KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Több embert lelőttek egy ünnepségen Kaliforniában

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Los Angelestől keletre fekvő Monterey Parkban tömegek gyűltek össze a kínai holdújév megünneplésére

Tömeges lövöldözés történt szombat este a kínai holdújévi ünnepségek alatt a kaliforniai Monterey Parkban. A helyi hatóságok szerint tíz ember vesztette életét. Sajtóértesülések szerint legalább 16-an megsebesültek.

A Los Angeles megyei seriff osztályának információs irodája vasárnapi nyilatkozatában azt közölte, hogy a tragédia este 10 óra után történt a West Garvey Avenue 100. szám alatt. „Kilenc halott van” – közölték akkor, és elkövetőként egy férfit azonosítottak. További részleteket nem közöltek.

A The Los Angeles Times szerint több szemtanú azt állította, hogy a lövöldözés a Garvey Avenue egyik táncstúdiójában történt.

A közösségi médiában megjelent videón látható, amint az elsősegélynyújtók a környékre siettek, valamint azt, hogy több embert kórházba szállítanak.

Az nem derült ki azonnal, hogy a lövöldözőt a rendőrség őrizetbe vette-e, vagy még mindig szabadlábon van.

Az egyik helyi üzlettulajdonos úgy nyilatkozott a The Los Angeles Timesnak, hogy a lövöldözés után három ember rohant be az éttermébe, és azt mondták neki, hogy zárja be az ajtókat. A gyanúsítottnál egy félautomata fegyvert véltek látni

A tragédia akkor történt, amikor több tízezer ember gyűlt össze délután a kétnapos fesztiválon a kínai újév alkalmából.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: