KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Vérlázító: Budapesten egy borbélyüzlet kitiltja azon vendégeit, akik nem támogatják a BLM mozgalmat

Négy év után tiltott ki a Hot Tramp borbélyüzlet, mert – ahogy a csatolt kép mutatja – nem fogadnak senkit, aki nem támogatja a BLM mozgalmat, vagy politikailag nem egyezik velük a nézete. Ez egyébként alapjogot sért, alkotmányellenes – írja Bódi Ábel.

Ha fordítva történik ilyen, az azonnal megüti a mainstream media hasábjait. Ha egy magyar konzervatívot üldöznek a saját hazájában, vajon az is? Vajon erről mikor fog írni az Index? – teszi fel a kérdést az Identitás Generáció Magyarország vezetője.

 

Videójában és bejegyzésében arra biztatja a normális magyarokat, hogy értékeljék le az üzletet, mondván, rasszista, kirekesztő hely. Facebookon a videó megjelenése után már nem érhetők el (tehát igenis van értelme felvenni a harcot), Google oldalán viszont még igen, ott lehet minősíteni a magyarellenességüket.

Helyzetjelentés!

A budapesti kultúrharcban új hídfőállást alakítottunk ki! Olyan ellenállásba kezdett a közösség, ami figyelemre méltó, köszönöm szépen az összefogásotokat! Elleptétek a Hot Tramp oldalát, Facebookon és Google-ön egyaránt, ami olyannyira jól sikerült, hogy el is tűnt a borbélyüzlet oldala!

“A harcban nem szabad megállni” – szól a veres nóta, de mi sem állunk meg! Ez csak az első lépése volt annak a kampánynak, ami a nemzeti identitásunkra törők ellen indult. Lesz ma még fejlemény!

Nem engedjük, hogy a saját hazánkban üldözzenek bennünket!- írta Bódi Ábel Facebook-oldalán.

Hír-Express

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Vérlázító: Budapesten egy borbélyüzlet kitiltja azon vendégeit, akik nem támogatják a BLM mozgalmat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük