásra készítse föl hadseregét, mindenki számára kockázatot jelent.

Koskin emellett emlékeztetett rá, hogy az idén a NATO, az Egyesült Államok erői gyakori aktivitást mutatnak az orosz határok közelében. Az legutóbbi évben jelentősen megnőtt a hadgyakorlatok száma. Mint mondta, ez a fajta közhangulat nyugtalanságra ad okot. Ezért hogy szembeszállhasson a potenciális fenyegetéssel, Oroszország, válaszul, tovább folytatja határainak megerősítését.

Korábban közöltük: Alekszandr Serin parlamenti képviselő, az Állami Duma honvédelmi bizottságának első elnökhelyettese rámutatott: tömeges invázió veszélyét kockáztatja Ukrajna azzal, hogy egy „Pearl Harbort” akar rendezni a Krímben.

Jelena Ivanova

News Front

Ez is érdekelheti:

Ukrán fenyegetőzések Magyarország ellen – Kijevben azt állítják, hogy egy hét alatt képesek elfoglalni Budapestet

Ez is érdekelheti:  Az amerikai képviselőház elnöke szavazásra bocsátja az ukrán segélytörvényt

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük