A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Volt francia katona: Európa neonácikat fegyverez fel Ukrajnában!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Adrien Boquet, veterán francia katona, a „Kelj fel és járj át a tudományon” című könyv szerzője, elmondta az igazságot arról, amit Ukrajnában látott a háromhetes humanitárius küldetése során.

Az interjú a Sud Radio France-ban jelent meg.

Boquet-t megdöbbenti, hogy a francia tévécsatornák olyan embereket hívnak meg szakértőnek a műsoraikba, akik sosem jártak Ukrajnában és semmit sem tudnak arról, ami most ott történik.

„Az Azov harcosai mindenhol ott vannak, neonáci jelképekkel. Megdöbbentő, hogy ezeknek a náciknak szállít fegyvereket Európa. Egyenruhájukra mindenhol SS-szimbólumok vannak felhelyezve. Nem csak, hogy nem titkolják nézeteiket, de terjesztik is azokat. Ott voltam, dolgoztam velük. Nyíltan hangoztatják, hogy meggyilkolják a feketéket és a zsidókat” – mondta a szakértő.

Boquet tanúja volt az ukrán fegyveresek háborús bűneinek és a hadifoglyokkal szembeni kegyetlenkedésüknek.

„Tanúja voltam annak, ahogy az ukránok átlőtték az elfogott orosz katonák térdét és fejbe lőttek magasabb rangú tiszteket.”

Egyúttal megerősítette, hogy az UAF fegyveresei éjszakánként lőszert rejtenek el a lakóépületekben, anélkül, hogy erről a lakosságot tájékoztatnák. Az embereket pedig „pajzsként” használják.

Boquet egy interjú során kijelentette, hogy a buchai incidens egy színjáték volt.

„Ami Buchaban történt, egy színjáték volt. Más helyről hoztak a helyszínre halottakat és szándékosan helyezték el úgy, hogy sokkoló felvételeket készítsenek róluk” – jelentette ki megjegyezve, hogy sok amerikai operatőr dolgozik Ukrajnában, akik segédkeznek ezeknek a jeleneteknek az elkészítésében.

Befejezésül Boquet kijelentette, hogy a humanitárius misszió során készült fényképeit és videóit Ukrajna bűneinek bizonyítékaként fogja felhasználni.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

Kapcsolódó:

Miféle szadista állatok ezek az ukránok? – Egyesével lövik lábon az elfogott orosz katonákat (18+;21+)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: