VEGYI FEGYVERT VETETTEK BE AZ UKRÁNOK

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Volodin: Ha a Nyugat olyan fegyvereket szállít, amikkel megpróbálják elfoglalni a területeinket, megtorló intézkedések következnek

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Vjacseszlav Volodin, a Duma elnöke megfenyegette Washingtont és a NATO-t.

Vjacseszlav Volodin, a Duma elnöke, Putyin egyik közeli szövetségese Telegrammon figyelmeztette a világot egy globális katasztrófára. Mint írta, „ha Washington és a NATO-országok olyan fegyvereket szállítanak, amelyeket békés városok megtámadására használnak, és megpróbálják elfoglalni a területeinket, ahogyan azzal fenyegetőznek,

akkor az erősebb fegyverekkel való megtorláshoz fog vezetni”.

Kifejtette, a kongresszus tagjainak, a Bundestag, a francia nemzetgyűlés és más európai parlamentek tagjainak tudatában kell lenniük az emberiséggel szembeni felelősségüknek. Mint írta, Washington és Brüsszel „szörnyű háborúba vezetheti a világot”.

Volodin technológiai fölénnyel fenyeget

Mint írta Vjacseszlav Volodin, a Nyugatnak tekintettel kell lennie az orosz fegyverek technológiai fölényére, „az ilyen döntéseket hozó külföldi politikusoknak meg kell érteniük, hogy ennek globális tragédia lehet a vége, amely elpusztítaná országaikat”.

Belengette a nukleáris fegyvereket is

Mint írta Volodin,

„tarthatatlanok azok az érvek, amelyek szerint a nukleáris hatalmak korábban nem vetettek be tömegpusztító fegyvereket helyi konfliktusokban”.

Szerinte azért van ez így, mert

„ezek az államok nem kerültek olyan helyzetbe, amikor polgáraik biztonsága és országuk területi integritása veszélybe került volna”.

Mandiner

Kiemelt kép: Vjacseszlav Volodin / Illusztráció yandex.ru

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: