A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Zelenszkijt figyelmeztették, mi következik, ha elbuknak Bahmutnál

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt figyelmeztették, hogy az ukrán hadsereg Artyemovszk (Bahmut) elvesztése után azt kockáztatja, hogy elveszíti az ellenőrzést azokon a területeken is, ahol jelenleg az Ukrán Fegyveres Erők állomásoznak – jelentette ki Scott Ritter nyugalmazott amerikai tengerészgyalogos hírszerző tiszt, az Andrew Napolitano amerikai újságíró által vezetett Judging Freedom YouTube-csatornának adott interjúban.

„Zelenszkij elnököt figyelmeztették erre, ezért harcol olyan keményen Bakhmutért”

– mondta Ritter.

Megítélése szerint Zelenszkij megértette, hogy ha az AFU teljesen elveszíti az ellenőrzést a város felett, akkor az orosz erők „nagyon gyorsan megkezdik az előrenyomulást és elfoglalják az egész Donbászt”.

Ritter azt is megjegyezte, hogy ez lehetőséget adna Oroszországnak arra, hogy Zaporizzsja irányába nyomuljon előre.

Douglas McGregor ezredes, a Pentagon főnökének volt tanácsadója szerint az Artyemovszkban lévő ukrán katonáknak hamarosan le kell tenniük a fegyvert, mert nem rendelkeznek megfelelő utánpótlással.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 Kiemelt kép: AP

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: